احرارنيوز:نماينده مردم بناب در مجلس شوراي اسلامي از سياسي کاري در موضوع درياچه اروميه انتقاد کرد.
، حجت الاسلام محمد باقري در کرسي آزاد انديشي احياي درياچه اروميه که با حضور نماينده ويژه رئيس جمهور، مديران محلي و استاني و نمايندگان تشکل هاي غيردولتي در دانشگاه بناب برگزار شد، گفت: نبايد از ابتدا موضوع درياچه اروميه را سياسي مي کردند چون خيلي از علاقمندان و دلسوزان به احياي درياچه از ترس رد صلاحيت گزينشي جرات ندارند با اين مسئله نزديک شوند.
وي افزود: مسئولان مربوطه بايد مقصراني را که با انجام کارهاي غيرکارشناسي در سالهاي گذشته موجب تشديد بحران درياچه اروميه و تحميل اين بلاي زيست محيطي و اقتصادي به منطقه شدند شناسايي کنند تا آنها از مردم غذرخواهي کنند و اين حق مردم است که مقصران را بشناسند.
حجت الاسلام باقري اظهار کرد: بالاخره درياچه اروميه با هزينه چند هزار ميلياردي احيا خواهد شد اما انجام کارهاي غيرکارشناسي و غير علمي در اين موضوع جايز نيست.
عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي با طرح اين سوال از دبير ستاد احياي درياچه اروميه که چرا شش دانشگاه دولتي استان آذربايجان شرقي در طرح احيا نامحرم هستند، گفت: دانشگاه صنعتي شريف محترم است اما حداقل دانشگاه تبريز قدمت بيشتري از آن دارد و از لحاظ ميداني هم به درياچه نزديکتر است.
حجت الاسلام باقري پيشنهاد داد هر مسئولي که در زمينه احياي درياچه اروميه وظايف محوله خود را به خوبي انجام ندهد در پايان سال بايد از مردم غذرخواهي کند.
وي بر توقف افزايش سطح زير کشت محصولات کشاورزي در حاشيه درياچه اروميه جهت کمک به طرح احياي را ضروري دانست و گفت: همانطور که انرژي هسته اي حق مسلم ماست، احياي درياچه اروميه هم حق مسلم ماست و انصاف نيست با اجراي برخي طرح هاي غيرضروري و فرعي در کشور آينده اين درياچه به خطر بيافتد.
حجت الاسلام باقري در بخش پاياني سخنان خود تاکيد کرد: مسئولان ستاد احياي درياچه اروميه بايد هر ماه به مردم گزارش دهند که اعتبار هنگفت اختصاص يافته براي اين ستاد به چه ميزان جذب شده و در کجاها صرف شده است.