سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه آذربايجان شرقي گفت:مراکز مشاوره خدمات کارآفريني نقش مهمي در تعاملات اجتماعي کارآفرينان دارند.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان در نشست تخصصي مراکز مشاوره و خدمات کارآفريني آذربايجانشرقي بر نقش مهم اين مراکز در فراهم نمودن تعاملات اجتماعي کارآفرينان تاکيد شد.
به گزارش روابط عمومي اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعي آذربايجان شرقي، دکتر حسين فتحي با اشاره به ضرورت ارتباط مستمر و تخصصي ما بين واحدهاي توليدي، صنعتي و توليدي با مراکز مشاوره خدمات کارآفريني افزود: اين مراکز نقش مهمي در مشاوره تخصصي و نوآورانه به صاحبان ايده ( تجاري سازي ايده) يعني تبديل سرمايه به ايده و نيز راهنمايي و هدايت صاحبان سرمايه به فعاليتهاي کارآفرينانه با هدف کمک به بهبود فضاي کسب و کار دارند.
وي شتاب دهندگي و سرعت بخشيدن به توليد و محصول را از ديگر اهداف اين مراکز عنوان نموده تصريح کرد: عارضه يابي کسب و کارهاي صنفي يا تعاوني و نيز آموزش و مشاوره بدو تأسيس( حين و بعد) مي تواند در رفع موانع و حل مسائل و مشکلات فعاليت هاي کارآفرينانه نقش موثري ايفا کند.
فتحي نوآوري، خلاقيت و طرح الگو را از مولفه هاي اصلي کسب و کار خلاقانه و کارآفرين عنوان نموده افزود: نوآوري در توليد خدمات يا محصول، خلق ايده و نقشه و طرح ايده در کسب و کارهاي کارآفريني از اهميت خاصي در حوزه کسب و کار برخوردار مي باشد.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي آذربايجان شرقي با ترسيم مدل فرصت افزود: نياز و ايده مسير فرصت را براي کارآفرينان فراهم ميکند.
دکتر فتحي نوآوري را مبتني بر فرآيند، ساختار و مديريت عنوان کرد و افزود: فرهنگ سازماني، بهره وري منابع انساني و منابع مادي مي تواند ما را با ايجاد نوآوري در مسير بهره وري قرار دهد.