احرار: اون بهداشتي دانشکده علوم پزشکي مراغه با اشاره به اينکه واکسيناسيون کودکان پنج تا 9bسال، توصيه سازمان بهداشت جهاني و مورد تاييد سازمان غذا و داروي وزارت بهداشت است، گفت: 25 درصد از مبتلاياني که با حال بد به مراکز درماني مراغه مراجعه ميکنند و بستري ميشوند، جزو همين گروه سني هستند
دکتر احمد مجتهدي روز شنبه در گفتوگويي افزود: کودکان در شرايط ناشي از شيوع اوميکرون بيش از پيش در خطر هستند و حتي در ميان مبتلايان بدحال شهرستان نوزدادان يک ساله نيز به چشم ميخورند.
وي با بيان اينکه واکسن «سينوفارم» و «پاستوکووک» به اين گروه سني تزريق ميشود، اضافه کرد: والدين فرصتي براي بررسي و حساسيت ندارند و بايد در اسرع وقت و قبل از ابتلاي فرزندشان به کوويد 19 نسبت به واکسيناسيون کودکان عليه کرونا اقدام کنند.
وي ادامه داد: نکته قابل تامل اينکه اوميکرون در 40 کشور دنيا جهش يافته و با سرعت و شدت انتقالپذيري بالاتر، ابتلاي کودکان را هدف قرار داده است و بر همين اساس والدين بايد هرچه سريعتر در اين زمينه وارد عمل شوند.
وي با بيان اينکه واکسيناسيون در تمامي مراکز جامع و پايگاههاي بهداشتي شهري و روستايي مراغه انجام ميشود، بيان کرد: والدين با مراجعه به اين مراکز و پايگاهها ميتوانند با پزشکان نيز مشورت کنند و اگر کودکي بر اساس يافتههاي باليني به واکسيناسيون نياز نداشته باشد نيز پزشک مربوطه راهنمايي لازم را ابلاغ خواهد کرد.
تزريق واکسن به کودکان از لحاظ علمي، اخلاقي و فني بررسي شده است
معاون بهداشتي دانشکده علوم پزشکي مراغه تاکيد کرد: تزريق واکسن به کودکان از لحاظ علمي، اخلاقي و فني بررسي شده است و والدين بايد به اين بررسيها اطمينان کنند.
به گفته دکتر مجتهدي از واکسيناسيون12 تا 18 سال در مراغه به خوبي استقبال شد و 95 درصد از جمعيت هدف اين گروه سني تاکنون واکسينه شدهاند اما در مورد کودکان پنج تا 9 سال استقبال پايين و حدود پنج درصد است.
وي با تاکيد بر اينکه کودکان حتي اگر در خانه بمانند هم در امان نخواهند بود، افزود: بيشتر ابتلاها در زمان حاضر خانوادگي و فاميلي بوده و متاسفانه سير بيماي واقعا شديد است.
وي بيان کرد: تنها راه مقابله با کرونا و به دست آوردن ايمني جمعي در شرايط فعلي واکسيناسيون و حفاظت فردي و اجتماعي است و حتي بزرگسالان هم بايد نسبت به دريافت نوبت سوم واکسن خود در اسرع وقت اقدام کنند.
به گزارش ايرنا به نقل از مسئولان ذيربط تاکنون 90 درصد جمعيت هدف در مراغه نوبت اول، 81 درصد نوبت دوم و 50 درصد نوبت سوم را دريافت کردهاند اما استقبال والدين از واکسيناسيون کودکان پنج تا 9 سال در 10 روز گذشته پايين بوده است