1394/2/3 - 15 : 48
کد خبر: 2668
طي شب گذشته انجام شد
کشف 100 کيلوگرم حشيش در زنجان
احرارنيوز:جانشين فرماندهي انتظامي استان زنجان گفت: با پيگيري و شناسايي يک باند قاچاق مواد مخدر، 100 کيلوگرم ماده مخدر حشيش در زنجان کشف و ضبط شده است.

به گزارش احرارنيوز، مراد جعفري  از وصول اطلاعات و اخباري مبني بر فعاليت قاچاقچيان در استان زنجان خبر داد و اظهار داشت: با پيگيري اين اطلاعات مشخص شد باندي از قاچاقچيان در صدد عبور محموله قاچاق مواد مخدر از استان هستند.

وي به پيگيري اطلاعات نيروي انتظامي براي رهگيري قاچاقچيان اشاره و اضافه کرد: در آخرين عمليات انجام شده طي شب گذشته يک باند متلاشي و 100 کيلوگرم موادمخدر حشيش از آنها کشف و ضبط شده است.

جانشين فرماندهي انتظامي استان زنجان به تعقيب و مراقبت‌هاي انجام شده براي شناسايي و دستگيري باند قاچاق مواد مخدر از استان طي چند وقت اخير اشاره و تصريح کرد: اين باند با پوشش حمل ميوه و سبزي و مواد فاسد شدني ديگر فعاليت مي‌کرده است.

وي از ضبط يک دستگاه کاميون حمل بار در عمليات انهدام باند قاچاق مواد مخدر طي شب گذشته خبر داد و گفت: رسيدگي به اين پرونده همچنان ادامه دارد.

جعفري با بيان اينکه مقصد قاچاقچيان مواد مخدر دستگير شده طي شب گذشته يکي از استان‌هاي مجاور بوده است، تاکيد کرد: اين قاچاقچيان غيربومي بوده‌اند.

وي به اجراي طرح‌هاي پاکسازي در مناطق آلوده طي فروردين ماه سال جاري اشاره کرد و افزود: از آغاز سال جاري تاکنون هشت طرح پاکسازي در سطح استان زنجان اجرا شده است.

جانشين فرماندهي انتظامي استان زنجان با تاکيد بر موثر بودن اجراي طرح‌هاي پاکسازي در برقراري امنيت ادامه داد: اين طرح‌ها بر فعاليت قاچاقچيان تاثير مستقيم مي‌گذارد.

وي به کشف و ضبط 56 کيلو و 936 گرم انواع مواد مخدر طي فروردين ماه سال جاري اشاره کرد و افزود: مجموع کشفيات فروردين ماه بدون احتساب کشفيات شب گذشته، بيانگر افزايش 45 درصدي کشفيات اين حوزه است.

جعفري شناسايي و انهدام باندهاي فعال در مواد مخدر را از اهداف پليس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان طي سال جاري عنوان کرد و گفت: از آغاز سال جاري تا کنون سه باند تهيه و توزيع مواد مخدر شناسايي و دستگير شده‌اند.

وي تاکيد کرد: اجراي طرح‌هاي پاکسازي در نقاط آلوده و دستگيري معتادان متجاهر هم در سطح استان در سال جاري ادامه مي‌يابد.

جانشين فرماندهي انتظامي استان زنجان در پاسخ به سئوالي در مورد مقايسه کشفيات و مصرف مواد مخدر صنعتي و سنتي در سطح استان زنجان گفت: مصرف مواد مخدر سنتي در مقايسه با مواد صنعتي بيشتر است و قرآئن هم نشانگر کاهش مصرف مواد صنعتي است.

وي افزايش فعاليت نيروي انتظامي و اشراف اطلاعاتي را دليل افزايش کشفيات مواد مخدر در اين استان اعلام کرد و افزود: اطلاعات به دست آمده نشان مي‌دهد فعاليت قاچاقچيان هم افزايش يافته است.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 3 + 9

  آخرین اخبار
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
سامانه بارشي از امروز وارد آذربايجان شرقي مي‌شود
هوشيار: بازداشتي از مديران شهردار تبريز نداشته ايم
توسعه با استفاده از ظرفيت‌هاي قانوني و تعامل محقق مي‌شود
واژگوني خونين پژو در جاده شبستر - صوفيان
پرونده خاوران تبريز زير ذره‌بين افکار عمومي
بهره‌برداري از 2 پروژه بزرگ فرهنگي به نام شهيدان آل هاشم و مالک رحمتي
زمين چادرملو مناسب کاشت سيب زميني بود!
تقدير وزير ميراث فرهنگي از استاندار آذربايجان شرقي
  پربازدیدترین اخبار
پرونده خاوران تبريز زير ذره‌بين افکار عمومي
زمين چادرملو مناسب کاشت سيب زميني بود!
بهره‌برداري از 2 پروژه بزرگ فرهنگي به نام شهيدان آل هاشم و مالک رحمتي
توسعه با استفاده از ظرفيت‌هاي قانوني و تعامل محقق مي‌شود
هوشيار: بازداشتي از مديران شهردار تبريز نداشته ايم
واژگوني خونين پژو در جاده شبستر - صوفيان
شکايت باشگاه تراکتور در خصوص اتفاقات ورزشگاه يزد
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
سامانه بارشي از امروز وارد آذربايجان شرقي مي‌شود
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.