احرار:معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي تبريز گفت: بيش از دو سوم مبتلايان کرونايي در آذربايجان شرقي، بيماران سرپايي و کم علامت هستند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي تبريز گفت: بيش از دو سوم مبتلايان کرونايي در آذربايجان شرقي، بيماران سرپايي و کم علامت هستند.
عباسعلي درستي عصر چهارشنبه ، 11 تير در جلسه شوراي اداري شهرستان تبريز، با ارائه گزارشي از آخرين وضعيت بهداشت استان در روزهاي کرونايي، گفت: آذربايجان شرقي در روزهاي اخير وضعيت هشدار و قرمز کرونايي را تجربه کرده و با بروز و شيوع بالاي کرونا رو به رو است.
وي افزود: موارد مثبت ابتلا به کرونا در هفتههاي اخير رو به افزايش بوده و اين شاخص شيب صعودي دارد، حتي تعداد فوتيها نيز افزايش يافته است.
وي ادامه داد: با تلاش دانشگاه علوم پزشکي تبريز، روزانه از هزار نفر در استان نمونه برداري ميشود و پس از شيراز و خوزستان در بالاترين تعداد نمونه برداري روزانه و تست ابتلا به کرونا قرار داريم.
درستي با بيان اينکه در هفته اخير بالاترين ميزان ابتلا در استان ثبت شده است، گفت: با تداوم اين روند ممکن است روزهاي آتي شاهد شرايط بدتري باشيم.
وي اظهار کرد: شهرهاي اهر، بناب، چاراويماق و تبريز به ترتيب داراي بالاترين ميزان بروز تجمعي بيماري کوويد ?? هستند.
وي گفت: در دو هفته اخير ميزان رعايت پروتکلهاي بهداشتي در تبريز کاهش يافته است؛ مراسم عزا و عروسي در شيوع بيماري کرونا بسيار موثر هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي تبريز افزود: ميانگين سن ابتلا به کرونا در استان، 30 الي 40سال و ميانگين سن فوت در استان نيز، 70 الي 80 سال است.
وي متذکر شد: تعداد بيماران بهبود يافته تبريز درصد پاييني دارد، زيرا در روزهاي اخير تعداد بيماران مثبت بالا بود و اين بيماران دوره مراقبت را ميگذرانند.
وي با بيان اينکه 5.5درصد مبتلايان در استان فوت شده و ?? درصد بهبود يافتهاند، گفت: بعد از مجالس ترحيم و عروسي، مکانهاي عمومي که مردم جهت دريافت خدمات مراجعه ميکنند، بيشترين آمار ابتلا را به خود اختصاص داده است.
درستي افزود: تعداد بيماران سرپايي نسبت به بيماران بستري شده در استان بالا و اين آمار در حال افزايش است.
وي ادامه داد: 60 درصد فوتيهاي تبريز مرد و 40 درصد نيز زن هستند؛ 54 درصد مبتلايان تبريز را مردان و 46درصد باقي را زنان تشکيل ميدهند.
ايسنا