احرار: رييس دانشگاه علوم پزشکي تبريز اعلام کرد: در جريان سفر رياست جمهوري به آذربايجان شرقي تعداد ?? پروژ در حوزه سلامت افتتاح ميشود.
بهمن نقي پور روز يکشنبه در نشست مشترک با نمايندگان شوراي اسلامي استان، پروژه هاي عمراني بخش سلامت آذربايجان شرقي را بسيار متنوع و مهم خواند و با اشاره به اينکه ليست پروژه هاي عمراني ناقص با درصدهاي پيشرفت متفاوت احصاء شده است، افزود: در اين خصوص مطالبه شديد و جدي از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي داريم.
به گفته وي در اين رابطه قول اعتباري بالغ بر 800 ميليارد تومان در جريان سفر رئيس جمهور و هيات دولت به آذربايجان شرقي گرفته شده است.
نقي پور ادامه داد: اعتباري نيز مازاد بر اين اعتبار براي پروژه هاي شهرستان ها در حال مصوب شدن است که اميدواريم تا سال 1402 شاهد تحول عظيم در حوزه پروژه هاي استاني و خدمات بهداشتي و درماني در منطقه باشيم.
وي اضافه کرد: براي بيمارستان يکهزار تختخوابي تبريز نيز جذب اعتبار خوبي طي سالجاري داريم و بايد متوجه باشيم که با افتتاح فاز اول اين مرکز درماني مهم، علاوه بر کلانشهر تبريز و ساير شهرهاي آذربايجان شرقي، ساير استانهاي همجوار نيز از خدمات آن برخوردار خواهند شد.
نقي پور يادآور شد: با وجود شرايط سخت اقتصادي و با حمايت ويژه مقام معظم رهبري، رياست جمهوري و وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي اعتباري نيز براي پرداخت بدهيهاي دانشگاه علوم پزشکي تبريز اختصاص داده شده است.
وي به توسعه خدمات بهداشتي درماني در مناطق کم برخوردار تاکيد کرد و گفت: اولويت اساسي و اصلي دانشگاه علوم پزشکي تبريز در تخصيص اعتبارات، مناطق محروم و کم برخوردار است و در اين رابطه تاکنون اقدامات موثري به انجام رسيده است.
نقي پور با بيان اينکه حدود ?? هزار نفر در بدنه دانشگاه علوم پزشکي تبريز فعاليت مي کنند، اظهار داشت: در دوران همه گيري کرونا شاهد از خود گذشتگي کادر بهداشت و درمان استان بوديم و امروز به منظور ارائه خدمات مطلوب به مردم شريف استان نيازمند همراهي همه ادارات، نهادها وسازمان ها هستيم.
وي تحقق برنامه هاي حوزه بهداشت را در گرو همراهي مردم با دانشگاه علوم پزشکي دانست و افزود: در حوزه بهداشت اگر مي خواهيم به موفقيت ويژه اي دست يابيم و شاهد شکوفايي و ارتقاي اين بخش باشيم بايد مردم دست به دست هم داده و همکاري لازم را با برنامه هاي اين بخش داشته باشند.
وي ادامه داد: تمام تيم هاي دانشگاهي با نيت خدمت در اختيار مردم هستند تا عدالت اجتماعي در حوزه سلامت رعايت شود و سعي خواهيم کرد بي عدالتي ها را رفع کنيم.
نقي پور ادامه داد: در حوزه بهداشت، تغذيه، روش و سبک زندگي، سلامت روان، ورزش، نشاط و تفريح و مسائلي همچون قند خون، فشار خون، بحث جمعيتي و پيري جمعيت به شدت نيازمند همراهي مردم هستيم و پاسخگويي به مردم و مسئولين بالادستي از وظايف ماست و ما بايد در حل مشکلات شفاف سازي کنيم و ضمن عمل به جهاد تبيين در رفع مشکلات، پشتيبان هم باشيم.
وي رعايت اخلاق حرفه اي را سرلوحه عملکرد دانشگاه علوم پزشکي عنوان و اضافه کرد: تقويت رعايت اخلاق پزشکي و حرفه اي در بين دانشجويان و همکاران به عنوان يکي از اصلي ترين برنامه هاي اين دانشگاه ها هميشه مد نظر قرار دارد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي تبريز در خصوص تکريم ارباب رجوع نيز، گفت: نبايد عدم تکريم و احترام عده خيلي معدود را به کل سيستم تعميم داد و بايد با طرح مشکلات و مصاديق آن، بررسيهاي لازم انجام گرفته و تصميمات لازم در اين خصوص اتخاذ شود.
نقي پور با بيان اينکه در بحث تأمين و توزيع نيروي انساني طرحي، متخصص، پرستار و ساير موارد رعايت عدالت صورت گرفته است و تلاش مي شود تا تبعيضي در خصوص تعيين محل نيروي انساني در شهرستان ها نداشته باشيم، مطالبه گري در خصوص پروژه هاي عمراني نيمه تمام از سوي اعضاي شوراي اسلامي استان را مورد توجه قرار داد و گفت: خط قرمز دانشگاه علومپزشکي تبريز عدم رعايت پاکدستي و خيانت در ارائه خدمات دانشگاهي است و هميشه بر رعايت عدالت در تمامي مناقصات و برون سپاري ها تأکيد کرده ايم.
وي با اشاره به الزام رعايت سند نقشه درماني کشور در تمام استان ها، يادآوري کرد: اين سند قانون ارائه خدمات بهداشتي و درماني کشور است و برنامه سيستم گسترش بر اساس اين سند تدوين شده است و دانشگاه علوم پزشکي تبريز نسبت به ارائه خدمات مانند درمانگاه، خانه بهداشت، بيمارستان، اختصاص تجهيزات پزشکي در سطح استان عمل مي کند و دانشگاه نمي تواند برخلاف اين سند در شهر يا شهرستاني به احداث يا اختصاص دستگاه يا تجهيزات اقدام کند.
نقي پور استفاده از ظرفيت خيرين در توسعه خدمات بهداشتي و درماني را يادآور شد و گفت: در بحث پروژه هاي عمراني که از طرف خيرين حمايت مي شود، دانشگاه علوم پزشکي تبريز با تمام توان در خدمت اين بزرگواران بوده و نظارت، انجام کارهاي اداري و صدور مجوز را بر عهده مي گيرد.
رئيس شوراي اسلامي آذربايجان شرقي نيز در اين نشست، گفت: شوراها به عنوان پل ارتباطي بين مردم و مسئولان دغدغه حل مشکلات مردم را دارند و پيگير مسائل و مشکلات مردم هستند.
شهرام دبيري افزود: يکي از وظايف شوراي استان، نظارت بر حوزه بهداشت شهري و اماکن عمومي است و شورا به عنوان يکي از ارکان نظام مي تواند طرح و لايحه را به مجلس شوراي اسلامي ارائه دهد و شوراي استان آمادگي خود را در ارتباط با حل مشکلات بهداشتي استان و تبيين سياست هاي دولت در حيطه بهداشتي اعلام مي کند و اميدواريم با حل مشکلات، رضايت مردم را جلب کنيم.