احرار: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي تبريز گفت: ايمني در مقابل سويه اميکرون با تزريق سه دز واکسن امکان پذير يوده و دو دز نميتواند ايمني بدن را در مقابل بيماري کرونا تضمين کند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي تبريز گفت: ايمني در مقابل سويه اميکرون با تزريق سه دز واکسن امکان پذير يوده و دو دز نميتواند ايمني بدن را در مقابل بيماري کرونا تضمين کند.
دکتر عباسعلي درستي در گفتوگو با خبرنگاران، با اشاره به شناسايي اولين مورد ابتلا به سويه اميکرون در کشور، اظهار کرد: اين شخص که سابقه سفر به امارات متحده را داشته، خانواده خود را نيز آلوده کرده است و احتمال دارد در روزهاي آتي افراد ديگري نيز درگير اين سويه شوند.
به گزارش ايسنا، وي با بيان اينکه تاکنون موردي از اين سويه در آذربايجان شرقي شناسايي نشده است، افزود: با توجه به اينکه استان ما يه منطقه مرزي بوده و مراوده با ترکيه و اروپا (با شدت شيوع بالاي اميکرون) از اين استان انجام ميگيرد و از طرفي سرعت انتشار سويه جديد بيماري بالا است، به احتمال زياد در روزهاي آتي شيوع شدت خواهد گرفت.
وي ادامه داد: سويه اميکرون در مقابل دو دز واکسن مقاوم بوده و سرعت انتشار بالايي نيز دارد. براي داشتن ايمني در مقابل اين سويه بايستي هر سه دز واکسن را دريافت کرد.
درستي در خصوص واکسيناسيون و تزريق دز سوم در استان نيز افزود: تمامي افرادي که از هر نوع واکسن دو دز واکسن دريافت کرده و سه ماه از زمان آن گذشته باشد، ميتوانند براي دريافت دز سوم واکسن به مراکز مراجعه کنند.
وي خاطرنشان کرد: شرايط نشان ميدهد که اگر پروتکلهاي بهداشتي نقض شوند و واکسيناسيون تکميل نشود، در روزهاي آتي با يک فاجعه انساني رو به رو خواهيم شد چرا که با افزايش سرعت انتشار، تعداد بيماران افزايش يافته و بيمارستانها جوابگوي اين حجم از مراجعه نخواهند بود.
وي گفت: عليرغم اينکه آمار مرگ و مير سويه جديد در دنيا پايين اعلام شده است اما در صورت افزايش بيش از حد بيماران، احتمال بالاي ابتلا و جوابگو نبودن بيمارستانهاي استان، قطعا احتمال مرگ و مير هم بالا ميرود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي تبريز افزود: عدم رعايت پروتکلهاي بهداشتي و عدم تکميل و تزريق سه دز واکسن در اين سويه به عنوان شروع فاجعه انساني و موج جديد و بدتري از بيماري خواهد بود.
انتهاي پيام