1401/01/20 - 16 : 28
کد خبر: 25576
زيبايي به چه قيمت!
احرار: ذات انسان زيبا پسند است و اصولا هرعملي که منجر به زيبا تر ديده شدن باشد را دوست دارد واين روزها نيز بيشتر از گذشته به مدد فضاي مجازي شاهد گسترش مراکز زيبايي و سالن هاي زيبايي غيرمجاز در سطح شهر هستيم که بدون داشتن تخصص، آموزش و تحصيل خدمات زيبايي پوست و مو ارائه مي دهند.

اسفانه فضاي مجازي هم به کمک اين مراکز آمده بطوريکه افراد باانتشار عکس هاي از خدماتي که ارائه مي کنند وتبليغات فراوان، موجب گرايش و جذب افراد مي شوند.

طبق بررسي هاي که انجام شد در برخي سالن ها و ارايشگاه ها خدماتي همچون تزريق ژل، کاشت مو، تاتو وحتي کوچک کردن بيني نيز انجام مي شود که به هيچ وجه در تخصص آرايشگر نبوده و در هيچ جاي دنيا آرايشگر مجوز انجام چنين خدماتي را ندارد؛چرا که ارائه اينگونه خدمات علاوه بر بروز عوارض کوتاه مدت و بلند مدت منجر به بروز انواع سرطان ها  و بيماري ها مي شود.

استفاده از مواد تاريخ گذشته و بي کيفيت در مراکز زيبايي غيرمجاز

پيمان صانعي پزشک پوست و مو در گفت وگو با ايسنا با اشاره به موضوع آسيب هاي افزايش مراکز غيرمجاز زيبايي افزود: هرگونه تزريق به بدن ياعمل جراحي اعم از بوتاکس و تزريق ژل مداخله در امر پزشکي است.

وي با اشاره به اينکه متاسفانه افرادي به کارهاي زيبايي ورود کرده اند که هيچ سررشته و تحصيلاتي در اين حوزه ندارند، تصريح کرد: متاسفانه در چندسال اخير نيز موج عجيب و غريبي از رشد قارچ گونه مراکز و سالن هاي زيبايي غير مجاز که کار زيبايي و تزريق ژل و بوتاکس بدون مجوز انجام مي دهد را شاهد هستيم که معمولا نظارت ميداني هم برآنها هم نمي شود.

عضو سازمان نظام  پزشکي آذربايجان غربي با تاکيد به اينکه بايد مردم را نسبت به عوارض مراجعه به اين مراکز و سالن هاي زيبايي آگاه کرد، خاطر نشان کرد: طبق آمار ماهانه هر پزشک پوست و مو بيش از 15 مورد مراجعه کننده دارد که به دليل مراجعه به مراکز و سالن هاي زيبايي غير مجاز دچار عارضه شده اند.

اين پزشک پوست و زيبايي اظهار کرد: علت اصلي مراجعه مردم به مراکز نامعتبر ارزاني خدمات آنهاست که اين هم به دليل استفاده از لوازم و مواد بي کيفيت و تاريخ گذشته است. 

وي ياد آور شد: سلب اعتماد به جامعه پزشکي بيشترين آسيب فعاليت سالن هاي زيبايي غير مجاز و مراکز نامعتبر پوست است.

صانعي تصريح کرد: 90 پزشک زيبايي در استان فعاليت دارند که ?? پزشک در اروميه هستند اما متاسفانه بيش از 400 مرکز و سالن زيبايي غير مجاز در استان فعاليت مي کنند و آنگونه که بايد برخوردي با اين افراد نمي شود.

وي ادامه داد: جامعه پزشکي از نهاد هاي بالادستي درخواست دارد براي جلوگيري از سونامي برخي بيماري ها همچون سرطان و برخي عوارض تزريق غير بهداشتي و اصولي ژل و بوتاکس همچون برخي استان هاي کشور مانند خوزستان به عنوان مدعي العموم وارد صحنه شوند و جلو فعاليت اين افراد را بگيرند.

