احرار: مدير اجتماعي و فرهنگي استانداري آذربايجانشرقي گفت: استفاده از ظرفيت هيات انديشهورزان براي پيشگيري از آثار سوء در دوران پسا کرونا ضروري است.
علي بدرشکوهي، روز دوشنبه در جلسه هيات انديشه ورزان استان با اشاره به اينکه ابعاد اجتماعي و پيامدهاي کرونا وسيع است، افزود: هيات انديشه ورز استان بستر مناسبي براي تصميم گيري و ارائه راهکارهاي علمي به کميته اجتماعي ستاد پيشگيري از کرونا در استان به شمار مي رود.
وي اظهار داشت: از ظرفيت بالاي علمي اين هيات مي توان جهت ارائه تجارب و ايدههاي فکري براي مديريت بحران کرونا در زمان کنوني و دوران پساکرونا استفاده کرد.
رئيس دانشگاه تبريز نيز در اين جلسه گفت: تشکيل کارگروههاي مختلف اقتصادي، اجتماعي و روانشناختي براي بررسي ابعاد مختلف کرونا و ارائه راهکار براي مديريت بحران کرونا و پساکرونا از اقدامات دانشگاهها در دوران کرونا بوده و بهره گيري از ظرفيت سازمانهاي مردم نهاد، توانمنديهاي نيروهاي نظامي و انتظامي، افزايش همدلي مردم و بالابردن اعتماد عمومي در حل بحران کرونا ضروري است.
رضا مجيدي، با اشاره به ابعاد اجتماعي، اقتصادي و رواني کرونا و تغييرات به وجود آمده در رفتارها و نگرش افراد، افزود: به واسطه تحريمها و فشارهاي اقتصادي بر کشور آثار سوء کرونا دوچندان شده اما با توجه به همکاري و همدلي مردم و تدابير رهبر معظم انقلاب و اقدامات دولت، بخش قابل توجهي از بحران به نحو مطلوبي مديريت شده است.
وي اظهار داشت: کرونا با وجود تهديدهاي مختلف براي جامعه، فرصتي براي دانشگاهها ايجاد کرد تا در راستاي مسئوليتهاي اجتماعي و علمي خود با ساير آحاد جامعه همکاري کنند و توليدات فناورانه مختلف دانشگاهها و گسترش آموزش الکترونيک مصداق بارز آن است.
رييس دانشگاه علوم پزشکي تبريز نيز در اين جلسه با اشاره به وضعيت شيوع بيماري کرونا در استان، گفت: کادر درمان با تمام امکانات، همکاري و همدلي مردم از اولين روزهاي شيوع اين بيماري به مديريت آن پرداخته است.
محمدحسين صومي، افزود: در بسياري از موارد هم مردم به صورت فراگير همکاري کردند و ضروري است آحاد مختلف جامعه با رعايت دستورالعملهاي بهداشتي، مسوولان را در مديريت بهينه بحران ياري کنند.
در اين جلسه مسائل مختلف فرهنگي و اجتماعي استان به صورت علمي مورد بحث و بررسي قرار گرفته و راهکارهاي علمي براي سازمانها و ارگانهاي مختلف استاني پيشنهاد شد.