احرارنيوز:عضو هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي گفت: در نظام تصميم گيري طرح احياي درياچه اروميه اشکالاتي وجود دارد که بايد برطرف شود.
محمد حسين فرهنگي در نشست آزاد انديشي احياي درياچه اروميه در دانشگاه بناب طي سخناني اظهار کرد: در نظام تصميم گيري احياي درياچه اروميه اشکالاتي وجود دارد که آثار منفي به دنبال مي آورد و نگرش اقتضايي نمونه اين اشکالات است.
وي افزود: جلوگيري از آبگيري سدها که به ضرر درياچه است، پيشنهاد طرح نکاشت که آسيب اقتصادي به کشاورزان مي رساند و همچنين برداشت بي رويه نمک از درياچه که موجب گودافتادگي و کاهش املاح آن مي شود از جمله ديگر اشکالاتي است که بايد مورد تجديد نظر قرار گيرد.
وي پيشنهاد داد؛ در سفر آينده هيئت دولت به استان آذربايجان شرقي با مشارکت وزارتخانه ها و سازمان هاي زيربط کارگروه ويژه اي با مسئوليت دکتر عيسي کلانتري تشکيل و تصويب شود تا راهکارهاي عملي را محقق کنند.
فرهنگي همچنين از دبير ستاد احياي درياچه اروميه خواست ضمن استفاده از ظرفيت هاي بودجه امسال ستاد، ميزان تعامل و جلسات با نمايندگان استان در مجلس را بيشتر کند.
نماينده مردم تبريز، اسکو و آذرشهر در مجلس شوراي اسلامي اظهار کرد: نمايندگان مجلس به انجام کار کارشناسي در طرح احياي درياچه اروميه اعتقاد دارند و تلاش مي کنند حساسيت هاي موجود در اين بخش را از ميان بردارند.
رئيس دانشگاه بناب هم در ابتداي اين نشست از راه اندازي پژوهشکده ميداني احياي درياچه اروميه در اين دانشگاه خبر داد.
مجتبي عباسيان افزود: باتوجه به اينکه زمينهاي اين دانشگاه مشرف به درياچه اروميه است بنابراين حيات دانشگاه به حيات درياچه اروميه بستگي دارد.
در ادامه اين نشست حاضران پرسش هاي خود را با دبير ستاد احياي درياچه اروميه و نمايندگان مجلس مطرح کرده و پاسخ گرفتند.