احرار: مديرعامل انجمن حمايت از کودکان مبتلا به سرطان تبريز گفت: در مدت سپري شده از سال جاري تاکنون 53کودک مبتلا به سرطان، زير پوشش اين مرکز بهبود پيدا کرده اند و تعداد فوتي هاي سرطاني کاهش محسوسي داشته است
جواد ميلاني روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به فعاليت هفت ساله اين موسسه اظهار کرد: در سال هاي اخير مسائل مالي مهمترين چالش اين موسسه بوده و بيشترين درآمد موسسه از واريزيهاي نقدي خيّران است.
وي با بيان اينکه روش هاي متنوعي براي جلب همکاري مردمي تعيين شده است، ادامه داد: منابع ديگر شامل قلکهاي بهار براي عموم مردم، پلکس براي مکانهاي بزرگتر مثل فروشگاهها و قلکهاي سازماني براي شرکتها و سازمانهاي بزرگتر در نظر گرفته شده و در کنار آن بنرهاي تسليت، کارتهاي عروسي و کانترهاي جلب مشارکت که در برخي مراکز خريد موجود هستند، ساير منابع مالي موسسه به شمار ميروند.
وي با اشاره به نماد بهار در اين موسسه اظهار کرد: بهار نام دختر کوچک مبتلا به سرطان است که با وجود شدت بيماري بهبود پيدا کرده و به نماد اميدواري و رهايي از اين بيماري مبدل شده است.
مديرعامل انجمن حمايت از کودکان مبتلا به سرطان تبريز با اشاره به انعقاد قرارداد بين موسسههاي «تسکين» و «محک» نيز گفت: با انعقاد اين قرارداد در سال 98، تامين هزينههاي درماني کودکان را آغاز کرديم؛ به طوريکه 15 درصد در سال 98، حدود 30درصد در سال ?? و ?? درصد نيز در سال جاري از هزينههاي درماني کودکان سرطاني تبريز را تقبل کردهايم.
وي گفت: خانواده هاي اين کودکان شرايط متفاوتي دارند و اغلب شهروندان آبرومندي هستند که گرفتار اين بيماري و تبعات آن شده اند بنابراين حمايت از اين کودکان نيز تخصصي و حرفه اي صورت مي گيرد.
ميلاني ادامه داد: با توجه به اينکه درمان اين کودکان در يک مرکز درماني مستقر و متمرکز انجام ميشود، پس از تشخيص سرطان و تشکيل پرونده براي کودک، ارزيابي اوليهاي از حيث مشکلات و سرپرستي کودک انجام ميشود.
ميلاني با بيان اينکه حمايت رواني از کودکان مبتلا به سرطان و خانواده هاي آنان و فعاليت هاي فرهنگي جزو برنامه هاي اين موسسه است، بيان کرد: در همين زمينه طرح هايي مانند اهداي کتاب توسط خيران به اين کودکان و مادران آنها انجام مي شود.
مديرعامل انجمن حمايت از کودکان مبتلا به سرطان تبريز اضافه کرد: يکي از آرمان هاي مهم اين موسسه اختصاص بوستاني براي کاشت درخت به نام هريک از کودکان قطع درمان شده است که با همکاري شهرداري منطقه 5 تبريز محقق مي شود و مي تواند به عنوان عاملي اميد بخش بوده و تابوي بيماري سرطان در جامعه را بشکند و اميدواري به بهبود و رهايي از اين بيماري به صورت ملموس نشان داده شود.
وي ادامه داد: امسال تعداد فوتي هاي کودکان سرطاني با کاهش محسوس به 8نفر رسيده است.