احرارنيوز:معاون فني و عمراني استاندار آذربايجان شرقي گفت: پروسه جبران خسارات تند باد روستاي چاوان يک سال طول مي کشد، البته اگر از نظر اعتباري با مشکل مواجه باشيم اين پروسه طولاني تر هم مي شود.
محمد صادق پور مهدي در نشست خبري که در حاشيه اولين کارگاه آموزشي و تمرين ستاد مديريت بحران غدير برگزار شد، اظهار کرد: اگر مردم خانه هايشان را در مقابل حوادث غيرمترقبه بيمه کنند، پروسه جبران خسارات بسيار کوتاه مي شود.
وي با اشاره به مشکلات کم آبي کشور، اظهار کرد: مسئله کم آبي به حدي حاد است که اين موضوع به شوراي امنيت ملي کشيده شده است، بايد به هر نحوي که شده آب شرب مردم را تأمين کنيم ولي در سوي ديگر مردم هم بايد استفاده بهينه را سرلوحه خود قرار دهند و از آب شرب براي آبياري مزارع، شستشو اتومبيل و غيره استفاده نکنند.
معاون فني و عمراني استاندار آذربايجان شرقي با بيان اينکه مردم ما امکان رخ دادن حوادث غيرمترقبه را باور ندارند، گفت: دغدغه اصلي ما در حوزه پيشگيري ساخت ساختمان هاي مقاوم است.
وي با بيان اينکه 400 هزار نفر از مردم تبريز در بافت حاشيه و فرسوده زندگي مي کنند، گفت: بازگشايي معابر، احياي بافت فرسوده، انتقال مردم ساکن در مناطق پرخطر به جاهاي ديگر و احداث پارک هاي اسکان موقت از جمله اقداماتي است که شهرداري تبريز در حوزه پيشگيري از ايجاد خسارات سنگين در حين حوادث غيرمترقبه انجام مي دهد.
پورمهدي با بيان اينکه نمايندگان مردم وظيفه دارند بحران را به خوبي مديريت کنند، گفت: مديران جديد بايد با حضور در کارگاه هاي آموزشي خود را براي مديريت صحيح در زمان بحران، آماده کنند.