فرهنگی
اجتماعي
ورزشی
آرشیو
تماس با ما
سه شنبه 1404/01/26
1394/2/11 - 11 : 37
کد خبر: 2839
تراکتورسازي 1 ـ گسترش فولاد 1؛ دربي سرد
توقف تراکتور به سود نفت و سپاهان
احرار نيوز: تساوي تراکتورسازي مقابل گسترش فولاد باعث بقاي گسترشي ها در ليگبرتر خواهد شد. اين در حالي است که تراکتور هنوز صدرنشين ليگبرتر است.
به گزارش احرار نيوز،تراکتور در حاليکه به شدت به سه امتياز دربي تبريز نياز داشت از پس همشهري خودبرنيامد و با کسب يک امتياز حالا نفس نفت تهران را پشت سر خود حس ميکند
هفته بيست و هشتم ليگ برتر، ورزشگاه: يادگار امام تبريز
داور:تورج حق وردي، کمک ها،آرمان اسعدي، تورج عيوض محمدي
اخطار:
احمدزاده (60) از تراکتور؛ اکرامي (73) از گسترش
تراکتور:
حامد لک، محمد ايرانپوريان، خالد شفيعي، دوس سانتوس، شهريار شيروند ،مهدي کياني(کاپيتان)، آندرانيک تيموريان، شاهين ثاقبي (70 نريمان جهان)، فريد بهزادي کريمي (84 دلير)، فرشاد احمدزاده و لوسيانو ادينيو
سرمربي: توني اوليويرا
گسترش فولاد:
داوود نوشي صوفياني، مصطفي اکرامي، محسن حسيني، مرتضي اسدي (کاپيتان)، عليرضا ميرشفيعيان (66 نظامي پور)، ميثم نقي زاده، ، عادل سرشار (52 درويشي)، عليرضا نقي زاده (58 ديگو)، لئوناردو پيمنتا، جابر انصاري و محمد ابراهيمي
سرمربي: فراز کمالوند
شرح بازي در نيمه اول:
دربي تبريز با سکوهاي خالي گرماي چنداني نداشت و هواداران را چندان هيجان زده نکرد.دو تيم که در استرس صدرنشيني و فرار از سقوط هستند، با احتياط بازي کردند و تراکتور تنها يک بار روي يک ضربه ايستگاهي به گل رسيد. گسترش که خط دفاع آشفته اي دارد در ادامه بازي بايد بهتري از اين نمايش بدهد والله احتمالا بدون امتياز ميدان را ترک مي کند. تراکتور که نفس نفت را پشت گوش خود حس مي کند در نيمه دوم براي حفظ اين گل و پيروزي به ميدان خواهد رفت.
دقايق حساس:
دقيقه 11: پاس عمقي ادينهو از ميانه زمين فريد کريمي را در موقعيت تک به تک با نوشي صوفياني قرار داد و نوشي صوفياني اين موقعيت را دفع کرد اما برخورد دو بازيکن باعث شد دقايقي بازي متوقف شود.
دقيقه 16: در ضد حمله سريع تراکتوري ها توپ ره شاهين ثاقبي رسيد که مرتضي اسدي توپ را به کرنر فرستاد.
دقيقه 18: پاس عمقي و زيباي ادينهو ، فريد کريمي را به راه انداخت و روي سانتر اين بازيکن آندو در موقعيتي نامناسب توپ را به اوت فرستاد.
دقيقه 29:روي ارسال تيموريان ادينهو برگردان زد که توپ با اختلاف کمي راهي اوت شد.
دقيقه 36:پاس عمقي فرشاد احمدزاده به فريد کريمي رسيد که او به زيبايي از بين حسيني و ميرشفيعيان عبور کرد و با نوشي صوفياني تک به تک شد که دروازه بان گسترش توپ او را مهار کردند.
دقيقه 40:ارسال بلند اندو روي خط محوطه جريمه روي سر ادينهو فرود امد و نوشي صوفياني در همين لحظه از دروازه بيرون آمد و توپ را مشت کرد و در برگشت هم شوت احمدزاده به بيرون رفت.
دقيقه 45: تراکتوري ها با چند پاس کوتاه وارد محوطه جريمه گسترش شدند و کياني روي پاي رو به عقب شاهين ثاقبي شوت زد که راهي اوت شد.
دقيقه 74:شروع مجدد آندو در محوطه جريمه به شفيعي رسيد و شوت او را نوشي صوفياني به زيبايي دفع کرد.
دقيقه 75: در يک ضد حمله جابر انصاري با جا گذاشتن خالد شفيعي صاحب موقعيت شد که لک به زيبايي توپ را گرفت.
شرح گل:
1 ـ صفر (تراکتورسازي): کرنر آندو تيموريان از جناح راست با پرش بلند و ضربه سر تماشايي دوس سانتوس تبديل به اولين گل بازي شد. اين گل در دقيقه 25 رقم خورد.
