احرار: رئيس سازمان بسيج رسانه استان آذربايجان شرقي از برگزاري پنجمين دوره جشنواره رسانه اي ابوذر استان خبر داد و اعلام کرد: 30 آبان ماه آخرين مهلت ارسال آثار به اين جشنواره است.
رامين نظاميخواه،پيش از ظهر امروز در نشست خبري با خبرنگاران در تبريز اظهار داشت: جشنواره ابوذر برخلاف جشنوارههاي ديگر داراي جهتگيري محتوايي مشخص است، اين جهتگيري به منزله محدوديت در آثار نيست بنابراين هر موضوع با تبيين انقلاب اسلامي در جشنواره ابوذر قرار داده شده است.
وي افزود: جشنواره ابوذر در سال جاري با شعار قوت و هوشمندي رسانهاي که برگرفته از بيانات مقام معظم رهبري است برگزار خواهد شد.
نظاميخواه با تاکيد بر اينکه رسانههاي اجتماعي مشخص از جمله فعالان مردمي، نفر رسانهها نيز ميتوانند شرکت کنند. يا آور شد، محورهاي جشنواره مشخص است و پروندههاي ويژه که توسط همکاران در رسانه هاي مختلف تهيه مي شوند جزو بخش ويژه خواهد بود.
مسوول بسيج رسانه با بيان اينکه نگاه ابوذر به بخش چند رسانه با نگاه خبري و رويکرد خبري است، گفت: محورهاي موضوعي جشنواره نيز با نگاه منظومه انقلاب اسلامي و رويکرد و مسائل روز از جمله موضوع کرونا است.
وي ادامه داد: مسائل سياسي نيز با نگاهي از منظر انقلاب است و همچنين بيانيه گام دوم انقلاب از اهميت ويژهاي در اين جشنواره برخوردار خواهد بود.
نظاميخواه ابراز داشت: مطالبهگري همراه با اميدآفريني، اقتصاد، ورزش در محورهاي موضوعي جشنواره ديده شده است.
مسوول بسيج رسانه با تاکيد بر انتخاب داور متخصص و بيطرف در انتخاب آثار برگزيده گفت:علاقه مندان مي توانند 5 اثر منتخب خود را که از ابتداي سال جاري در رسانهها منتشر شده تا پايان آبان ماه 1400 به دبيرخانه جشنواره ارسال کنند.
قالبهاي پذيرش آثار:
خبر-تيتر-يادداشت و سرمقاله-گزارش-گفتگو-ويژهنامه و پرونده ويژه-عکس خبري و گزارش تصويري-گرافيک و صفحهآرايي مطبوعاتي-طنز و کاريکاتور- آثار چندرسانهاي(اينفوگرافي-موشنگرافي-پادکست-ويديوي خبري)
محورهاي موضوعي:
انقلاب اسلامي(دفاع مقدس و جبهه مقاومت، دولت اسلامي و الگوي حکمراني، امنيت پايدار، استکبارستيزي، مبارزه با تروريسم، حمايت از مستضعفين، دستاوردهاي انقلاب، موانع و عقبافتادگيها، چشمانداز گام دوم انقلاب)
همهگيري کرونا: مجاهدت کادر بهداشت و درمان، شهداي خدمت و سلامت، فعاليتهاي نردمي و گروههاي جهادي، مواسات و کمک مومنانه، واکسيناسيون عمومي، مديريت بحران و عملکرد دستگاههاي مسئول)
بسيج و حوزههاي اقدام: اردوهاي سازندگي، مسجد محوري و پايگاههاي بسيج محلات، بسيج اقشار و متخصصين، بازتاب فعاليتهاي فرهنگي هنري و تربيتي)
مطالبهگري و اميدآفريني(شفافيت، فسادستيزي و سوتزني، عدالت اجتماعي، بحران آب و انرژي، چالشهاي زيستمحيطي، پيگيريهاي رسانهاي ثمربخش، الگوهاي پيشرفت)
سبک زندگي و مقابله با آسيبهاي اجتماعي(نشاط اجتماعي، مسائل خانواده، تعليم و تربيت، فرهنگ و آيين، آسيبهاي اجتماعي بويژه ناعدالتي)
اقتصاد و توليد: خود اتکايي و توان داخلي، شناسايي موانع رونق اقتصادي، حمايت از توليد، اقتصاد دانش بنيان، قطبهاي صنعتي، کارگاههاي کوچک و متوسط)
ورزش: ورزش همگاني، روحيه پهلواني و اخلاق ورزشي، فوتبال و فرهنگ هواداري، رشتههاي موفق در استان، ورزش دانشآموزي و پايه، مديريت ورزشي و بخش خصوصي)