1394/1/23 - 04 : 51
کد خبر: 2515
اين افراد از اختراع خود پشيمان هستند!
احرارنيوز: هميشه مخترعين از ساخته خود راضي نيستند و در بسياري از مواقع مخترعين از ساخته خود پشيمان مي شوند. در ميان تفاوتي ندارد که بمب اتم ساخته باشي يا بازي رايانه اي!

تنها بخاطر اينکه فردي چيزي را اختراع کرده، نمي توان گفت که از نتيجه نهايي اختراعش راضي و خشنود است. در ادامه، ليستي از مخترعين پشيمان را مي توانيد بينيد.

?. رابرت اوپنهايمر؛ آلبرت انيشتين : بمب اتم

رابرت اوپنهايمر که طي دوران جنگ جهاني دوم به عنوان مدير آزمايشگاه «لوس آلاموس» فعاليت مي کرد، به عنوان سازنده بمب اتم شناخته مي شود. البته کارهاي قبلي آلبرت انيشتين بود که اين اختراع را ممکن کرد. پس از استفاده امريکا از بمب اتم در ژاپن، اوپنهايمر احساسات متناقضي را درباره ساخته اش بروز داد. وي گفت: «من ندامتي در اين مورد ندارم. درباره چگونگي استفاده ما از اين بمب، درک مي کنم که چرا اين اتفاق افتاد. من به اصالت مرداني که با آن ها کار مي کردم و اين افراد تصميم استفاده از بمب را گرفتند، احترام مي گذارم؛ اما عقيده دارم اين تصميم درستي نبود. اولتيماتومي که به ژاپن براي تسليم شدن داده شد، مناسب نبود چون دولت ما به جهان و به کشور ژاپن توضيح نداد که استفاده از اين بمب چه معنا و مفهومي دارد و منجر به چه فاجعه اي خواهد شد».

آلبرت انيشتين در اين مورد صريح تر بود و چند سال بعد، تاسف خود را از امضاي نامه اي که به رييس جمهور روزولت نوشته بود، اعلام کرد. وي در اين نامه تقاضا کرده بود که از تحقيقات دانشمندان هسته اي بر روي واکنش هاي زنجيره اي هسته اي و کاربردشان به عنوان سلاح، حمايت شود. انيشتين در زمان امضاي نامه به اين باور رسيده بود که آلمان ها نيز در حال کار بر روي اين موضوع اند. وي گفته اگر ميدانسته که آلمان ها موفق به ساخت بمب نخواهند شد، هرگز پاي چنين نامه اي را امضا نمي کرده است.

?. ميخائيل کلاشنيکف : اسلحه AK??

پس از اينکه کلاشنيکف در جنگ جهاني دوم شرکت کرد و تلفات گسترده نيروهاي روسي و مجروحيت خودش را تجربه کرد، تفنگ نيمه اتوماتيکي به نام AK?? يا همان اسلحه معروف کلاشنيکف را اختراع کرد. طراحي اين اسلحه به گونه اي بود که بتواند با هزينه کم به توليد انبوه برسد. ميخائيل کلاشنيکف در سال ???? فوت کرد و آنقدر عمر نمود تا بتواند ببيند اسلحه اي که ساخته بيشتر از هر تفنگ ديگري انسان کشته است. وي در سال ???? در نامه اي به رييس کليساي ارتودوکس روسيه سوالاتي مطرح کرد که نشان دهنده عذاب وجدان وي از اين اختراع است: «من به همان سوالات پيشين بر مي گردم. اگر تفنگ من جان انسان ها را گرفته، به اين معناست که من بايد خودم را سرزش کنم؟ حتي اگر آن انسان ها دشمنان من بوده باشند؟»

. تيم برنرز لي : //

با توجه به آنچه تيم برنرز در توسعه HTML و شبکه جهاني وب انجام داد، وي اعتبار زيادي را در اين فضاي کاري داراست. برنرز همه کارهاي خود را قبول دارد اما در مورد استفاده از دابل اسلش در ابتداي آدرس هاي اينترنتي پشيمان است و مي گويد در ابتدا اصلا قرار نبود که از (//) استفاده کنيم اما نمي دانم چطور شد که اين اتفاق افتاد!

?. اتان زوکرمن : آگهي پاپ آپ

بار ديگر که با دقت در حال خواندن مطلبي بوديد و با نااميدي مشاهده کرديد که تبليغ مزاحم بازشونده اي آمد و کل محتوا را در برگرفت، بايد زوکرمن را از اين بابت سرزنش کنيد. وي که در بخش رسانه هاي مدني دانشگاه MIT فعاليت مي کند، سال گذشته در مصاحبه با آتلانتيک گفت گناه اصلي اينترنت که وي شريک جرم در آن است، همين تبليغات باز شونده يا پاپ آپ (pop-up ad) هستند.

. دونگ نگوين : فلپي بِرد

بازي فلپي برد که يکي دو سال پيش به بازار آمد، با شکل معتاد کننده خود، کاربران را ترغيب مي کرد دوباره و دوباره آن را بازي کنند تا بتوانند امتياز بهتري را کسب کنند. بعد از ?? ميليون دانلود و در آمد روزانه ?? هزار پوندي که از تبليغات عايد سازنده بازي مي شد، نگوين گفت ديگر کافي ست و تصميم گرفت اين بازي را از اپ استورها بردارد. وي توئيت کرد: «من نمي توانم بيش از اين به روند کنوني ادامه دهم». به نظر مي رسيد که بنا به تماس ها، ايميل ها و توئيت هاي فراواني که در مورد اين بازي براي نگوين ارسال مي شد، وي چنين تصميمي گرفته باشد.

منبع:مهر

 

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 9 + 3

  آخرین اخبار
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
سامانه بارشي از امروز وارد آذربايجان شرقي مي‌شود
هوشيار: بازداشتي از مديران شهردار تبريز نداشته ايم
توسعه با استفاده از ظرفيت‌هاي قانوني و تعامل محقق مي‌شود
واژگوني خونين پژو در جاده شبستر - صوفيان
پرونده خاوران تبريز زير ذره‌بين افکار عمومي
بهره‌برداري از 2 پروژه بزرگ فرهنگي به نام شهيدان آل هاشم و مالک رحمتي
زمين چادرملو مناسب کاشت سيب زميني بود!
تقدير وزير ميراث فرهنگي از استاندار آذربايجان شرقي
  پربازدیدترین اخبار
پرونده خاوران تبريز زير ذره‌بين افکار عمومي
زمين چادرملو مناسب کاشت سيب زميني بود!
بهره‌برداري از 2 پروژه بزرگ فرهنگي به نام شهيدان آل هاشم و مالک رحمتي
توسعه با استفاده از ظرفيت‌هاي قانوني و تعامل محقق مي‌شود
هوشيار: بازداشتي از مديران شهردار تبريز نداشته ايم
واژگوني خونين پژو در جاده شبستر - صوفيان
شکايت باشگاه تراکتور در خصوص اتفاقات ورزشگاه يزد
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
سامانه بارشي از امروز وارد آذربايجان شرقي مي‌شود
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.