احرار: رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي گفت: ارتباط منطقي بين دانش و حوزه صنعت، کشاورزي و علوم پايه وجود ندارد و بايد شرکت هاي دانش بنيان اين نقيصه را رفع کنند.
محمد فرشکاران ظهر امروز شنبه در نشست تخصصي با تعدادي از نخبگان علمي اظهار کرد: لازمه توسعه و پيشرفت در هر مدلي فراهم آوري ابواب آن است.
وي افزود: بايد هم افزايي هاي مقتضي براي برطرف کردن مشکلات و ايجاد موقعيتهاي برتر که بتواند به خروجيهاي متقن بيانجامد، ايجاد شود.
فرشکاران تصريح کرد: لازم است در درک وضع فعلي و مسائل پيراموني آن عميقتر باشيم؛ به نظر ميرسد ارتباط منطقي بين دانش و حوزه صنعت، کشاورزي، علوم پايه و حتي علوم انساني ما وجود ندارد و انتظار ميرود شرکتهاي دانش بنيان اين نقيصه را رفع کنند.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي ادامه داد: سرانه دانشجويي در کشور ما بالا است؛ اما در کنار آن بايد همگرايي فرهنگي لازم نيز ايجاد شود و دانش آموختگان ما در هر موقعيتي که باشند با انگيزه از دانش و مهارت خود در جهت توسعه و پيشرفت کشور بهره برند.
اين مسؤول با اشاره به فعاليت 208 شرکت دانش بنيان در استان توضيح داد: تعداد مهم نيست؛ بلکه ايجاد بستر مناسب براي حضور در بازار و مديريت چرخه عرضه و تقاضاي محصولات دانش بنيان مهم است و اگر اين شرکتها نتوانند واسط منطقي را با حوزه اقتصاد برقرار کنند ناموفق خواهند بود.
وي ابراز داشت: صاحبان انديشه آينده را تکوين و تشريح ميکنند ما نيز تلاش داريم وحدت عملي را بين حوزه آموزش، مهارتهاي ايجادي و ايجابي و توليد برقرار کنيم.
فرشکاران با اشاره به ظرفيتهاي مختلف صنعتي و اقتصادي آذربايجان شرقي، بر لزوم ايجاد همگرايي فرهنگي بيشتر در بخشهاي مختلف براي رسيدن به اهداف توسعهاي استان تاکيد کرد.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي خاطرنشان ساخت: رسالت ما در قدم اول حفظ وضع موجود، در مرحله بعدي تغيير اين وضعيت و در نهايت گام برداشتن به سمت تعالي است که بدون ايجاد اسلوب و فضاي همدلي و همگرايي رخ نميدهد