معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي تبريز گفت: احداث بيمارستان جديد در شهرستان اهر حداقل براي 10 سال آينده دور از انتظار و غيرقابل تحقق است.
جواد احمديان هريس در حاشيه بازديد از بخشهاي مختلف بيمارستان باقرالعلوم اهر در گفتوگويي اظهار داشت: عملکرد کادر درمان در بخشهاي مختلف بيمارستان باقرالعلوم اهر و خدماترساني به بيماران آنهم با وجود کمبودها بسيار مطلوب است و آزمايشگاه بيمارستان باقرالعلوم با وجود مراجعات بيش از حد، اما جوابدهي آزمايشگاه به موقع انجام ميگيرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي تبريز بابيان اينکه بيمارستان باقرالعلوم اهر علاوه بر جمعيت شهرستان، به مراجعهکنندگان از خداآفرين، هوراند، کليبر و ورزقان نيز خدماترساني ميکند، افزود: دانشگاه علوم پزشکي تبريز از طريق بيمارستان باقرالعلوم اهر به عنوان شهرستان معين سعي ميکند تا نيازهاي درماني منطقهي ارسباران را در بيمارستان اهر پوشش دهيم و ما براي تجهيز بيمارستان باقرالعلوم اهر بهعنوان بيمارستان معين شهرستانهاي ارسباران برنامهريزي ميکنيم.
وي بر لزوم تأمين کادر پزشکي متخصص و نيازمندي بيمارستان باقرالعلوم اهر و شهرستانهاي ارسباران تأکيد کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکي تبريز رويکرد تقويت و تجهيز بيمارستانهاي قطب مناطق استان از جمله بيمارستان باقرالعلوم اهر را در پيش گرفته است و در اين رويکرد افزايش تختهاي بيمارستاني، تأمين تجهيزات درماني و کادر درماني را پيگيري ميکنيم.
احمديان از راهاندازي بخش روانپزشکي بيمارستان باقرالعلوم اهر در آيندهاي نزديک خبر داد و يادآور شد: اقدامات لازم اعم از انتقال و نصب قطعات دستگاه MRI بيمارستان باقرالعلوم اهر توسط دانشگاه علوم پزشکي تبريز و با همکاري مسئولان شهرستاني انجام شده و بهزودي به بهرهبرداري خواهد رسيد. همچنين اجراي طرحهاي توسعهاي بيمارستان باقرالعلوم اهر از قبيل بخشهاي ويژه نيز در دستور کار دانشگاه علوم پزشکي تبريز قرار دارد.
معاون دانشگاه علوم پزشکي تبريز در پاسخ به سؤالي مبنيبر اينکه سالهاست اهريها احداث بيمارستان دوم را مطالبه ميکنند، با توجه به مراجعات از شهرستانهاي همجوار به بيمارستان باقرالعلوم اهر آيا امکان احداث بيمارستان دوم در اهر وجود دارد، گفت: اولاً معتقديم شهرستانهاي داراي بيمارستان بايستي بتوانند خدمات مبتدي را ارائه کنند تا بيماران با وضعيت بيماري سطوح پايين به مرکز استان ارجاع نشوند و در تقسيم نيروهاي درماني عدالت بين کليبر، خداآفرين، ورزقان، هوراند و هريس را رعايت ميکنيم.
وي با تأکيد بر اينکه احداث بيمارستان دوم در شهرستان اهر حداقل براي ?? سال آينده دور از انتظار و تحقق است، اظهار کرد: اينکه منتظر باشيم بيمارستان دوم در شهرستان اهر احداث شود شايد وعدهاي باشد که حداقل تا ?? سال آينده محقق نميشود و شخصاً نميتوان وعدهي احداث بيمارستان دوم را بدهم، اما در حال حاضر بيمارستان باقرالعلوم اهر امکان توسعه دارد و تا حد ممکن بايد بيمارستان فعلي اهر را توسعه دهيم. از طرفي شهرهاي مرند و سهند نيز به احداث بيمارستان جديد دارند اما با اين شرايط زماني احداث بيمارستان بسيار سخت است.
احمديان اضافه کرد: فضاي فيزيکي اورژانس بيمارستان باقرالعلوم اهر جوابگوي مراجعات نيست، لذا دانشگاه علوم پزشکي تبريز براي توسعه اورژانس بيمارستان اهر برنامهريزي ميکند و از طرفي تمهيدات لازم براي جذب نيروي پرستاري در استان انجام شده که در صورت جذب پرستار، سهم شهرستان اهر را حتماً لحاظ خواهيم کرد. البته از ظرفيت دانشکده پرستاري اهر نيز براي تکميل کادر پرستاري بيمارستان باقرالعلوم اهر بهرهگيري ميکنيم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي تبريز با اشاره به اينکه کمبود برخي تجهيزات و دستگاهها در آزمايشگاه بيمارستان باقرالعلوم اهر مشهود است، گفت: برخي از دستگاههاي آزمايشگاه بيمارستان اهر فرسوده و برخي هم وجود ندارد و بايستي با همکاري وزارت بهداشت و همکاري مسئولان بتوانيم دستگاههاي آزمايشگاه بيمارستان اهر را تأمين و بروزرساني کنيم.
مهر