احرار: فرقي ندارد، راننده باشيد يا در اين شهر با پاي پياده مسير خود را طي کنيد هر چه که باشد از وضعيت اسفناک آسفالت خيابانهاي کلانشهر تبريز، جان به لب رسيده است.
به گزارش احرار به نقل از فارس، خيابانهاي تبريز شهر اولينها داراي آسفالتي نامناسب و پر از چالههاي بزرگ و کوچک است که هيچ ماشيني نيست که بتواند از افتادن در يکي از آنها در امان باشد و کيفيت معابر شهري يکي از عوامل موثر در کيفيت زندگي شهروندان همچنين يکي از شاخصهاي رضايت از عملکرد شهرداريها محسوب ميشود.
تبريزيها سالهاست که عادت دارند بعد از هر سفري، آسفالت تبريز را با آسفالت شهر مسافرت خود مقايسه کنند و از وضعيت کوي و خيابان شهر خود دلخور باشند.
فرقي ندارد راننده باشيد يا در اين شهر با پاي پياده مسير خود را طي کنيد هر چه که باشد از وضعيت اسفناک آسفالت خيابانهاي کلانشهر تبريز، جان به لب رسيده است فرورفتگي، چالهچولههاي عميق، سطوح مواج، تعجب نکنيد شايد اين واژهها بر مذاق کسي خوش نيايد اما هر چه که هست واقعيت است و حال و هواي اين روزهاي آسفالت کلانشهر تبريز است.
بارها ديدهايد که آسفالت خيابانها دچار فرورفتگي يا شکستگي شده است، چاله چوله در آن ايجاد شده يا حتي تکهاي آسفالت از سطح زمين کنده شده و دستاندازهاي بدي در راه تردد خودروها ايجاد کرده که اگر اين دستاندازها را در مقياس جادهها و سرعت بالاي خودروها در نظر بگيريم، منشأ برخي سوانح رانندگي خواهد بود، بنابراين در اينجا است که نقش شهرداري به ميان ميآيد نقشي که هيچگاه ايفا نشده و هنوز وضعيت خيابانها به همان شکل سالهاي گذشته به چشم ميخورد.
حال بايد اين سوال را پرسيد که آيا مسوولان ذيربط همچون سازمان شهرداري کلانشهر تبريز، اوضاع نابسامان خيابانها را نميبينند يا خود را به کوچه علي چپ زدهاند؟
فعاليتهاي عمراني در شهرداري تبريز فاقد استانداردهاي لازم است
رئيس کميسيون سرمايهگذاري، گردشگري و بهبود فضاي کسب و کار شهرداري تبريز، اظهار داشت: عموما اکثر فعاليتهاي عمراني در شهرداري فاقد استانداردهاي لازم است.
سيدکاظم زعفرانچيلر گفت: عموما اکثر فعاليتهاي عمراني در شهرداري فاقد استانداردهاي لازم بوده و تنها در بحث آسفالت مطرح نيست.
وي افزود: از بتنريزي گرفته تا جدولکشي همگي از استانداردهاي لازم دور بوده و به مرور زمان از بين ميروند و استحکامشان ضعيف است.
زعفرانچيلر يادآور شد: سازوکاري براي فعاليتها و پروژههاي عمراني تعريف شود تا عمليات اجرايي طبق استانداردهاي روز پيش رود.
اعتراض به وضعيت آسفالت خيابانهاي تبريز
رئيس کميسيون ارزيابي، تحقيق، نظارت و حقوقي شوراي اسلامي شهر تبريز، تصريح کرد: شهروندان تبريزي از موضوع آسفالت شهر گلهمند هستند و در اين باب اعتراضاتي دارند، حقيقتا وضعيت آسفالت شهر نامطلوب بوده و بايد در اين راستا ضمانتهاي اجرايي اتخاذ شود.
روحالله دهقاننژاد متذکر شد: در خصوص آسفالتريزي از شرکتهاي پيمانکار و کارخانجات توليد آسفالت يک تضمين پنج ساله بگيريم تا هر ايرادي در اين مدت پيش بيايد، موظف به اصلاح شوند.
رئيس کميسيون ارزيابي، تحقيق، نظارت و حقوقي، افزود: پيمانکاران پس از آسفالتريزي ميروند و چند ماه بعد آسفالت تخريب ميشود و شهرداري ميماند و شهرونداني که بايد اين وضعيت را تحمل کنند.
دهقاننژاد اذعان داشت: بهتر است، مجموعه شهرداري به اين موضوع مهم توجه داشته باشد و تضمين کاملي براي آسفالتريزي در نظر بگيرد.
وضعيت آسفالت خيابانهاي شهر تبريز اسفناک است
رئيس شوراي اسلامي شهر تبريز گفت: وضعيت آسفالت خيابانهاي شهر تبريز اسفناک است.
رسول برگي ادامه داد: وضعيت آسفالت خيابانهاي هر شهري به عنوان يکي از شاخصهاي اصلي رضايت مردم از عملکرد مديريت شهري به شمار ميآيد که متاسفانه طي ماههاي اخير به دليل تشديد وضعيت نامطلوب آسفالت خيابانها که با شکستگي، کنده شدن و فرورفتگي چالههاي کوچک و بزرگي ايجاد شده که اين موضوع با ناراحتي اغلب شهروندان همراه بوده و به يک وضعيت اسفناک تبديل شده است.
وي ابراز کرد: در طول ماههاي اخير چندين بار توسط اعضاي شوراي اسلامي شهر تبريز در رابطه با وضعيت اسفناک آسفالت خيابانها و کوچهها و عدم لکهگيري و استفاده از ملات خشک و آسفالت سرد به جنابعالي تذکر داده شده است اما متاسفانه شاهد هيچگونه اقدام عملي براي ترميم و اصلاح اين وضعيت با در نظر گرفتن شرايط فصلي نبودهايم. چرا با وجود دغدغه شهروندان و اعضاي محترم شوراي اسلامي شهر تبريز، شهرداري هيچگونه عملکرد و اقدامي براي اصلاح اين وضعيت نداشته است!
شهرداري تبريز سالانه ميلياردها تومان، به پروژههاي آسفالتريزي اختصاص ميدهد و خروجي کار را هم بر حسب متراژ و مساحت منتشر ميکند اما هيچگاه اشاره نميکند که دوره ماندگاري آسفالت در تبريز چقدر است و اصلاً چرا بايد خيابانهاي يک شهر، مدام در حال روسازي و زيرسازي باشند؟
در اين موضوع اشاره شده بود، وضعيت آسفالت کوچهها که نه خيابانهاي اصلي تبريز بسيار اسفناک شده بهطوريکه جلوبندي تمام خودورها دچار آسيب شده و بيشتر تصادفات نيز از اين موضوع ناشي ميشود از مسوولان شهرداري بپرسيد پولي که از مردم، خودروها و ارزش افزوده جرائم رانندگي و دولت ميگيرد، چيکار ميکنند؟
منبع: فارس