احرارنيوز: نماينده مردم تهران در مجلس گفت: کسي حق ندارد براي شوراي نگهبان تعيين تکليف کند چرا که شوراي نگهبان نيز وظيفه خود را به خوبي ميداند.
حجتالاسلام والمسلمين غلامرضا مصباحيمقدم ظهر امروز در جمع مسئولان و عزاداران بنابي شرکتکننده در مراسم سالگرد امام راحل در مصلاي اعظم اين شهرستان اظهار داشت: امام (ره) از نظر علمي شخصيت جامعي بودند و در هر عرصهاي سرآمد بودند و از جامعيت ويژهاي برخوردار بودند.
وي تصريح کرد: حضرت امام (ره) نشان دادند که دين نه تنها افيون ملتها نيست، بلکه دين حيات بخش ملتهاست.
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينکه امام راحل با نبرد نرم انقلاب اسلامي را به پيروزي رساندند؛ افزود: شخصيت ايشان بعد از ائمه اطهار(ع) بيبديل است و با وجود اينکه بزرگان ما کارهاي بزرگي کردند و ميراث ديني ما حاصل زحمات علما است، ولي کاري که امام راحل (ره) کردند، در تاريخ اسلام بعد از ائمه (ع) بينظير است از اين رو وظيفه ما در اين شرايط فقط حراست از دستاوردهاي امام (ره) بوده و بايد آنچه را که به نام ميراث امام خميني (ره) است، را حفظ کنيم.
* تنها استفاده از 15 درصد ظرفيت معادن کشور
مصباحيمقدم با بيان اينکه امروز 27 سال از رحلت امام بزرگوار ميگذرد؛ گفت: مقام معظم رهبري اين مرد بزرگ با صلابت تمام همچنان راه امام(ره) را ادامه ميدهند و انقلاب اسلامي روز به روز بالندهتر ميشود.
وي با اشاره به تأثيرپذيري انقلابهاي منطقه از انقلاب اسلامي ايران تأکيد کرد: صدور اين انقلاب به رهبري امام راحل بهوجود آمده و بايد ميراث امام(ره) را حفظ کنيم و ادامه راه امام اخلاص است.
اين نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي گفت: مبادا به حداقلها اکتفا کنيم. طلاب و فضلا نبايد به شرايط فعلي قانع شوند و جا دارد با افزايش سطح مطالعات در توسعه مسائل ديني قدم بردارند.
مصباحيمقدم با تأکيد بر اينکه دولت و ملت نبايد حرکت آرام و آهستهاي داشته باشند؛ گفت: مسئولان و مردم بايد حرکت پرجوش و خروشي داشته باشند تا با رسيدن به رشد اقتصادي بالا به توسعه دست يابيم.
وي تصريح کرد: ما نيازمند اتکا به امکانات خود هستيم و ايران ظرفيت اقتصادي بسيار زيادي دارد که تاکنون بلا استفاده مانده است.
عضو جامعه روحانيت مبارز تهران خاطرنشان کرد: در کشور تاکنون تنها توانستهايم از 15 درصد ظرفيت معادن کشور استفاده کنيم و امروز بخش عظيمي از صنعت اين کشور خوابيده است و تکميل اينها باعث اشتغالزايي زيادي در کشور خواهد شد.
* دولت يارانه را به افراد تحت پوشش بهزيستي و کميته امداد بدهد
مصباحيمقدم در عين حال اظهار داشت: اي کاش دولت قبول ميکرد و يارانه را فقط به افراد تحت پوشش بهزيستي و کميته امداد ميداد و خانوادههاي متوسط به بالا را از پرداخت يارانه حذف ميکرد که قطعاً رقم حاصل از آن کمک شاياني به اقتصاد کشور ميکند.
وي گفت: 30 هزار ميليارد تومان بين مردم به صورت نقدي پخش ميشود که ميتوان با اين مبلغ رکود را از بين برد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي از دولت خواست اين نقدينگي را در بخش توليد و اشتغال به کار گيرند.
مصباحيمقدم در ادامه با تأکيد بر لزوم تبعيت از ولايت تصريح کرد: وظيفه ما پيروي از مقام معظم رهبري است از اين رو نبايد کاري کنيم که در انتخابات آتي باز مجلس ششم تکرار شود که چالشهايي را براي کشور به وجود آورد.
وي بيان کرد: زمزمههايي آغاز شده است از اين رو عدهاي حق ندارند به شوراي نگهبان از حالا تعيين تکليف کنند و شوراي نگهبان نيز وظيفه خود را به خوبي ميداند و اين طور نيست که پيشاپيش زمزمه کنيم که شوراي نگهبان جناحي و حزبي عمل ميکند و اصلاً اين حرفها در شوراي نگهبان مطرح نيست.
* اميدواريم دولت به اعتدال وفادار بماند
مصباحيمقدم ضمن تقدير و تشکر از تلاشهاي دولت گفت: ما روند اصلي حرکت را عاقلانه و هوشمندانه تلقي ميکنيم و آنها اعتدال را پيشه کردهاند و اميدواريم همچنان به اعتدال وفادار باشند.
وي به حمايت مقام معظم رهبري از تيم مذاکرهکننده هستهاي کشورمان اشاره کرد و يادآور شد: تيم مذاکره کننده مورد حمايت مجلس هستند و در مجلس با اينکه بعضي صداهاي مخالف شنيده ميشود ولي در اقليت هستند از اين رو اميدواريم اينها بتوانند با اقدام خودشان صلابت نظام جمهوري را حفظ کرده و از انرژي هستهاي صيانت کنند.