1400/07/13 - 11 : 16
کد خبر: 22315
آذربايجان‌شرقي غرق در سوگ رسول اکرم(ص) و کريم اهل بيت(ع)
احرار: سراسر آذربايجان‌شرقي در ماتم رحلت حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) و شهادت فرزند گرامي اش امام حسن مجتبي (عليه السلام) غرق در عزا و ماتم است.

بر اساس اعلام ستاد مشترک برگزاري مراسم و مناسبت‌هاي مذهبي آذربايجان شرقي به مناسبت سالروز رحلت حضرت رسول اکرم (ص)، شهادت حضرت امام حسن مجتبي (ع) و سالروز شهادت حضرت علي بن موسي الرضا (ع) مراسم سوگواري مردم تبريز برگزار مي‌شود.

اين ستاد  اعلام کرد: اين مراسم‌ها سه شنبه،13 مهر، مصادف با 28صفر  و همچنين پنجشنبه، 15 مهر مصادف با 30 صفر  ساعت 10 صبح با رعايت شيوه نامه‌هاي بهداشتي از مقابل مسجد کبود به طرف مصلي امام خميني (ره) برگزار مي‌شود.

 بيست و هشتم صفر سالروز رحلت رسول مهرباني ها حضرت محمدبن عبدالله (ص) است که رسالتي بزرگ را از سوي خداوند متعال براي جهانيان به سرانجام رساند و رحلتش مسلمانان را درسوگ بزرگ قرار داد.

حضرت محمد (ص) با اخلاق الهي، کتاب قوانين بشريت به نام قرآن و سلسله امامت و ولايت را از نسل خود براي سعادتمندي مردم ارايه کرد تا خلق و خوي محمدي در جهان عطر آگين شود.

در عظمت ايشان همين بس که خود فرموده اند: «کُنْتُ نَبِيًّا وَ آدَمُ بَيْنَ الرُّوْحِ وَ الْجَسَدَ » (من پيامبر بودم در حالي که آدم بين روح و جسد بود). ايشان ارزش هاي اخلاقي را بسيار ارج مي نهاد، خود در سيره عملي نمونه اي از فضايل اخلاقي و ارزش هاي والاي انساني بودند.

امام علي (ع) درباره ويژگي هاي اخلاقي پيامبر در خطبه ??? نهج البلاغه مي فرمايد: «خداوند حضرت محمد(ص) را برانگيخت در حالي که گواه و بشارت دهنده و انذار کننده بود. بهترين مردم در دوران کودکي، نجيب ترين مردم در دوران سالمندي، پاک ترين پاکان از نظر خوي و اخلاق، بود».

پيامبر(ص) با ويژگي هاي رفتاري به مکارم الاخلاق در بين مردم شهرت يافت، آن چه در قرآن راجع به پاکي، صداقت و اخلاق مطرح شده، آينه تمام نماي آن را در سلوک، گفتار و اخلاق رسول الله (ص) مي توان مشاهده کرد.

پيامبر گرامي اسلام در مکتب الهي تحت تعليم و تربيت قرار گرفت او در هيچ مدرسه اي و نزد هيچ استادي درس نخوانده و خواندن و نوشتن را نياموخته بود، او از مکتب نوراني وحي و نبوت درس گرفت و در گسترش علوم الهي و اسلامي در بين مردم دورانش از هيچ کوششي دست نکشيد.

از اين طريق رسول اکرم (ص)، معارفي را به بشر عرضه کرد کـه مانند آن پيش از اسلام سابقه نداشته است و آن چيزهايي که حضرت پيرامون مبداء و معاد و توحيد الهي و صفات و اسماي حسناي او و عالم غيب و شـهادت و ملکوت و فرشتگان و لوح و قلم و عرش و کرسي بيان کردند، آخرين کـلام اسـت و برتر از آن قابل تصور هم نخواهد بود.

حضرت محمد (ص) با برخورداري از بهترين داشته هاي نفساني و دريافت عالي ترين داده هاي قراني به نهايي ترين مرتبت انساني نايل گشت؛ بدين گونه در بعد عقيده و انديشه به توحيد ناب رسيد و همه هستي را پرتويي از وجـود حـق تعالي ديد که در آفرينش و اداره آن هيچ گونه شرکتي را بر نمي تابد.

