احرار: عليرغم رعايت تمام پروتکل هاي بهداشتي در اين بخش، به علت تماس مستمر رانندگان با مسافران، شاهد افزايش ابتلاي فعالان اين عرصه به کرونا و متاسفانه فوت رو به رشد شماري از رانندگان مبتلا هستيم.
مديرعامل اتحاديه تاکسيرانيهاي شهري کشور گفت: از شروع شيوع ويروس کرونا تا کنون 10 هزار نفر از رانندگان تاکسي به اين ويروس مبتلا شدهاند و بيش از 700 راننده تاکسي فوت کردند.
به گزارش ايسنا، مرتضي ضامني مديرعامل اتحاديه تاکسيرانيهاي شهري کشور گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت، سهم حمل و نقل عمومي در انتقال و توسعه چرخه کرونا ويروس بيش از 26 درصد است. از اين رو ستاد ملي مبارزه با کرونا رانندگي حمل و نقل عمومي را از مشاغل در معرض خطر ابتلا به اين ويروس شناسايي کرده و ضمن اعمال محدوديتهايي در اين حوزه از جمله کاهش تعداد مسافر و جداسازي کابين راننده، الزاماتي همچون استفاده مستمر از لوازم ايمني و ضدعفوني مکرر ناوگان را هم تصويب و ابلاغ کرده است.
وي افزود: عليرغم رعايت تمام پروتکل هاي بهداشتي در اين بخش، به علت تماس مستمر رانندگان با مسافران، شاهد افزايش ابتلاي فعالان اين عرصه به کرونا و متاسفانه فوت رو به رشد شماري از رانندگان مبتلا هستيم.
مدير عامل اتحاديه تاکسيرانيهاي شهري کشور ادامه داد: از ابتداي شيوع پاندمي کرونا در کشور تا کنون بيش از 10 هزار نفر از رانندگان تاکسي به ويروس کرونا مبتلا شدهاند و از اين تعداد متاسفانه بيش از 700 نفر فوت کردهاند.
وي تاکيد کرد: با تاکيد بر حساسيت و ضرورت ارائه خدمات توسط ناوگان تاکسيراني در کشور و با هدف قطع زنجيره کرونا، به دنبال پيگيريهاي صورت گرفته، رانندگان فعال در ناوگان حمل و نقل عمومي بر اساس اعلام وزارت بهداشت در اولويت سوم دريافت واکسن کرونا قرار گرفتهاند ولي با توجه به روند صعودي ابتلاي رانندگان در موج پنجم کرونا و همچنين موافقت رياست جمهور با آغاز واکسيناسيون رانندگان اين حوزه، درخواست ما از وزارت بهداشت و ستاد مقابله با بيماري کرونا، تسريع در اجراي طرح واکسيناسيون رانندگان از اوايل مرداد است.