احرار: مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهادکشاورزي استان آذربايجان شرقي گفت: توليد آبزيان در استان به بيش از 9هزار تن افزايش يافت.
قاسم جعفروند در نخستين جلسه کارگروه فني و توسعهاي شيلات ضمن مفيد خواندن اين گونه نشستهاي فني و تخصصي اظهار کرد: همکاري و هماهنگي نزديک اين دو گروه فني در سالهاي پيشين نتايج مطلوب و قابل قبولي را در پي داشته است.
وي با اشاره به ظرفيتهاي موجود استان آذربايجان شرقي در زمينه شيلات و آبزي پروري، نقش همکاران پرتلاش شيلات در بخش نظارتي و ترويجي را بسيار ضروري و مؤثر اعلام کرد و افزود: سال گذشته توليد آبزيان در استان بيش از 9 هزار تن انواع آبزيان (گرمابي، سردابي و خاوياري) بوده است و اميد است با تلاش کارشناسان اهل فن اين مجموعه توليد آبزيان در سال 1401 افزايش چشمگيري يافته و در زمينههاي افزايش سرانه مصرف آبزيان هم قدمهاي موثرتري برداشته شود.
جعفروند با اشاره به انتخاب مزارع و آبزي پروران نمونه ملي براي اولين بار طي دو سال متوالي از اين استان ابراز اميدواري کرد که تلاشها و فعاليتهاي اين مجموعه علاوه بر افزايش کمي و کيفي توليد و افزايش سرانه مصرف آبزيان در استان، افتخار و سربلندي ملي را همراه داشته باشد.
مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهاد کشاورزي استان آذربايجان شرقي ادامه داد: با ايجاد ارزش افزوده در محصولات آبزي، رشد و رونق روز افزون براي شيلات دور از ذهن نيست و در سالهاي آتي زمينه براي صادرات محصولات آبزي از استان بيشتر خواهد شد.
جعفروند با اشاره به لزوم تشکيل کارگروههاي تخصصي شيلاتي تاکيد کرد: زمينه براي فعاليت و همکاري مؤسسات علمي و تحقيقاتي و شرکتهاي دانش بنيان مهيا است و از همکاران ميخواهم جهت تحقق برنامههاي پيش بيني شده سال 1401 بيش از پيش کوشش کنند.