احرار: معاون درمان وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با بيان اينکه تعداد بيماراني که از بخش آي سي يو بيمارستان امام رضاي تبريز نجات پيدا کردند قابل توجه است، گفت: اين يکي از شاخصهاي مهم ميزان اثرگذاري بخش درمان دانشگاه هاي علوم پزشکي هست.
دکتر قاسم جان بابايي روز چهارشنبه در بازديد از بخشهاي بستري بيماران کرونايي بيمارستان امام رضا (عليه السلام) تبريز با بيان اينکه نحوه ارائه خدمات در بيمارستان امام رضا تبريز در مقايسه با ساير بيمارستان هاي کشور مطلوب است، افزود: : 140 بيمار در بخش هاي ويژه اين بيمارستان بستري هستند که براي آنها خدمات کمک تنفسي و خدمات دارويي ارائه مي شود.
وي گفت: تقريبا از تمام بيمارستانهايي که در کشور خدمات کرونايي ارائه ميدهند بازديد کرده ام و بهترين مراقبت را در اين بيمارستان مشاهده کردم.
جان بابايي بيان کرد: سالهاي گذشته کارهايي که در توسعه تختهاي بيمارستاني در بيمارستان امام رضا تبريز صورت گرفته امروز به داد استان رسيده است.
معاون وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي ادامه داد: هنوز درمان قطعي براي کرونا وجود ندارد، ولي روشهايي که براي درمان کرونا در دنيا پيشنهاد شده و در مرحله مطالعات است در دانشگاه علوم پزشکي تبريز به کار گرفته ميشود.
دکتر جان بابايي خاطرنشان کرد: درصد بهبودي مردم در بيمارستانها وابسته به تبحر تيم مراقبتي است که خوشبختانه اين دانشگاه در کشور بهترين است و گروههاي متعدد متخصصان طب اورژانس، متخصصان عفوني، داخلي، فوق تخصصي ريه و هم بخش مراقبتهاي ويژه به صورت جداگانه و درجاهايي به صورت تيم خدمات ارائه ميدهند.
بر اساس آخرين آمار رسمي تاکنون 227 هزار و 662 نفر در ايران به بيماري کرونا مبتلا شدهاند. اين بيماري تاکنون جان 10 هزار و 817 تن را در کشور گرفته است.
همچنين تاکنون 188 هزار و 758 نفر از بيماران، بهبود يافته يا از بيمارستانها ترخيص شدهاند و سه هزار و ?? نفر از بيماران مبتلا به کوويد 19 در وضعيت شديد اين بيماري تحت مراقبت قرار دارند.