احرار: رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجانشرقي با اشاره به سهم اندک 7.6 درصدي بخش کشاورزي در ايجاد ارزش افزوده استان، گفت: مزيت نسبي اين بخش در حوزه دام، باغ و زراعت بيشتر است که در اين حوزهها بايد با ايجاد بازار و فنيسازي فعاليتها به شرايط ايدهآلتري برسيم.
محمد فرشکاران ظهر امروز در جلسهاي با فعالان بخش کشاورزي استان اظهار کرد: با توجه به گستره اقداماتي که توسط صندوق حمايت از توسعه بخش کشاورزي استان انجام گرفته به نظر ميرسد کارآيي اين صندوق در خود اشتغالي و ايجاد بازار افراد شاغل در مناطق روستايي بسيار بالاست.
وي افزود: فعاليت چنين صندوقهايي نشان ميدهد رويکرد ايجاد اشتغال در کشور به سمت تقويت تشکلها و بخش خصوصي است.
فرشکاران ابراز داشت: صندوقهاي خرد زنان روستايي هم که در شهرستانهاي تبريز، شبستر و عجبشير شکل گرفته اقدام موثري در ايجاد اشتغال پايدار زنان روستايي به شمار ميرود.
اين مسوول توجه به مباحث تجاري و بازرگاني را از طرف صندوق حمايت از توسعه بخش کشاورزي بسيار ضروري برشمرد و توضيح داد: اگر ثبات بازار در توليدات کشاورزي وجود نداشته باشد به دليل فسادپذيري سريع مواد، سودآوري توليد دچار چالش شده و مشکلات عديده ديگر ايجاد ميشود.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجانشرقي با اشاره به سهم اندک 7.6 درصدي بخش کشاورزي در ايجاد ارزش افزوده استان، تصريح کرد: مزيت نسبي اين بخش در حوزه دام، باغ و زراعت بيشتر است که در اين حوزهها بايد با ايجاد بازار و فنيسازي فعاليتها به شرايط ايدهآلتري برسيم.
وي اذعان داشت: علاقه داريم انگيزه اشتغال را در حوزههاي باغداري، زراعت و دام بيشتر کنيم؛ چرا که معتقديم اگر توزيع درآمد به سمت روستاها باشد، به دليل پايين بودن هزينههاي زندگي، تثبيت اشتغال پايدار و خود اشتغالي در روستاها جذبه بيشتري خواهد داشت.
در ابتداي جلسه اکبر فتحي، رئيس سازمان جهاد کشاورزي به ارائه توضيحاتي در خصوص تاريخچه، اهداف و عملکرد صندوق حمايت از توسعه بخش کشاورزي استان پرداخت.
در اين جلسه مواردي مثل فعاليت صندوقهاي خرد زنان روستايي و روند تامين نهادههاي دامي استان مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
فارس