احرار: نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز با اشاره به ابعاد وسيع تهاجم فرهنگي دشمنان عليه ملت ايران اسلامي، گفت: تهاجم فرهنگي امروز به درون اتاق هاي منازل مردم نفوذ کرده است.
حجت الاسلام والمسلمين محمدعلي آل هاشم روز دوشنبه در آيين افتتاح مسجد حضرت وليعصر (عج) تبريز، افزود: امروز دشمنان اسلام و انقلاب بر شدت حملات فرهنگي خود افزوده اند، چون به خوبي واقف اند که در جنگ سخت شناختن دشمن و امکاناتش راحت است، اما در جنگ نرم شناخت بسيار پيچيده و خطرناک است.
وي اظهار داشت: هم اکنون در منازل زيادي از مردم مشاهده مي شود که کودکان و نوجوانان در اتاقهاي جداگانه اي از والدين خود زندگي ميکنند و اين گونه از همان اول از هم جدا مي افتند که بر همين اساس در بررسيهاي علمي و اجتماعي ميتوان گفت که تهاجم فرهنگي به اين اتاقهاي منازل رخنه کرده، اما ما خبر نداريم.
آل هاشم، آرام و بي سروصدا بودن را از خصوصيات جنگ نرم برشمرد و ادامه داد: بر همين اساس افکار کودکان در داخل خانهها خراب شده و تفکر و فهم جوانان تغيير يافته است، اما مساجد ميتوانند با تهاجم فرهنگي مقابله کنند، همان طوري که مقام معظم رهبري در حدود ?? سال گذشته همواره اين هشدار را داده بودند.
وي با اشاره به اينکه جهان امروز جهان ارتباطات است و بايد از جوانان و نوجوانان خود مراقبت کامل کنيم، گفت: البته در اين ميان براي انجام اعمال مستحب نبايد بر روي جوانان و نوجوانان فشار آورد و همين که بتوانند به واجبات خود عمل کنند و از محرمات دوري کنند، کفايت است.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي با بيان اينکه تفکر غلطي وجود دارد که ميگويد جوانان دوران پيروزي انقلاب و جنگ تحميلي الان ديگر وجود ندارند، گفت: ما امروز جواناني حتي بهتر از اين جوانان ديروز داريم؛ درست است که طي اين سالها ريزشهاي زيادي از اين بابت داشتيم اما در مقابل شاهد رويش جوانان بااستعداد و توانمندي هم بوديم.
آل هاشم با اشاره به اهميت مسجد در اسلام، يادآور شد: بر اساس اين روايات اگر فردي چراغ مسجدي را روشن کند تا زماني که اين چراغ روشن ميماند، فرشتگان برايش رحمت ميفرستند.
وي با بيان اينکه مساجد مرکز و پايگاه انقلاب اسلامي بودند، اضافه کرد: پيروزي انقلاب اسلامي و اداره جنگ تحميلي از اين کانون انجام ميگرفت و همين مساجد بودند که زنان و مردان پشت جبهه توانستند به پيروزي دفاع مقدس کمک کنند. علاوه بر آن عقايد مردم نيز از اين کانونها شکل گرفته است.
آل هاشم با تاکيد بر لزوم حضور کودکان و نوجوانان در مساجد، افزود: کودکان و خردسالان با حضور در مسجد ميتوانند با آن مانوس شوند و حتي اگر شلوغ کاري هم کنند هيچ ايرادي ندارد و مهم مانوس بودن اين کودکان با مسجد است.
وي با بيان اينکه ساختن مسجد خوب است اما ساختن نمازخوان از آن هم بهتر است، گفت: نبايد صرف نگاه ما به دنياي فناپذير مادي باشد و بايد به آخرت خود هم توجه کنيم. بايد به ياد خانه ابديمان هم باشيم و با اداي واجبات از محرمات دوري کنيم تا دست خالي از دنيا نرويم.