علي آذري اظهار داشت: سبزي کاران تبريزي در يکهزار هکتار اراضي کشت سبزيجات و زير نظر سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي اقدام به توليد و عرضه انواع محصولات در اين بخش مي کنند که اين توليدات از نظر بهداشتي و تغذيه اي کاملاً سالم هستند.
وي در ادامه با اشاره به نحوه نظارت بر روند توليد اين محصولات غذايي نيز تصريح کرد: کارشناسان منطقه و کلينيک گياه پزشکي سازمان جهاد کشاورزي بصورت مستمر اقدام به بازديدهاي سرزده و يا از پيش اعلام شده از اراضي کشت سبزيجات منطقه تبريز مي کنند تا با اطمينان از سلامت توليدات صورت گرفته، اجازه عرضه آنها به شهروندان را صادر کنند.
مسؤل مرکز جهاد کشاورزي تبريز در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به برخي مباحث مطرح شده در مورد نحوه آبياري اراضي کشت سبزيجات تبريز گفت: در اراضي منطقه تبريز از هيچ نوع آب آلوده و فاضلاب براي آبياري سبزيجات استفاده نمي شود بلکه چاه هاي عميق و نيمه عميق در هر منطقه منبع تامين آب مورد نياز زارعان است.
آذري در بخش پاياني سخنان خود با بيان اينکه در اين اراضي از کودهاي حيواني مانده و در نتيجه پخته شده براي تقويت اراضي استفاده مي شود، اظهار داشت: تا حد ممکن از کمترين ميزان کود شيميايي در کشت سبزيجات تبريز استفاده مي شود تا با رعايت بهداشت از مزرعه تا سفره در مصرف سبزي شهروندان، شاهد عرضه محصولات ايمن و بهداشتي در سبد غذايي جامعه باشيم.