افزايش بيماران آسيب ديده از عوارض مراجعه به مراکز زيبايي غيرمجاز

کوشا يکي ديگر از پزشکان پوست و مو در اروميه در گفت وگو با ايسنا افزود: ارزاني دليل اصلي مراجعه مردم به مراکز نامعتبر و غير مجاز زيبايي است.

وي تصريح کرد: افرادي که وارد کارهاي زيبايي و تزريق ژل و بوتاکس مي شوند هيچگونه سررشته و تخصصي در اين حوزه ندارند و مستقيما سلامتي مردم را نشانه گرفته اند.

اين پزشک پوست ومو خاطر نشان کرد: متاسفانه تعداد مراجعه کنندگان با عوارض تزريق ژل و عمل هاي زيبايي در آرايشگاه ها و مراکز غيرمجاز زيبايي بيشتر شده و دليل آن نا آگاهي مردم از عوارض مراجعه به اين مراکز است.

کوشا ادامه داد: در کنار برخورد بااين مراکز نياز است فرهنگ سازي و آگاهي مردم نسبت به خطرات مراجعه به اين مراکز افزايش يابد.

پلمب مرکز زيبايي غيرمجاز در اروميه در سال جاري

محمد علي ولي زاد، رئيس دانشگاه علوم پزشکي اروميه در گفت وگو با ايسنا افزود: نظارت بر ارائه خدمت اصولي و مقررات بهداشتي برعهده معاونت بهداشتي دانشگاه است و آرايشگاه ها صرفا مجاز به فعاليت براساس شرح وظايف خود بوده و در صورت دريافت گزارش تخلف آرايشگران در امور زيبايي و ليزر کارشناسان دانشگاه در صورت تاييد تخلف آن واحد را پلمب و به مراجع قانوني ارجاع مي دهد.

وي تصريح کرد: در سال جاري يک مرکز آموزش غير مجاز در امور زيبايي در اروميه که در فضاي مجازي نيز فعاليت داشته توسط کارشناسان دانشگاه پلمب شد.

ولي زاد ياد آور شد: فعاليت پزشکان صرفا در مطب و بعد از اخذ پروانه اشتغال و براساس برنامه آموزشي طي شده در دوره تحصيل امکان پذير است بنابراين فعاليت پزشکي نيز در قالب مرکز مستقل تحت عنوان زيبايي و ليزر وجاهت قانوني ندارد.

وي با اشاره به اينکه مرکز زيبايي که در کار درمان مداخله کند به هيچ عنوان مجوز قانوني ندارد، اظهار کرد: آرايشگاه ها صرفا مجاز به فعاليت براساس شرح وظايف خود هستند.

رئيس دانشگاه علوم پزشکي اروميه درخصوص نحوه شکايات از مراکز زيبايي و نحوه پيگيري نيز ياد آور شد: تماس با شماره تلفن ??? که سامانه ملي رسيدگي به شکايات درماني وزارت بهداشت است و همچنين ارائه شکايت مکتوب به سازمان هاي نظارتي و معاونت درمان دانشگاه از جمله راه هاي شکايت از مراکز زيبايي متخلف است. 

وي ادامه داد: اطلاع رساني موثر و مستمر در خصوص عدم دريافت خدمات بهداشتي ودرماني از مراکز فاقد مجوزهاي قانوني ، جذب مشارکت عمومي براي شناسايي و معرفي مراکز غير مجاز به مراجع ذيربط ازجمله راهکارهاي است که مي توان از اين طريق از فعاليت مراکز غير مجازي که مستقيما با سلامت جامعه در ارتباط هستند و سلامت مردم را به خطر مي اندازند، جلوگيري کرد.

هيچ سالن زيبايي مجوز انجام خدمات پزشکي و تزريق ژل را ندارد

زينب بهزاد، رئيس اتحاديه آرايشگران زنانه اروميه در گفت وگو با ايسنا افزود: انجام هرگونه خدمات پزشکي  در سالن هاي زيبايي ممنوع است و هيچ سالن زيبايي مجوز انجام خدمات پزشکي و تزريق ژل را ندارد.