پيامبر اسلام (ص) در راس جامعه با ساده زيستي به زندگي خود ادامه مي دادند ايشان بـه هـمـه ظـواهـر مـادي دنـيـا بـه ديـده حـقـارت نـگـريـسـت و هـرگـز دل بـر دنـيـا نبست و با هزينه کمترين توشه ، بيشترين ره توشه آخرت را برگرفت.

حضرت علي (ع) در اين باره مي فرمايند: «پيامبر بي آنکه بهره اي از دنيا ببرد آن را ترک کرد و پاک و بي آلايش رهسپار سراي آخرت شد. در زندگي سنگي روي سنگ ننهاد و هنگامي که رحـلت کـرد و بـه نـداي پروردگارش پاسخ گفت ، هيچ چيز نداشت».

ايشان در خطبه ???نهج البلاغه فرمودند: «پيامبر دنيا را کوچک مي شمرد و در چشم ديگران آن را ناچيز جلوه مي داد. آن را خوار مي شمرد و در نزد ديگران خوار و بي مقدار معرّفي مي فرمود. او مي دانست که خداوند براي احترام به ارزش او دنيا را از او دور ساخت و آن را براي ناچيز بودنش به ديگران بخشيد. پيامبر(ص) از جان و دل به دنيا پشت کرد و ياد آن را در دلش ميراند. او دوست داشت زينت هاي دنيا از چشم او دور نگهداشته شود، تا از آن، لباس فاخري تهيّه نسازد، يا اقامت در آن را آرزو نکند».

رسول خدا (ص) داراي ويژگي هايي از جمله عـدالت، سـخـاوت، خـوش خلقي، ايـثـار و فداکاري، خدمت رساني به مردم، مهرباني، عفت و پاکدامني، مناعت، شجاعت، استقلال فکري و سياسي، آزادگي، عزت و کرامت، صداقت، احترام به همنوعان، غمخواري و دلسوزي و زندگي مسالمت آميز بود که باعث برتري نسبت به ديگران بود.

ايشان به علت شهرتش به امين بودن و خصوصيات اخلاقي و رفتاري فردي و اجتماعي با بانوي مطهره حضرت خديجه (س) ازدواج کرد و دختري به نام زهرا (س) متولد شد که ادامه دهنده سلسله امامت و ولايت شد.

پيغمبر اکرم (ص) در 40سالگي به نبوت مبعوث شد و 13 سال در مکه مردم را به اسلام دعوت کرد و سختي ها و مشکلات فراوان متحمل شد، و در اين مدت افرادي مومن و پاک تربيت کرد و پس از آن به مدينه مهاجرت کرد.

سرانجام پيامبر اسلام (ص) در 28صفر در سن 63سالگي، در مدينه رحلت کردند.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 6 + 9

  آخرین اخبار
.جمع‌آوري 32 ميليارد ريال کمک براي مردم غزه و لبنان
طرح انتقال آب ارس به تبريز تکميل مي شود
مشکل رجيستري آيفون حل شد/ اعلام آيين‌نامه واردات به‌ زودي
6400 مجوز استخدامي صادر شده است/ تشکيل کارگروه براي ساماندهي نيروهاي شرکتي
سال فرهنگي ايران و ترکيه باهنر بانوان ايراني زينت داده مي‌شود
کدام شهر ايران در اين ليست قرار دارد؟
تقويت حمل و نقل عمومي در اولويت شوراي شهر تبريز است
تيم تروريستي عامل جنايت در گوهرکوه تفتان منهدم شد
جعفري: جدايي از تراکتور درخواست خودم بود
افسردگي شايعترين مشکل سلامت روان در زنان
  پربازدیدترین اخبار
سال فرهنگي ايران و ترکيه باهنر بانوان ايراني زينت داده مي‌شود
تقويت حمل و نقل عمومي در اولويت شوراي شهر تبريز است
مشکل رجيستري آيفون حل شد/ اعلام آيين‌نامه واردات به‌ زودي
کدام شهر ايران در اين ليست قرار دارد؟
.جمع‌آوري 32 ميليارد ريال کمک براي مردم غزه و لبنان
تيم تروريستي عامل جنايت در گوهرکوه تفتان منهدم شد
طرح انتقال آب ارس به تبريز تکميل مي شود
6400 مجوز استخدامي صادر شده است/ تشکيل کارگروه براي ساماندهي نيروهاي شرکتي
استاندار آذربايجان‌شرقي: نجات درياچه اروميه عزم ملي مي طلبد
رزمايش الي بيت المقدس15 سپاه عاشورا با رمز يا رسول الله آغاز شد
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.