نماينده ولي فقيه در آذربايجانشرقي درباره سرعت رشد مصرف مواد مخدر در بين بانوان هشدار داد.
حجتالاسلام والمسلمين سيد محمدعلي آلهاشم ديشب در جلسه مشترک ستاد مبارزه با موادمخدر استان، کميسيون هماهنگي، برنامهريزي و مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ اعتياد را زمينهساز بسياري از مشکلات اجتماعي دانست و اظهار داشت: اين بلاي خانمانسوز نقش مهمي در کمتر توسعه يافتگي دارد و بدترين ابزار جنگ نرم و تهديد عليه امنيت ملي است.
امام جمعه تبريز پيشگيري از اعتياد را مهمترين رويکرد در مصونسازي جامعه عنوان کرد و يادآور شد: اعتياد در جوامع امروزي يک معضل اجتماعي، روانشناختي و فرهنگي است که با پيچيدگي که دارد به حاکميت، امنيت و استقلال ملي آسيب ميزند.
وي، افزايش گرايش نوجوانان به سوءمصرف موادمخدر را متذکر شد و ادامه داد: بايد در کنار اقدام کيفري در خصوص اعتياد اين موضوع را با محوريت پيشگيري و مشارکت اجتماعي دنبال کرد، همان طوريکه در موضوع شيوع ويروس کرونا با دستور رهبر معظم انقلاب دستگيري از نيازمندان و آسيبديدگان از اين بيماري به مسئله اجتماعي تبديل شد و مردم ايران حماسهاي بزرگ خلق کردند.
نماينده ولي فقيه در استان با هشدار به اينکه سرعت رشد مصرف موادمخدر در بين بانوان بيشتر از آقايان است، متذکر شد: آگاهسازي، افزايش مهارتهاي زندگي و تقويت فعاليتهاي جايگزين براي پرکردن خلاءهاي اجتماعي و رفتاري جوانان و نوجوانان ميتواند در پيشگيري از اعتياد اثرگذار باشد.
امام جمعه تبريز با تاکيد بر هوشيارسازي اجتماعي بهواسطه رسانههاي ارتباط جمعي تصريح کرد: در حوزه مبارزه با موادمخدر، دانشگاهها پژوهشهاي خود را کاربردي کردهاند و اين قابل تقدير و استفاده است.
حجتالاسلام والمسلمين آلهاشم در ادامه با اشاره به آثار و پيامدهاي شوم و مخرب پديده قاچاق بيان داشت: اين پيامدها يک بعدي و فقط اقتصادي نيستند بلکه آثار مخربي بر فرهنگ، امنيت و ديگر مقولات اجتماعي نيز دارد.
وي، يکي از عوامل مهم، کارايي و کارآمد هر نظام اقتصادي را شفافيت در آن دانست و گفت: قاچاق کالا و ارز تهديد جدي بر سر راه تجارت آزاد کشور است که هزينه زيادي به بدنه کشور تحميل کرده است.
نماينده ولي فقيه در آذربايجانشرقي از نقش دولتها به عنوان مجريان قانوني و ناظر بر فعاليتهاي اقتصادي اعم از توليد، صادرات و واردات به عنوان يکي از اساسيترين عوامل موثر بر ورود کالاي خارجي و قاچاق ياد کرد.
امام جمعه تبريز اضافه کرد: قاچاق کالا يکي از بهترين راههاي ورود ابزارهاي تهاجم فرهنگي به داخل کشور شده که بايد با آن مقابله کرد.