احرار: هشتمين المپياد کشوري علمي-مهارتي فوريتهاي پزشکي با حضور رئيس سازمان اورژانس کشور با معرفي برگزيدگان در تبريز به کار خود پايان داد.
به گزارش احراربه نقل از روابط عمومي اورژانس آذربايجان شرقي اسامي برگزيدگان اين المپياد به شرح زير است:
در بخش قطب برتر: کلان منطقه آمايشي تهران،
فرزاد عباسي – آمبولانس
سيد ميثم محمدي – آمبولانس
محسن نظري – موتورلانس
محمد دانش – اتوبوس آمبولانس
مهنازالسادات مهديقلي – ترياژ تلفني
زهرا ظفر – ترياژ تلفني
کوهسار آداک
دکتر غزاله اشرفيان
نفر اول آزمون علمي عملياتي – محسن نظري– رشته عمليات موتورلانس– قطب تهران
نفر دوم آزمون علمي عملياتي – احمد زارعي - رشته عمليات آمبولانس – قطب شيراز
نفر سوم آزمون علمي عملياتي- کريم فخاري - رشته عمليات آمبولانس– قطب اصفهان
منتخب برتر آزمون علمي کارشناس راهبري و هدايت آمبولانس / 800– ابوالقاسم سلطاني- قطب مشهد
منتخب برتر آزمون علمي پرستار ترياژ تلفني- شيما شيرازي – قطب اهواز
منتخب برتر آزمون علمي پزشک هدايت عمليات – دکتر غزاله اشرفيان – قطب تهران
نفر اول آزمون آسکي کارشناسان عمليات – مسعود سعيديان – رشته عملياتي موتورلانس – قطب تبريز
نفر دوم آزمون آسکي کارشناسان عمليات
کريم فخاري – رشته عملياتي آمبولانس – قطب اصفهان
بهنام قلاني آخوره - رشته عملياتي موتورلانس- قطب اصفهان
منتخب برتر آزمون آسکي هدايت و راهبري آمبولانس ???- زهرا زرعي – قطب تبريز
منتخب برتر آزمون آسکي کارشناس ترياژ تلفني- هنگامه سليماني – قطب زنجان
منتخب برتر آزمون آسکي پزشک هدايت عمليات – دکتر غزاله اشرفيان – قطب تهران
منتخب برتر آزمون فني و رانندگي آمبولانس- ميثم محمدي- قطب تهران
منتخب برتر آزمون فني و رانندگي اتوبوس آمبولانس – مهدي نريمانيان – قطب تبريز
منتخب برتر آزمون فني و رانندگي موتورلانس- محسن نظري – قطب تهران
نفر اول آزمون آمادگي جسماني – سيد مهدي رضوي – رشته عملياتي آمبولانس- قطب اهواز
نفر دوم آزمون آمادگي جسماني- سعدالله حاصلي - رشته عملياتي آمبولانس – قطب همدان
نفر دوم آزمون آمادگي جسماني – جواد دهقاني - رشته عملياتي آمبولانس- قطب همدان
دکتر جعفر ميعادفر رئيس سازمان اورژانس کشور در آيين اختتاميه هشتمين المپياد کشوري علمي مهارتي فوريتهاي پزشکي ضمن تشکر از مديران و مسئولين کشوري و دانشگاهي از مديران خواست تا از کادر درمان بخصوص اورژانس حمايت ويژه اي داشته باشند.
وي افزود: اورژانس تنها سازماني است که بدون مجوز براي ارائه خدمات درماني و سلامتي وارد خانه مردم مي شود لذا بايد مورد اعتماد مردم باشيم و براي تحقق اين مهم تلاش کنيم تا هميشه مورد اعتماد مردم عزيزمان قرار بگيريم.
رئيس سازمان اورژانس کشور با بيان اينکه هدف اصلي از برگزاري المپياد علمي- مهارتي ارتقاء کيفيت کار، مهارت و توانمندسازي پرسنل فوريت هاي پزشکي است گفت: المپيادهاي تخصصي فرصت مناسبي براي ارتقاي توانمندي هاي علمي و تخصصي است.
ميعادفر با اشاره به برگزاري موفقيت آميز هشتمين المپياد فوريت هاي پزشکي در تبريز ادامه داد: اعتراضي مبني بر تخلف در نحوه برگزاري المپياد و امتياز دهي گزارش نشده است و شاهد ايجاد رقابت عادلانه بين شرکت کنندگان بوديم.
رئيس سازمان اورژانس کشور، با تاکيد بر توجه به زير ساخت هاي اورژانس در کشور افزود: در کل کشور بيش از ??? پايگاه کانکسي داريم که در آذربايجان شرقي اين مشکل برطرف شده است و اميدواريم با همکاري مديران، بقيه استانها هم مجهز به پايگاه هاي اورژانس شوند.
ميعادفر بيان کرد: سال ???? سال ارتقاء آموزش بود و تمامي کمبودها و زيرساختها را ارتقاء داديم و تجهيزات لازم خريداري شد.
وي با تاکيد بر توسعه اورژانس موتوري در استان ها گفت: در مديريت زمان براي کاهش ميزان زمان رسيدن اورژانس بر بالين مصدومين و بيماران، اورژانس موتوري ميتواند موثر باشد.
