احرار: نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به شاخص هاي جامعه اسلامي، گفت: فقر در جامعه اسلامي بايد ريشه کن شود.
حجت الاسلام سيد محمدرضا ميرتاجالديني روز پنجشنبه، پنجم اسفندماه، در آيين اختتاميه اجلاس سراسري نماز دانشآموزي در تبريز، با بيان اينکه نماز، اولين شاخص نظام اسلامي است، اظهار کرد: چهار شاخص و معيار براي اسلامي بودن يک جامعه شامل نماز، زکات، امر به معروف و نهي از منکر است.
وي افزود: نماز، نشانه معنويت و عبادت، زکات نشانهي عدالت اقتصادي و امر به معروف و نهي از منکر جنبه رسانه عمومي و يک نظارت عمومي در جامعه است. اين چهار شاخص در هر جامعهاي زنده و بروا باشد، جامعه را ميتوان اسلامي دانست.
وي ادامه داد: اگر اقامه نماز، اعطاي زکات، حل مشکلات مردمي و نظارت عمومي در يک جامعهاي به حد اعلا برسد، جامعه مهدوي خواهد بود.
ميرتاجالديني در خصوص آموزش و پرورش نيز اظهار کرد: اين نهاد همچنان که براي آموزش، برنامههاي زيادي دارد و تمامي آن موارد سند تحول آموزش و پرورش احصا شده است، براي پرورش هم برنامههاي زيادي وجود دارد اما پياده سازي ميخواهد.
وي افزود: همچنان که سرانه آموزش در مدارس در نظر گرفته شده است، (هرچند که اگر کمک اوليا نباشد، سرانه مدارس، چيزي نيست) بايد سرانه پرورش هم به همه مدارس اختصاص يابد.
وي گفت: در برنامههاي پرورش مدارس، همچنان که به تربيت بدني بايد فکر کنيم بايد به پرورش روحي و معنوي هم فکري کرد و سرآمد اين برنامهها هم نماز است.
نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: از ??? هزار مدرسه کشور تنها در ?? هزار از آنها اقامه نماز جماعت انجام ميگرفت و امامان جماعت اغلب فقط در وقت نماز در مدارس حاضر ميشود. اما ميشود حداقل ساعتي در مدرسه حضور يافته و مشاوره مذهبي ارائه دهند که تاثير بالايي دارد.
وي که مسئول رسيدگي به تبصره 14لايحه بودجه در کميسيون تلفيق بودجه است، گفت: اين تبصره با کمک رئيس کميسيون در حال بررسي نهايي بوده و توانستيم رقم خوب 4.5 هزار ميليارد تومان را در اين تبصره براي آموزش و پرورش بگنجانيم که بنا بر تاکيد وزير محترم آموزش و پرورش، به هوشمندسازي مدارس، تغذيه دانش آموزان مناطق محروم، شير رايگان و ... اختصاص مييابد.
وي خاطرنشان کرد: موضوع رتبه بندي معلمان نيز در مراحل پاياني بوده و آمادگي اجراي آن را داريم. آخرين ايرادها هم در مجلس از آن گرفته شده و رقم 25 هزار ميليارد تومان براي اجراي رتبه بندي از سوي دولت اختصاص يافته و 15هزار ميليارد تومان هم در تلفيق بودجه به اين اعتبار اضافه شده است.