1391/12/1 - 10 : 45
کد خبر: 223
عضو شوراي مرکزي جمعيت ايثارگران:
منيت‌ها مدعيان خدمت را در پيشگاه مردم و رهبري مردود کرد
عضو شوراي مرکزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي گفت: منيت‌ها و خودخواهي برخي سياستمداران سبب شد تا برخي از همان مدعيان خدمت به مردم در آزمون بزرگ ملت و رهبري مردود شوند.
به گزارش احرارنيوز عشرت شايق  اظهار کرد: فرمايشات اخير رهبر معظم انقلاب يک بار ديگر ثابت کرد که شان و جايگاه تاريخي آذربايجان و مردم غيور آن ظرفيت لازم براي بر عهده گرفتن مسئوليت‌هاي خطير نظام را در برهه‌هاي مختلف تاريخي و سياسي داراست.
 
وي با اشاره به همه ديدارهاي منظم سالانه مقام معظم رهبري با مردم آذربايجان به مناسبت قيام پرافتخار 29 بهمن تبريز و بيانات روشنگرانه از سال 1385 تاکنون گفت: سخنان اخير معظم‌له در ديدار با مردم آذربايجان نشان داد که ايشان با اشراف، تسلط ويژه و کامل نسبت به شان، منزلت تاريخي و سياسي آذربايجان، مردم اين سرزمين را به عنوان بازوان فکري و عقيدتي و کاري نظام و رهبري دانسته و مهم‌ترين حرف‌ها و درد و دل‌هاي خويش را همواره با اين مردم در ميان مي‌گذارند.  
 
نماينده دوره هفتم تبريز در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: اين امر بيانگر عمق نگاه و ژرفاي توجه معظم‌له به مسائل آذربايجان بوده و مسئوليت مردم ما را در برابر مسائل روز ايران و جهان سنگين‌تر مي‌کند.
 
شايق افزود: بيانات اخير ولي امر مسلمين در ديدار با مردم فهيم و مجاهد آذربايجان گوياي اين نکته است که آذربايجان چشم و چراغ ولايت و ستون استوار دفاع از حريم رهبري است و هرگونه خدشه به اين ساحت از ديد مردم فهيم آذربايجان هرگز پنهان نمي‌ماند.
 
اين فعال سياسي تاکيد کرد: رهبر معظم انقلاب با بيانات عبرت‌آموز و پدرانه خويش در ديدار با مردم آذربايجان ضمن تاکيد بر جايگاه ارزشمند و سرنوشت‌ساز مردم آذربايجان در دفاع از آرمان هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي بار ديگر حجت را بر تمام گروه‌ها و شخصيت‌هاي سياسي تمام کردند.
 
وي بيان کرد: بنابراين از اين پس هرگونه بداخلاقي، بهانه‌جويي، لجبازي و خودرايي از هيچ فرد و گروهي پذيرفته نيست.
 
دبير جامعه زينب (س) با اشاره به جريانات اخير کشور که در جلسه استيضاح وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي پيش آمد گفت: اين قضيه باعث به درد آمدن قلب ولي امر مسلمين و ناراحتي مردم شد، متاسفانه منيت‌ها و خودخواهي برخي سياستمداران سبب شد تا برخي از همان مدعيان خدمت به مردم در آزمون بزرگ ملت و رهبري مردود شوند.
 
وي تصريح کرد: اين امر فرصتي به دست نا‌اهلان و دشمنان داد که حلقه تهديد و تحريم‌ها را عليه کشور تنگ‌تر کنند اما بيانات اخير مقام معظم رهبري بار ديگر آرامش و سکينه برخاسته از ايمان را به اقيانوس بيکران ملت بزرگوار و صبور ايران بازگرداند و ثابت کرد که خواب جدايي مردم آذربايجان از ولايت هرگز تعبير نخواهد شد و علمدارگونه ياور امام امتشان هستند.
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 7 + 2

  آخرین اخبار
توسعه پايدار در گرو اخلاق، مسئوليت اجتماعي و حفاظت از محيط‌زيست است.
جوان نخبه آذرشهري، معاون خبر صداوسيماي آذربايجان غربي شد
دومين نکوداشت ملي علامه جعفري در مجتمع مس سونگون برگزار مي‌شود
ترافيک تبريز؛ شهري در آستانه بازگشت اعتماد و راه‌يافتن نظم نو
هشدار بارش برف در ارتفاعات آذربايجان‌شرقي و احتمال طغيان رودخانه‌ها
از تغيير يک زن تا ساختن فرداي يک جامعه؛ روايت نقش پنهان مادر
حضور نمايندگان آذربايجان شرقي در بزرگ‌ترين رويداد توليد محتواي کشور
اعضاي ستاد انتخابات شهرستان تبريز معرفي شدند
براي تسهيل زمينه صادرات تراکتور از کشور مي‌کوشيم
کاربري فرهنگي عمارت 3800مترمربعي "کلاه ‌فرنگي" ارمغان شهرداري تبريز به شهروندان
  پربازدیدترین اخبار
رسانه و اينفلوئنسرها؛ محرکان فرهنگ ترافيک و رفتار شهروندي در تبريز
از تغيير يک زن تا ساختن فرداي يک جامعه؛ روايت نقش پنهان مادر
حضور نمايندگان آذربايجان شرقي در بزرگ‌ترين رويداد توليد محتواي کشور
اعضاي ستاد انتخابات شهرستان تبريز معرفي شدند
ترافيک تبريز؛ شهري در آستانه بازگشت اعتماد و راه‌يافتن نظم نو
دومين نکوداشت ملي علامه جعفري در مجتمع مس سونگون برگزار مي‌شود
براي تسهيل زمينه صادرات تراکتور از کشور مي‌کوشيم
هشدار بارش برف در ارتفاعات آذربايجان‌شرقي و احتمال طغيان رودخانه‌ها
جوان نخبه آذرشهري، معاون خبر صداوسيماي آذربايجان غربي شد
توسعه پايدار در گرو اخلاق، مسئوليت اجتماعي و حفاظت از محيط‌زيست است.
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.