احرار: رئيس دانشگاه علوم پزشکي تبريز گفت: تزريق دُز يادآور واکسن کرونا در سالجاري براي همهي اقشار جامعه مخصوصاً کادر بيمارستاني و کارکنان امري ضروري است.
به گزارش احرار به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي تبريز، رئيس دانشگاه علوم پزشکي تبريز گفت: تزريق دُز يادآور واکسن کرونا در سالجاري براي همهي اقشار جامعه مخصوصاً کادر بيمارستاني و کارکنان امري ضروري است.
بهمن نقي پور در شصت و پنجمين جلسهي ستاد فرماندهي مديريت مقابله با کرونا که با حضور اعضاي ستاد فرماندهي مديريت کرونا روز چهارشنبه، 29 سفند ماه برگزار شد، ضمن عرض تبريک ولادت با سعادت امام موسي کاظم(ع) و با تاکيد بر لزوم ادامه رعايت پروتکلهاي بهداشت فردي و اجتماعي در مقابله با موج هفتم کرونا، اظهار کرد: مسئولين واحدها براي تکميل واکسيناسيون يادآور پرسنل و کارکنان مراکز بهداشتي و درماني خود اهتمام جدي داشته باشند.
وي با اشاره به ورود موج هفتم کرونا در کشور و استان گفت: ضروري است دستور العمل هاي لازم جهت کنترل موج هفتم کرونا به مراکز بهداشتي و درماني دولتي، خصوصي، دانشگاهي و غير دانشگاهي جهت اطلاع رساني ارسال شود.
دکتر نقي پور با اشاره به استفاده از ماسک و تاثير پيشگيرانه آن در کاهش بار بيماري گفت: با توجه به شيوع بيماري کرونا جداسازي افراد علامتدار از سالم و رعايت شيوه نامههاي بهداشتي ضروري است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي تبريز با اشاره به حجم قابل توجه مسافرتهاي بين شهري گفت: ضروري است مديريت روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي تبريز نيز به صورت گسترده و جدي در سايت دانشگاه علوم پزشکي، صدا وسيما و ساير رسانهها در خصوص مقابله با کوويد 19 در موج هفتم اطلاع رساني کنند و استفاده از اساتيد و متخصصين در رابطه با آموزش همگاني در مقابله با بيماري کرونا و تهيه فيلم کوتاه و مصاحبه و... و بازپخش آن از تمامي وسايل ارتباط جمعي براي حساس کردن مردم به افزايش مبتلايان به کوويد 19 انجام گيرد.
وي، استفاده استعلاجي کارکنان و کادر بهداشتي و درماني در زمان ابتلا به کرونا را پنج روزه دانست و گفت: با توجه به تصميمات کميته علمي کوويد19 مدت زمان استفاده استعلاجي کارکنان و کادر بهداشتي و درماني را در زمان ابتلا به بيماري کرونا پنج روز است.
دراين جلسه معاونتهاي درمان، بهداشت، مسئول کميته علمي ستاد مقابله با کرونا و مديران مراکز بهداشتي و درماني به ارائه گزارش عملکرد واحدهاي تحت مديريت خود در خصوص مقابله با بيماري کرونا پرداختند و آمادگي کامل مراکز بهداشتي و درماني به منظور افزايش ارائه خدمات و ايجاد رغبت به واکسيناسيون و افزايش دقت و بررسي رعايت پروتکلهاي بهداشتي را اعلام کردند.
بر اساس اطلاعات ارائه شده در اين جسله، با وجود قرمز و نارنجي شدن تعدادي از شهرستانهاي کشور خوشبختانه در استان شهر نارنجي و قرمز نداريم اما در حال حاضر از 21 شهرستان استان شش شهرستان (آذرشهر، جلفا، سراب، شبستر، مراغه و ملکان) در وضعيت زرد کرونايي و شهر تبريز و بقيه شهرستانها نيز در وضعيت آبي قرار دارند.
در حال حاضر 141 بيمار مبتلا به کرونا در استان بستري هستند که 22 نفر از آنها تحت مراقبتهاي ويژه قرار دارند.