احرار: رييس دانشگاه علوم پزشکي تبريز تاکيد کرد: احتمال آلودگي آبهاي زيرزميني به کرونا از طريق اجساد در حد تئوري بوده و اجساد با ريختن آهک دفن ميشوند و انتظار ميرود ويروس، به آبهاي زير زميني نفوذ نکند.
محمد حسين صومي اظهار کرد: واقعا آب، محل زندگي و تکثير ويروس نيست و نگراني از اين بابت نداشته باشيد.
وي بيان کرد: در روزهاي اول نيز بررسيهاي زيادي براي افزايش کلر آب به عنوان مهار کننده ويروس انجام شد که نتوانستيم به نتيجه قطعي برسيم.
صومي با بيان اينکه انتقال ويروس از طريق اجساد، قطعي است، گفت: اجساد فوتيهاي کرونا تفاوتي با سايرين نداشته و در کنار فوتيهاي عادي و در آرامستان وادي رحمت تبريز، دفن ميشوند.
وي، اضافه کرد: فوتيهاي عادي را هم کرونايي در نظر ميگيريم و آنها نيز با تدابير لازم براي تدفين کرونايي دفن ميشوند، چرا که اين کار ضرري ندارد، اما اگر برعکس باشد، ممکن است چند نفر در اين راه آلوده شوند.
به گزارش ايسنا، رييس دانشگاه علوم پزشکي تبريز، در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به آخرين وضعيت مسموميت با متانول در استان اظهار کرد: آمار ما با آمار ارائه شده از سوي پزشکي قانوني متفاوت بوده و حدود ?? نفر در بيمارستانهاي ما فوت کردهاند.
وي، گفت: به دليل فوت برخي افراد در خانه، آمار پزشکي قانوني بيشتر از آمار ما است.
وي، متذکر شد: در حال حاضر حدود چهار نفر بر اثر مسموميت با متانول در بيمارستانهاي ما بستري هستند.
صومي، اظهار کرد: بالا بودن آمار مسموميت با متانول در تبريز نسبت به جمعيت طبيعي بوده و در اهر نيز چندين نفر بر اثر استفاده دسته جمعي و چند نفر ديگر نيز به دليل تهيه از يک نقطه مسموم شده بودند، هرچند در روزهاي اول اهر به پيک رسيده بود، اما پس از چند هفته مراجعهکنندهاي از اين شهرستان نداشتيم.
ايسنا