وي با اشاره به اينکه انجام هرگونه تبليغ در فضا ي مجازي نشان دهنده اين نيست که آن سالن داراي مجوز کسب و پروانه است تصريح کرد: شهروندان در صورت مراجعه به هر سالن زيبايي و آرايشگاه حتما مجوز ، پروانه کسب و کارت بهداشت را ببينند و از مراجعه به سالن هاي زيبايي غير مجاز که فاقد پروانه و مجوز هستند خودداري کنند.

بهزاد با اشاره به اينکه ناظران اتحاديه به همراه تعزيرات، اماکن و بهداشت و درمان به صورت متوالي بازرسي هاي در سطح شهر انجام مي دهند، اظهار کرد: براي جلوگيري از فعاليت مراکز غير مجاز مردم بايد در کنار بازرسان با فرهنگ سازي از مراجعه به اين سالن ها خود داري کنند.

وي ادامه داد: بازرسان اتحاديه با کمک ناظران بهداشت در صورت مشاهده هرگونه وسيله پزشکي در سالن هاي زيبايي  که در امر پوست مداخله دارد  نسبت به جمع آوري آنها اقدام مي کند.

خش اصلي و مهم در پيشگري از تخلفات سالن هاي زيبايي آگاه سازي و فرهنگ سازي کافي است. مردم بايد به اين آگاهي برسند که هيچ مجوزي براي انجام خدمات زيبايي که نيازمند تخصص پزشکي است در سالن هاي زيبايي صادر نشده است و حتي پزشکان هم در صورت عدم داشتن تخصص مجاز به انجام خدمات زيبايي پوست و مو نيستند.در کنار آگاهي سازي ، براي مقابله با رشد قارچ گونه سالن هاي زيبايي غير مجاز و جلوگيري از بروز پيامد هاي ناخوشايند نيازمند تصويب  قانوني بازدارنده وقاطع براي مقابله با افراد متخلف در اين حوزه است.

انتهاي پيام

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 3 + 3

  آخرین اخبار
.جمع‌آوري 32 ميليارد ريال کمک براي مردم غزه و لبنان
طرح انتقال آب ارس به تبريز تکميل مي شود
مشکل رجيستري آيفون حل شد/ اعلام آيين‌نامه واردات به‌ زودي
6400 مجوز استخدامي صادر شده است/ تشکيل کارگروه براي ساماندهي نيروهاي شرکتي
سال فرهنگي ايران و ترکيه باهنر بانوان ايراني زينت داده مي‌شود
کدام شهر ايران در اين ليست قرار دارد؟
تقويت حمل و نقل عمومي در اولويت شوراي شهر تبريز است
تيم تروريستي عامل جنايت در گوهرکوه تفتان منهدم شد
جعفري: جدايي از تراکتور درخواست خودم بود
افسردگي شايعترين مشکل سلامت روان در زنان
  پربازدیدترین اخبار
سال فرهنگي ايران و ترکيه باهنر بانوان ايراني زينت داده مي‌شود
تقويت حمل و نقل عمومي در اولويت شوراي شهر تبريز است
کدام شهر ايران در اين ليست قرار دارد؟
مشکل رجيستري آيفون حل شد/ اعلام آيين‌نامه واردات به‌ زودي
استاندار آذربايجان شرقي: جايگاه متزلزل مرکز ملي فرش بايد احيا شود
تيم تروريستي عامل جنايت در گوهرکوه تفتان منهدم شد
.جمع‌آوري 32 ميليارد ريال کمک براي مردم غزه و لبنان
6400 مجوز استخدامي صادر شده است/ تشکيل کارگروه براي ساماندهي نيروهاي شرکتي
طرح انتقال آب ارس به تبريز تکميل مي شود
استاندار آذربايجان‌شرقي: نجات درياچه اروميه عزم ملي مي طلبد
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.