احرار: سرپرست اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعي آذربايجان شرقي گفت:آذربايجان شرقي کمترين تعديل نيروي ناشي از کرونا را در سطح استان هاي کشور دارد.
به گزارش احرار ، سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان آذربايجان شرقي تحقق اهداف و برنامه هاي اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعي رانيازمند همراهي تشکل هاي کارگري، کارفرمايي و استفاده از تجربيات ارزشمند پيشکسوتان جامعه کارو توليد دانست.
حسين فتحي که در ديدار فعالان جامعه کارگري و بازنشستگان استان آذربايجان شرقي سخن مي گفت با اشاره به نقش مهم تشکل هاي صنفي اظهار کرد: وجود اين تشکل ها به عنوان نمايندگان کارگران، بازنشستگان و کارفرمايان مي تواند بسترهاي مناسب کاري را براي فعاليت اين اداره کل در جهت رفع مشکلات جامعه کار و توليد فراهم کند.
وي حضور تشکل هاي صنفي استان در آغاز مسئوليت جديدش در اين اداره کل مشوق و دلگرم کننده عنوان کرد و گفت: خدمتگذاري به مردم مهمترين وظيفه خود و اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعي استان آذربايجان شرقي مي باشد که بايد در اولويت امور قرار گيرد.
او در ادامه به موضوع بيماري کرونا اشاره کرد و گفت: بروز اين بيماري سبب شد تا برخي از واحدهاي توليدي در سطح استان به ويژه واحدهاي زير 50 نفر عملا فرصت فروش و صادرات محصولات خود را در حدود 5 ماه از دست بدهند.
وي افزود: اين موضوع با تحريم ها و وضعيت اقتصادي نامناسب نيز همراه بوده اما با تدابير مسئولان استاني و نجابت کارگران که بخشي از حقوق خود را دريافت نکردند واحدهاي توليدي استان آذربايجان شرقي با آرامش همراه بود.
او با بيان اينکه تعديل نيروي کار ناشي از بيماري کرونا در سطح استان آذربايجان شرقي کمترين ميزان در ميان استان هاي کشور را دارد تصريح کرد: حدود 45 هزار نفر براي برخورداري از بيمه بيکاري ناشي از بيماري کرونا ثبت نام کرده اند که البته اخراج کامل هم نيستند و با رفع مشکلات دوباره سرکار بازخواهند گشت.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان آذربايجان شرقي در ادامه به وضعيت برخي از واحدهاي مشکل دار در استان اشاره کرد و گفت: يکي از اين واحدها کارخانه بليرينگ سازي بود که با واگذاري آن به فعال صنعتي نه تنها اخراجي رخ نداد بلکه 40 نفر کارگر جديد نيز در اين واحد توليدي استخدام شد.
وي رفع مشکلات مربوط به کمپرسورسازي و واگذاري آن به فردي با اهليت را از ديگر اقدامات جديد اداره تعاون کار و رفاه اجتماعي استان آذربايجان شرقي بر شمرد وافزود :يکي ديگر از اقدامات جديد در زمينه واحدهاي مشکل دار در سطح استان مربوط به کارخانه چيني بهداشتي ارس بود که با توجه به ضروروت تغيير و نوسازي خط توليد آن، هماهنگي هاي لازم بين مديريت جديد و قبلي به عمل آمد و مقرر شد ظرف سه ماه با نوسازي ماشين آلات اين کارخانه مجددا راه اندازي شود.
فتحي فعال بودن کميسيون کارگري را از اولويت هاي کاري خود عنوان کرد و گفت: نمايندگان کارگري در اين کميسيون حضور فعالي دارند و تلاش مي شود تا در صورت طرح مسايل جامعه کارگري در اين کميسيون موجب ااحقاق حقوق جامعه کارگري شويم.
سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعي استان آذربايجان شرقي در خاتمه سخنان خود بر ضرورت همکاري ميان تشکل هاي کارگري ، کارفرمايي و بازنشستگان تاکيد و اضافه کرد : تلاش خواهد شد تا از ظرفيت هاي اين تشکل ها به نحو مقتضي استفاده و از تجارب ارزنده بازنشستگان بهره لازم برده شود.