احرار: فرماندار اسکو به کاهش آمار ازدواج و افزايش طلاق در اين شهرستان طي يک دهه اخير اشاره کرد و افزود: متاسفانه آمار ازدواج در 10 سال گذشته، 151 درصد کاهش يافته و آمار طلاق هم در همين مدت 245 درصد افزايش داشته است.
بابک رضي منش در جلسه ستاد ساماندهي امور جوانان شهرستان که با حضور مديران کل ورزش و جوانان استان و امور اجتماعي استانداري برگزار شد، گفت؛ تلاش براي ايجاد جامعه خانواده محور و ايجاد نهصت فراگير ملي براي ترويج و تسهيل امر ازدواج موفق و آسان و تشکيل خانواده از سياستهاي کلان نظام است.
به گزارش ايسنا، وي با اشاره به اهميت ازدواج و تشکيل خانواده در تعاليم ديني، گفت: تغييرات و تحولات سريع جوامع در حوزههاي مختلف، چالشهاي جدي پيش روي جوانان براي ازدواج و همچنين تحليل آمارهاي سالهاي گذشته، ضرورت توجه به موضوع ازدواج را دوچندان کرده است.
وي افزود: بر اين اساس سند ازدواج و طلاق شهرستان با رويکرد حساس سازي جامعه و نهادهاي تاثيرگذار نسبت به پيامدهاي مثبت ازدواج آگاهانه و به موقع و عواقب منفي طلاق و ارائه راهکارهاي پيشگيرانه تدوين شده است.
رضي منش اظهار کرد: سند ازدواج و طلاق شهرستان براساس تکاليف اسناد بالادستي از جمله سند 20ساله کشور، برنامه پنج ساله ششم توسعه، سياستهاي کلي خانواده، سياستهاي کلي جمعيت، مصوبات شوراي عالي فرهنگي و مصوبات شوراي اجتماعي کشور تدوين شده است.
وي افزود: اين سند به عنوان يک نقشه راه تکاليف تمام دستگاههاي اجرايي و نحوه همکاري تنگاتنگ سازمانهاي مردم نهاد را مشخص کرده و فرايندهاي تصميم سازي از طريق تحقيق و پژوهش و کار مطالعاتي ميداني را نيز فراهم کرده است.
وي با اشاره به روند کلي تدوين سند ازدواج و طلاق شهرستان، گفت: اين سند در بخش اول به شناسايي مسائل، مشکلات، موانع و چالشهاي پيش رو در سطح شهرها و روستاهاي شهرستان پرداخته و در بخش ديگري به تعيين اولويتها اجرايي و در بخش آخر با بومي سازي و ارائه راهکارها، برنامه اقدام متناسب با مسئوليت دستگاههاي اجرايي و سازمانهاي مردم نهاد ميپردازد.
فرماندار شهرستان اسکو با اشاره به اينکه سند ازدواج و طلاق شهرستان گامي در جهت افزايش و ترويج ازدواج پايدار و موفق و تلاشي براي کاهش طلاق در جامعه است، افزود: اين سند تصويري شفاف از چالشهاي منطقه را در اختيار تصميم گيران قرار داده و زمينه همکاري و هم افزايي تمامي دستگاهها و نهادهاي تاثيرگذار را فراهم ميآورد