احرار: مديرکل بيمه سلامت آذربايجانشرقي نسخهنويسي الکترونيکي را يکي از بزرگترين پروژههاي دولت و مجلس اعلام کرد و گفت: ميانگين استفاده از نسخه نويسي تمام الکترونيک در کشور 76درصد است که اين رقم در استان ما به 90درصد ميرسد.
وحيد مجيدي روز يکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اجراي آزمايشي نسخه نويسي الکترونيک به مدت سه سال افزود: از اول دي ماه نسخ کاغذي حذف ميشود.
وي با اشاره به اجراي سه ساله اين طرح در کرمان و رفع نواقصات آن، گفت: از اسفند 97اين طرح در آذربايجان شرقي نيز اجرا شده و نواقص آن با نقطه نظر گروههاي مختلف رفع شده و به يک بلوغ کامل رسيده است.
مجيدي با بيان اينکه نسخه نويسي الکترونيک در اول آذر ماه 76درصد بود که هم اکنون به 90درصد رسيده است، خاطرنشان کرد: تلاش مي کنيم تا چند روز آينده اين رقم را به 97درصد ارتقا دهيم.
مديرکل بيمه سلامت آذربايجان شرقي با بيان اينکه تنها با ارايه کدملي ميتوان از خدمات بيمه سلامت بهرهمند شد و نيازي به دفترچه کاغذي نيست، افزود: در 27روز آذر ماه 190هزار نسخه الکترونيک به اين سازمان ارسال شده است که فقط ? هزار نسخه نيمه الکترونيک بود.
مجيدي با تاکيد بر اينکه بستر لازم براي نسخ تمام الکترونيکي از طريق آموزش فراهمشده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با 2هزار و 580موسسه طرف قرارداد هستيم که براي آنها بيش از 10هزار ساعت آموزش ارائه شده است.
وي با بيان اينکه در راستاي فرمايش رهبر معظم انقلاب مبني بر جوان بودن جمعيت و افزايش زاد و ولد خدمات درمان ناباروري نيز از اول امسال تحت پوشش بيمه سلامت قرار گرفته است، افزود: تمام خدمات ناباروري از جمله کشت تخمک، ميکرواينجکشن در تعهد بيمه است.
مجيدي ادامه داد: 2ميليون و 100هزار بيمه شده تحت پوشش بيمه سلامت در استان وجود دارد که اگر حدود يک دهم جمعيت بيمه شدگان نابارور باشد، رقمي در حدود 20هزار فرد مي شود.
مديرکل بيمه سلامت آذربايجان شرقي سقف تعهد خدمات ناباروري را 50ميليون تومان اعلام و خاطرنشان کرد: با بيمارستانهاي الزهرا، طالقاني، شمس و وليعصر طرف قرارداد هستيم و طبق تعرفه تعيين شده به بيمه شدگان ارائه خدمات دهند.
مجيدي تعداد بيماران خاص تحت پوشش را چهار هزار نفر اعم از تالاسمي، ام اس پيوند کليه، دياليزي ذکر کرد و گفت: سال گذشته نزديک به 60ميليارد تومان براي اين بيماران هزينه پرداخت شده است.