احرار: استاندار آذربايجانشرقي با اشاره به وضع نامناسب و نابسامان آرد و نان در استان، گفت: نارضايتي مردم در اين حوزه را به هيچ عنوان تحمل نميکنيم.
زين العابدين خرم رضوي روز سه شنبه در جلسه فوقالعاده کارگروه آرد و نان آذربايجان شرقي و پس از بازديد ميداني از چند نانوايي در سطح تبريز، با تأکيد بر اينکه به صورت جدي پيگير مسائل اين حوزه خواهم بود، افزود: قابل قبول نيست که با وجود يارانه دولتي براي نان، شاهد نارضايتي و گلايه مردم در اين زمينه باشيم.
وي عدم نظارت مستمر، مداوم و تأثيرگذار را مهمترين عامل نابساماني وضعيت آرد و نان دانست و به دستگاههاي مسئول 15 روز مهلت داد تا با ارزيابي دقيق وضع موجود و تشديد نظارتها، زمينه تغييرات اساسي و جلب رضايتمندي مردم در اين حوزه را فراهم کنند.
خرم رضوي با اشاره به ساختار کارگروه آرد و نان آذربايجانشرقي و شهرستانهاي آن، گفت: مديريت اين کارگروهها همانند سابق ادامه مييابد؛ اما مسئوليت مستقيم در اين حوزه بر عهده فرمانداران است و فرمانداران بايد در خصوص وضعيت اين بخش پاسخگو باشند.
وي اظهار داشت: نظارتها در اين حوزه سليقهاي و ناکارآمد است و در نتيجه نميتوانيم از تأثيرگذاري نظارتها اطمينان پيدا کنيم.
خرم رضوي با تأکيد بر اينکه نظارتها بايد روشن و شفاف باشد، افزود: نظارت و بازرسي موردي و تصادفي اثرگذار نيست و بايد سازوکاري براي نظارت مستمر و مداوم ايجاد شود.
وي از ناهماهنگي بين دستگاههاي مسئول در اين حوزه که موجب اجرايي نشدن تصميمات ميشود، انتقاد کرد و گفت: بايد مشخص شود که سهلانگاري، ناهماهنگي و تصميمگيري نادرست کدام مجموعه باعث بيتأثير بودن اقدامات ميشود.
استاندار آذربايجان شرقي توزيع نامناسب نانواييها در مناطق مختلف شهري، عدم رعايت قيمتگذاري مصوب و زمانبندي فعاليت نانواييها، عدم احراز صلاحيت در صدور پروانه فعاليت، کيفيت پايين نان در برخي نانواييها و نبود سامانه نظارتي را از ديگر مشکلات اين حوزه عنوان کرد.
خرم رضوي اضافه کرد: دستگاههاي مسئول گزارش عملکرد خود را در جلسه کارگروه آرد و نان که ?? روز بعد تشکيل ميشود، ارائه خواهند کرد و تا آن زمان بايد اصلاح و تغيير وضعيت موجود کاملاً قابل مشاهده باشد.
بهروز مهدوي، فرماندار تبريز هم در اين جلسه با بيان برخي از مشکلات آرد و نان از قبيل توزيع نامناسب نانواييها در سطح شهر، عدم نظارت کافي بر قيمتگذاري و بهداشت نانواييها و فروش آرد يارانهاي، بر تشديد نظارتها در اين حوزه تأکيد کرد.
سرپرست صنعت، معدن و تجارت آذربايجان شرقي نيز از انجام بيش از هفت هزار و ??? مورد بازرسي از نانواييهاي استان در هفت ماه گذشته خبر داد و گفت: در اين بازرسيها، يک هزار و ??? پرونده تخلف تشکيل شده است.
غلامعلي راستي با بيان اينکه بخشي از مشکلات حوزه آرد و نان در سالهاي گذشته مرتفع شده است، افزود: براي حل تمام مشکلات و ساماندهي اين حوزه، بايد نظارتها را بيشتر کنيم.