اورژانس، خط مقدم سلامت کشور است
معاون آموزش و اعتبار بخشي اورژانس کشور نيز در اين مراسم با بيان اينکه اورژانس خط مقدم سلامت کشور است، اظهار کرد: در اين المپپياد برترينهاي قطب باهم به رقابت پرداختند.
دکتر حسن نوري با گراميداشت ياد و خاطره تمامي شهداي سلامت بهويژه شهداي پيش بيمارستاني افزود : در اين آيين ياد و خاطره تمامي شهداي سلامت بهويژه شهداي پيش بيمارستاني را گرامي ميداريم.
وي ضمن تقدير از اساتيدي که در اين دوره از المپياد حضور داشتند گفت: ?? نفر از اساتيد بزرگواري که ما را همراهي کردند هم از لحاظ اخلاقي و علمي و عملي جزو اساتيد ارزشمند و برجسته کشوري هستند.
وي ادامه داد: ?? نفر از ?? کلان منطقه آموزشي کشور در اين المپياد حضور داشتند که در چهار ماه گذشته ?? دانشگاه علوم پزشکي کشور به رقابت پرداختند سپس در قطب به رقابت پرداختند و برگزيدگان قطب در اين المپياد حضور داشتند.
نوري افزود: هشتمين المپياد را پس از سه سال وقفه برگزاري کرديم و در اين المپياد 20نفر در ترياژ تلفني، 10نفر هدايت پزشکي که 20 نفر در راهبري آمبولانس و 40 نفر در آزمون علمي - عملياتي شرکت کردند.
وي همچنين يادآور شد: جامعترين المپياد کشور در تبريز برگزار شد که صبح روز اول رقابت علمي و کتبي بود که از اين لحاظ نتايج خوبي به دست آمد و ميانگين نمرات اين دوره نسبت به دوره هاي گذشته بهتر بود.
نوري بيان کرد: کشور ما رتبه چهارمين اورژانس استاندارد دنيا را دارد بنابراين اميدواريم اورژانسي هوشمند با تکنولوژي پيشرفته و بروز داشته باشيم و اين تکنولوژي جنبه آموزشي، علمي و عملي بهينه داشته باشد.
ارائه خدمت مطلوب در اورژانس با توجه به آموزش محقق مي شود
رئيس دانشگاه علوم پزشکي تبريز با تاکيد بر ضرورت توجه به آموزش در بخش هاي مختلف نظام سلامت گفت: ارائه خدمت مطلوب در اورژانس با توجه به آموزش محقق مي شود.
دکتر بهمن نقيپور در اختتاميه هشتمين المپياد کشوري علمي مهارتي فوريتهاي پزشکي اظهار کرد: خدمت به مردم بزرگترين عبادت است، پرسنل اورژانس کساني هستند که براي سلامتي مردم شب و روز ندارند و وقت گذاشتن براي مردم را نسبت به خانواده خود ترجيح مي دهند و هميشه در شرايط سخت و بحراني حضور دارند.
وي با تاکيد بر ضرورت توجه به ارائه خدمات با کيفيت به مردم گفت: بايد کيفيت خدمات را بالا برد و مسير آموزش و تحقيقات را ارتقاء بخشيد.
رييس دانشگاه علوم پزشکي تبريز ارتباط مستمر با مردم در راستاي رفع مشکلات را مورد تاکيد قرار داد و افزود: همه مديران موظف به ارتباط مستقيم با مردم هستند و در برابر انتقادات بايد ضمن بررسي نسبت به رفع مشکلات اقدام شود.
وي با اشاره به برگزاري موفق هشتمين المپياد کشوري علمي مهارتي فوريتهاي پزشکي در تبريز گفت: خدمترساني در اورژانس پيش بيمارستاني افتخاري است که نصيب هرکسي نميشود و از زحمات همهي عزيزان که به نمايندگي از اين جامعه بزرگ در اين المپياد حضور دارند، تشکر و قدرداني ميکنم.
رئيس اورژانس پيش بيمارستاني و مديريت حوادث دانشگاه علوم پزشکي تبريز و دبير اجرايي هشتمين المپياد کشوري علمي مهارتي فوريتهاي پزشکي نيز در اين مراسم ضمن تشکر ويژه از کميته اجرايي اين المپياد گفت: ارديبهشت ماه سال جاري اعلام شد که هشتمين المپياد کشوري علمي مهارتي فوريتهاي پزشکي در شهر تبريز برگزار ميشود و ما از همان روزها اقدامات اصلي را آغاز کرديم.
دکتر فرزاد رحماني با اعلام اينکه امروز هيچ پايگاه کانکسي در سطح استان وجود ندارد، بيان کرد: در طي مدتي که رياست اورژانس را عهده دار بودم يک سوله ويژه بحران و 34 پايگاه جديد را ايجاد کرديم و در حال حاضر هيچ يک از پايگاههاي استان کانکسي نيست.
وي، ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي اورژانس استان گفت: همزمان با همه گيري کرونا دو نفر از همکاران خدوم ما به درجه شهادت نائل شدند و ياد و خاطره همه همکاران عزيز را که ديگر در جمع ما نيستند گرامي مي داريم.