احرار: "زهرا عبداللهي" تاکيد کرد: يکي از اقدامات و پيشنهادها براي کاهش مصرف قند و شکر در کشور، اتخاذ سياستهاي دولتي مانند افزايش قيمت و يا حذف يارانه شکر است؛ اين اقدام براي حفظ سلامت مردم است، زيرا مردم، خيلي بيشتر از حد نياز و توصيه ها، قند و شکر مصرف ميکنند.
مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت درباره افزايش سرانه مصرف قند و شکر در سبد غذايي خانوادههاي ايراني ابراز نگراني کرد.
به گزارش وبدا، "زهرا عبداللهي" گفت: هم اکنون مطالعات بررسي مصرف غذايي خانوارها در کشور نشان ميدهد سرانه مصرف قند و شکر، خيلي بيشتر از مقدار توصيه شده در سبد غذايي است و مصرف آن يکي از عوامل اصلي اضافه وزن، چاقي، ديابت و برخي از سرطانها مانند سرطان پانکراس است.
مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت افزود: يکي از اولويتهاي مهم وزارت بهداشت، کاهش مصرف قند و شکر در جامعه است و در کنار اقدامات آموزشي و فرهنگسازي در قالب بسيجهاي آموزشي و پويشهاي ملي، جلب مشارکت صنايع غذايي براي کاهش قند و شکر در محصولات شان و اصلاح استانداردها مهم است.
"زهرا عبداللهي" تاکيد کرد: يکي از اقدامات و پيشنهادها براي کاهش مصرف قند و شکر در کشور، اتخاذ سياستهاي دولتي مانند افزايش قيمت و يا حذف يارانه شکر است؛ اين اقدام براي حفظ سلامت مردم است، زيرا مردم، خيلي بيشتر از حد نياز و توصيه ها، قند و شکر مصرف ميکنند.
مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: به دليل مصرف بالاي قند و شکر و مواد قندي و شيرين، ذائقه مردم به سمت مصرف مواد غذايي شيرين و قندي سوق يافته است و به همين دليل بايد بر روي کاهش تقاضا و مصرف به روشهاي مختلف، کار شود.