هادي بهادري ا بيان اينکه سطح تراز درياچه اروميه به صورت روزانه رصد مي شود اظهار داشت: بر اساس آخرين برآورد امروز سطح تراز درياچه اروميه به ????.?? متر رسيده است که در مقايسه با مدت زمان مشابه پارسال ? سانتيمتر کاهش نشان مي دهد.
وي با اعلام اينکه اين در حالي است که سطح تراز درياچه اروميه در مقايسه با ابتداي سال زراعي جاري ?? سانتيمتر بالا آمده است عنوان کرد: بارندگي هاي مناسب به همراه اجراي طرح هاي احيا يکي از عوامل بالا آمدن سطح آب درياچه بوده است.
بهادري با اشاره به رها سازي ??? ميليون متر مکعب آب پشت سدهاي استان به درياچه اروميه در اسفندماه سال گذشته ادامه داد: امسال نيز بخشي از آب پشت سدهاي استان به درياچه اروميه رهاسازي مي شود اما بسته زمان و شرايط خواهد بود تا شاهد هدررفت آن نباشيم.
معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي با اشاره به تشديد اجراي طرح هاي احياي درياچه اروميه گفت: متاسفانه تابستان امسال شاهد هواي گرم خواهيم بود و اين يعني به اين وضعيت نبايد دلخوش بود که درياچه اروميه وضعيت بهتري داشته باشد.
بهادري در خصوص تزريق اعتبارات طرح هاي احياي درياچه اروميه نيز افزود: هم اکنون اعتبار پروژه هاي شرکت آب منطقه اي، آب و فاضلاب در مجموع وزارت نيرو تخصيص داده شده و طرح ها با قوت بيشتر در حال اجرا هستند.
وي همچنين خواستار همکاري و مساعدت مردم و کشاورزان در خصوص صرفه جويي و اصلاح الگوي مصرف آب شد و اعلام کرد: بدون مشارکت همگاني و مردمي احياي درياچه اروميه مشکل خواهد بود.
نزديک دو دهه است درياچه اروميه آهنگ خشک شدن را طي مي کند که يک دهه آن به توجهي مسئولان گذشت تا اينکه در سالهاي اخير همايش هاي بين المللي، ملي و استاني برگزار شد حتي شوراي منطقه اي مديريت حوضه آبخيز درياچه اروميه نيز تشکيل و طرح هاي مختلفي در اين سالها تدوين شد ولي با گذشت اين همه سال هنوز مسئولان و کارشناسان اندر خم يک کوچه اند چرا که آمارها، طرح ها و نظرات کارشناسي تفاوت هاي فاحشي با يکديگر دارند.
برخي کارشناسان پايين بودن راندمان آب در بخش کشاورزي و مصرف بالاي اين بخش و کارشناسان حوزه کشاورزي سدها را از عوامل خشک شدن درياچه اروميه عنوان مي کنند. اين در حالي است که هنوز با گذشت اين همه مدت و برگزاري سمينارها و همايش ها هنوز مسئولان به نظر واحد و راهکارهاي عملي تر براي حل هرچه سريعتر اين بحران نرسيده اند.