احرار:رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجانشرقي با بيان اينکه 42واحد توليد ماسک در استان فعال هستند گفت: اين واحدها روزانه 500هزار ماسک توليد ميکنند که در صورت نياز اين ظرفيت تا 700هزار عدد قابل افزايش است.
.
حبيب امين زاده روز شنبه در ديدار با مسوولان شهرستان عجب شير افزود: آذربايجان شرقي دومين قطب توليد مواد آرايشي و بهداشتي در کشور است و علاوه بر تامين نيازهاي استاني، اين محصولات به ديگر استان ها نيز صادر مي شود.
وي اضافه کرد: امسال 35دستگاه توليد ماسک نيمه اتوماتيک در استان توليد شده و در اختيار ديگر استانها از جمله هرمزگان، اصفهان، فارس، قزوين، تهران و خراسان شمالي قرار گرفته است.
رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان شرقي همچنين از توليد روزانه 600هزار ليتر انواع مواد ضد عفوني کننده در استان خبر داد و افزود: اين مقدار مواد ضد عفوني در 18 واحد اصلي استان توليد مي شود و براي استفاده از تکنولوژي نانو در توليد محصولات برنامه ريزي کرده ايم.
امين زاده با بيان اينکه در حال حاضر گراني و گرانفروشي و مقابله با آنها دغدغه اصلي اين سازمان است گفت: رعايت قيمتهاي مصوب خط قرمز نظارت و بازرسي است و با متخلفان طبق قانون برخورد مي شود اما گراني برخي از کالاها و خدمات، نتيجه وضعيت اقتصادي کشور است.
وي اضافه کرد: در راستاي افزايش تعاملات بين دستگاه هاي مختلف استاني در امر نظارت و بازرسي و پيشگيري از بروز تخلفات اقتصادي، گشت مشترک با حضور نمايندگان دستگاه هاي مختلف استاني انجام شده و مي شود.
وي همچنين در اين ديدار از ارزيابي عملکرد مديران شهرستاني بر اساس محورهاي چهارگانه جهش توليد ياد کرد و گفت: بازگشت به توليد واحدهاي راکد و تکميل طرح هاي نيمه تمام به طور جدي در شهرستان ها پيگيري شود.
فرماندار شهرستان عجب شير نيز در اين ديدار خواستار توجه به جايگاه ويژه شهرستان در صنايع تبديلي، تکميل طرح هاي نيمه تمام واحدهاي توليدي، تامين اقلام مورد نياز شهروندان و افزايش بازرسي ها شد.
عادل اصغرپور با اشاره به مشکلات واحدهاي توليدي و صنعتي نيمه فعال مستقر اين شهرستان افزود: حمايت از اين واحدها و پيگيري مشکلات آنها جهت رونق اقتصادي منطقه و ايجاد فرصت هاي جديد شغلي ضروري است.
وي گفت: برخي واحدها به دليل نداشتن سرمايه در گردش، کمبود نقدينگي و بدهي هاي معوقه بانکي با چالش دريافت تسهيلات بانکي مواجه بوده و اين مشکل از طريق مديران عامل بانک هاي شهرستان در حال پيگيري است.
وي اظهار داشت: عجب شير ظرفيت هاي زيادي در توليد و صنعت دارد و بايد با فعال سازي اين پتانسيل ها به رونق و شکوفايي بيش از پيش اقتصاد آن کمک کرد.
امام جمعه عجبشير نيز ضمن قدرداني از حضور ميداني مديران سازمان و پيگيري امور شهروندان گفت: اين اقدامات و نظاير آن باعث تقويت روحيه اميد و اعتمادآفريني مي شود.
حجت الاسلام محمود شربياني با اشاره به اهميت نظارت و بازرسي و رصد دقيق بازار کالاهاي اساسي و تاکيد بر تامين به موقع کالاهاي اساسي افزود: ارتباط مستقيم و نزديک بين توليدکننده و مصرف کننده باعث حذف دلالان و تعديل قيمت ها مي شود.