1-1(گسترش فولاد)روي کرنر ارسالي را محسن حسيني بازيکن فصل قبل تراکتور با ضربه سر وارد دروازه تراکتور کرد و بازي را به تساوي کشاند.
حواشي:
*بازيکنان سابق تراکتورسازي که امروز با پيراهن گسترش قرار مي گيرند از سوي هواداران حاضر در ورزشگاه مورد تشويق قرار گرفتند و جالب اينکه هواداران آنها را شعارهاي زمان حضورشان در تراکتور تشويق کردند.
*دوس سانتوز به جاي ميرهاني هاشمي در خط دفاعي تراکتور و در کنار خالد شفيعي بازي مي کند.پ
*احمد کامدار هافبک تراکتورسازي به خاطر سه کارته بودن در اين بازي غايب است.
*سعيد آقايي و مهرداد بايرامي به دليل مصدوميت در اين بازي حضور ندارند و برابر تيم سابق شان گسترش بازي نخواهند کرد.
*گسترش فولاد امروز در ترکيبش 6 بازيکن سابق تراکتورسازي را در اختيار دارد.
*قبل از شروع بازي ورزشگاه يادگار امام توسط کادر فني و بازيکنان دو تيم گلباران شد. تمام بازيکنان گسترش براي توني اوليويرا گل بردند و سرمربي پرتغالي تراکتور هم با دسته گل به استقبال فراز کمالوند رفت. آذرنيا که سال گذشته مشکلاتي با توني داشت براي اين مربي دسته گل برد.بازيکنان دو تيم براي هواداران گل بردند.
*فراز کمالوند به شدت از سوي هواداران تشويق شد و او هم در ورزشگاه دور افتخار زد و براي هواداران تراکتور دست تکان داد.
* قبل از آغاز مسابقه بازيکنان دو تيم به دور دايره مياني زمين حلقه زدند و به احترام روح عزيز اصلي يک دقيقه سکوت کردند.
* از جمع بازيکنان تراکتورسازي فقط شاهين ثاقبي به سمت نيمکت گسترش فولاد و فراز کمالوند نرفت.
*پيمنتا بازيکن گسترش روي زمين افتاد که آندرانيک تيموريان با عصبانيت دستان اين بازيکن را گرفت و از جايش بلند کرد.
*دوس سانتوز مدافع تراکتور بعد از گلي که زد از سوي هواداران با لقب«قره بالا»تشويق شد. در زبان آذري اين کلمه يعني پسر سياه.
* لئوناردو پيمنتا بازيکن گسترش فولاد با بالا زدن پيراهن، تصويري از خودش را در زمان حضور در تراکتورسازي به تماشاگران نشان داد و همين موضوع باعث شد هواداران حاضر در ورزشگاه او را با شدت بيشتري تشويق کنند.
*اواخر نيمه اول آندرانيک تيموريان در وسط زمين پس از برخورد با بازيکن گسترش روي زمين افتاد اما بعد از دو دقيقه به بازي برگشت. دقايقي بعد آندو باز هم روي زمين افتاد و او را با برانکارد از زمين بيرون بردند و تراکتور اواخر نيمه اول بدون آندو بازي کرد و به رختکن رفت.
پس از اينکه نفت تهران يک گل از پديده دريافت کرد هواداران تراکتورسازي به شدت خوشحالي کردند. نکته جالب جايي بود که دقيقاً ثانيههايي پس از گلزني پديده مقابل نفت هواداران تراکتور از اين نتيجه مطلع شدند
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
ارسال نظر
نام:
*
پست الکترونیک:
نظر :
*
سوال امنیتی :
*
? 1 + 1
آخرین اخبار
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايشهاي بينالمللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
سامانه بارشي از امروز وارد آذربايجان شرقي ميشود
هوشيار: بازداشتي از مديران شهردار تبريز نداشته ايم
توسعه با استفاده از ظرفيتهاي قانوني و تعامل محقق ميشود
واژگوني خونين پژو در جاده شبستر - صوفيان
پرونده خاوران تبريز زير ذرهبين افکار عمومي
بهرهبرداري از 2 پروژه بزرگ فرهنگي به نام شهيدان آل هاشم و مالک رحمتي
زمين چادرملو مناسب کاشت سيب زميني بود!
تقدير وزير ميراث فرهنگي از استاندار آذربايجان شرقي
پربازدیدترین اخبار
زمين چادرملو مناسب کاشت سيب زميني بود!
پرونده خاوران تبريز زير ذرهبين افکار عمومي
بهرهبرداري از 2 پروژه بزرگ فرهنگي به نام شهيدان آل هاشم و مالک رحمتي
توسعه با استفاده از ظرفيتهاي قانوني و تعامل محقق ميشود
هوشيار: بازداشتي از مديران شهردار تبريز نداشته ايم
واژگوني خونين پژو در جاده شبستر - صوفيان
شکايت باشگاه تراکتور در خصوص اتفاقات ورزشگاه يزد
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
سامانه بارشي از امروز وارد آذربايجان شرقي ميشود
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايشهاي بينالمللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.
×
ثبت احساس