1394/3/16 - 09 : 15
کد خبر: 3341
آيت الله مجتهد شبستري؛:
بحث احياي درياچه اروميه اولويت اصلي مردم و مسئولين است
احرارنيوز:نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي گفت:بحث احياي درياچه در رأس همه اولويت هاست چرا که زندگي مردم استان هاي آذربايجان شرقي ،آذربايجان غربي و اردبيل در خطر است.

نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي ظهر روز شنبه در ديدار مديران و کارکنان محيط زيست استان با تکيه بر احاديث و توصيه هاي ديني در خصوص محيط زيست و تأکيد بر حفظ، رعايت محيط زيست و نعمت هاي الهي بيان داشت: از ميان نعمت هاي الهي، نعمت هايي هستند که بعد حياتي دارند و زندگي جانداران بدون آن ها ميسر نيست. اما به علت بي فرهنگي ها و جهالت ها و عدم آگاهي، استفاده بهينه از آن ها به عمل نمي آيد.

آيت الله مجتهد شبستري در ادامه با تکيه برسفارش هاي اسلام در خصوص آلوده نکردن آب هاي راکد و آلوده نکردن هوا و محيط زيست اذعان داشت: قبل از آن که سازمان جهاني روزي را به عنوان محيط زيست اعلام نمايد، قرن ها پيش دراسلام توصيه هايي مطرح شده است که پيشرفت هاي علمي فعلي نيز اهميت اين مسئله را بيش از پيش آشکار مي سازد.

وي در همين راستا با تأکيد بر درخت کاري و حفظ جنگل ها و مراتع، حفظ گونه هاي جانوري رو به انقراض تالاب ها، درياچه ها و افزايش سرانه فضاي سبز شهري ابراز داشت: در اين حوزه ها بايد از طرف دولت و مردم چاره جويي شود و از همه مهم تر احياي درياچه اروميه است که براي استان هاي آذربايجان شرقي، غربي و ساير استان هاي همجوار يک معضل عجيبي شده است.

وي علت اين خشکي را بارندگي هاي کم و عدم اتخاذ تدابيرپيشين دانست و افزود:اگر از اول تدابيري صورت مي گرفت، درياچه به اين روز نمي افتاد و دراين خصوص احياي اين درياچه، کارهايي شکل گرفته است، اما بايد چاه هاي کشاورزي مورد استفاده قرار نگيرند و دولت سيستم قطره اي که صرفه جويي در مصرف آب است را جايگزين سيستم آبياري پيشين کند چرا که کشاورزي عامل اصلي خودکفايي است.

نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي در ادامه امکانات مهيا شده در اين زمينه را لازم بر شمرد وگفت:بحث احياي درياچه در رأس همه اولويت هاست چرا که زندگي مردم استان هاي آذربايجان شرقي و غربي و استان هاي مجاور در خطر است.

وي با بيان اين که کارهاي اجرايي در اين حوزه کُند پيش مي رود، افزود: ما خواهان سرعت بخشيدن اين پروسه هستيم.

وي در پايان نيز با تأکيد بر ارتقاي فرهنگ درخت کاري و توسعه منابع طبيعي وضرورت همکاري شهرداري ها با محيط زيست بيان داشت: فرهنگ درخت کاري وشناسايي عوامل تخريب کننده بايد نهادينه شود و مبارزه مستمر براي جلوگيري از گسترش کوير و از بين بردن جنگل ها شکل گيرد. وي درپايان از مردم خواستار شد تا با محيط زيست همکاري لازم را داشته باشند.

 آيت الله مجتهد شبستري با تکيه بر سفارش هاي ديني و اسلامي در رابطه با نظافت، اظهار تأسف کرده و گفت: جاي تأسف است که نظافت را اسلام بياورد، اما در کشورهاي غيراسلامي رعايت شود. پس نياز است که نظافت را خود شهروندان رعايت کنند. چرا که اسلام براساس نظافت پايه گذاري شده است.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 6 + 6

  آخرین اخبار
رستگاري در دقيقه 90 /صدرنشيني موقت
337 کيلوگرم مواد مخدر در آذربايجان شرقي کشف و ضبط شد
.تردد در محورهاي اصلي و فرعي آذربايجان شرقي برقرار است
سونگون در مسير توسعه؛ تحقق رکوردهاي توليد و پيشرفت پروژه‌هاي عظيم
افتتاح 205 طرح صنعتي با سرمايه‌گذاري 14 هزار ميليارد تومان در آذربايجان شرقي
تمامي جاده هاي استان برفي هستند
53کيلومتر آزادراه در آذربايجان شرقي تا پايان سال جاري به بهره‌برداري مي‌رسد
توليد 800هزار تن گندم در آذربايجان شرقي طي سالجاري
ضرب و شتم مدير يکي از مدارس سلماس توسط دانش آموز
واژگوني پرايد در محور مرند - جلفا سه فوتي برجا گذاشت
  پربازدیدترین اخبار
توليد 800هزار تن گندم در آذربايجان شرقي طي سالجاري
ضرب و شتم مدير يکي از مدارس سلماس توسط دانش آموز
53کيلومتر آزادراه در آذربايجان شرقي تا پايان سال جاري به بهره‌برداري مي‌رسد
افتتاح 205 طرح صنعتي با سرمايه‌گذاري 14 هزار ميليارد تومان در آذربايجان شرقي
تمامي جاده هاي استان برفي هستند
سونگون در مسير توسعه؛ تحقق رکوردهاي توليد و پيشرفت پروژه‌هاي عظيم
رستگاري در دقيقه 90 /صدرنشيني موقت
.
337 کيلوگرم مواد مخدر در آذربايجان شرقي کشف و ضبط شد
.تردد در محورهاي اصلي و فرعي آذربايجان شرقي برقرار است
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.