احرارنيوز:امام جمعه تبريز با بيان اينکه افزايش توان دفاعي ايران به بهانه مذاکرات هستهاي به هيچ عنوان متوقف نميشود، گفت: ايران هرگز اجازه نميدهند بيگانگان در مسائل امنيتي و نظامي ما نظارت و دخالت داشته باشند.
به گزارش احرارنيوز به نقل از فارس، آيتالله محسن مجتهدشبستري ظهر امروز در خطبههاي نمازجمعه اين هفته تبريز در مصلاي امام خميني(ره) اين شهر به فرمايشات مقام معظم رهبري در جمع ارتشيان اشاره کرد و اظهار داشت: وجود ارتش منسجم در هر کشوري از ارکان اقتدار ملي است و ايران با داشتن ارتشي قدرتمند، مکتبي، اسلامي و مردمي همواره در کنار صفوف منسجم مردم در مقاطع مختلف و حساس کشور نمايش مؤثر و مناسبي را در دفاع از اهداف انقلاب اسلامي و پاسداري از تماميت ارضي جمهوري اسلامي داشته است.
وي به فرمايش فرمانده کل قوا مبني بر اينکه آمادگيهاي نظامي و دفاعي خود را روز بهروز افزايش دهيد؛ اين يک دستورالعمل رسمي است اشاره کرد و گفت: ايران در مقابل هرگونه تعرض مقتدرانه از خود دفاع ميکند.
خطيب جمعه تبريز تاکيد کرد: افزايش توان نظامي نيروهاي مسلح در کنار قدرت ملت و رزمندگان موجب ميشود که هيچ کس حتي فکر تجاوز به ملت ايران را نداشته باشد.
نماينده ولي فقيه در آذربايجانشرقي خاطرنشان کرد: زمزمههايي در مذاکرات هستهاي به گوش ميرسد که آمريکاييها به دنبال اين هستند که توان نظامي، دفاعي ايران و ساخت موشکهاي نظامي را تحت نظارت کشورهاي 1+5 قرار دهند، بايد غربيها بدانند ايران هرگز اجازه نميدهند بيگانگان در مسائل امنيتي و نظامي ما نظارت و دخالت داشته باشند.
آيت الله شبستري خطاب به غربيها گفت: نه ميتوانيد بر توان دفاعي ايران نظارت کنيد و نه ميتوانيد شرط مذاکرات هستهاي اين موضوع را مطرح کنند.
عضو خبرگان رهبري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به شکست آلسعود در حمله به يمن گفت: تنها نتيجه اين حمله ناجوانمردانه کشته شدن هزاران نفر از مردم بيگناه يمني بود و بار ديگر خون بر شمشير پيروز شد.
وي افزود: در اثر همکاري ملت يمن با ارتش، پوشالي بودن ائتلاف عربستان با برخي کشورها بر همگان آشکار شد.
آيت الله شبستري با بيان اينکه مردم يمن عوامل اصلي قدرت را صبر و توکل ميدانند، اظهار داشت: در مقابل حملات رژيم آلسعود و فشارها با وجود اينکه آمريکا و کشورهاي غربي حامي عربستان هستند اما ملت يمن هرگز تسليم نميشوند.
خطيب جمعه تبريز با اشاره به پنجم ارديبهشت سالروز حادثه طبس، اظهار کرد: اين حادثه يکي از نمونههاي آشکار امدادهاي غيبي و الهي بود که نشان داد دست خدا همواره پشت انقلاب اسلامي بوده و هرگز دشمنان به بهانههاي مختلف توان ضربه زدن به اين نظام اسلامي را ندارند.
آيتالله شبستري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به قرار گرفتن در آستانه ماه رجب اظهار داشت: در اين ماه فرصت عبادت و خودسازي بيشتري فراهم است و مناسبتهاي خاصي در آن وجود دارد.
وي در ادامه سخنان خود با بيان اينکه ماه رجب، ماه عبادت، تزکيه نفس و خودسازي است اظهار داشت: شايسته است که نسبت به دعاهاي وارده در خصوص ماه رجب، توجه خاصي داشته باشيم.