احرار: نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي گفت: در شرايطي که کشورهاي مختلف دنيا با ويروس کرونا درگير هستند، براي حفظ سلامتي خود، خانواده و محيط زندگي، بايد در قرنطينه خانگي باشيم.
حجت الاسلام والمسلمين سيد محمدعلي آل هاشم در بازديد از کارخانه داروسازي و سرم سازي شيهد قاضي تبريز با بيان اينکه پاسدارانِ سلامت و مدافعانِ بهداشت در مراکز درماني و مجموعههاي توليدي با تمام قدرت در ميدان رزم هستند، گفت: اين ويروس به مثابه يک جنگ واقعي است و عدم توجه براي مقابله و پيشگيري از آن مضرات جبران ناپذيري به همراه دارد، از اين رو بايد قرنطينه خانگي را جدي بگيريم.
وي با اشاره به اينکه عدهاي اين ويروس را هنوز جدي نگرفتهاند، افزود: کثرت حضور مردم در مراکز خريد در شرايط کنوني بسيار نگران کننده است.
وي در ادامه با تاکيد بر ضرورت توجه به اقشار بي بضاعت و کم درآمد اظهار کرد: هر چند مصون ماندن از خطرات ويروس کرونا ضرورت در خانه ماندن را صد چندان کرده است، اما در اين ميان کساني مجبور به ترک منزل براي تامين نان شب شان هستند.
نماينده ولي فقيه در استان گفت: دست فروشان بازار و کساني که در مغازههاي اجازهاي مشغول کسب و کار هستند، از کسادي بازار متضرر شدهاند، از اين رو از خيران و هيئت امناي بازار تقاضا دارم در اين شرايط هواي اين افراد را داشته باشند.
وي همچنين از افراد خير خواست تا خانواده هاي نيازمند را در محلات شناسايي کنند و در تامين نيازهاي ضروري به آنها کمک کنند.
وي در ادامه با انتقاد از نبود رويکرد مشخص در توليد و پخش برنامههاي راديويي و تلويزيوني براي کاهش حضور مردم در اماکن پرتردد، گفت: صداوسيما جمهوري اسلامي ايران در بخشي از برنامه خود مردم را به خريد از فروشگاههاي بزرگ تشويق ميکند و در بخشي ديگر قرنطينه خانگي را مورد تاکيد قرار ميدهد.
حجت الاسلام والمسلمين آل هاشم افزود: اختصاص بهترين زمان پخش برنامههاي صداوسيما براي تبليغِ خريد از فروشگاهها در مقابل التماس از مردم براي ماندن در خانه، در اين شرايط قابل توجيه نيست و بايد مديران رسانه ملي به اين موضوع توجه داشته باشند.
وي در ادامه با تاکيد بر عدم ورود مسافران و گردشگران و ترددهاي غيرضروري گفت: پاسداران سلامت و مدافعان بهداشت در مراکز درماني و بيمارستانها با تمام قدرت، اميدوارانه و شجاعانه، تمام جهد و تلاش خود را براي غلبه بر اين بيماري به کار بستهاند از اين رو بايد مبادي ورودي هاي شهرهاي استان بايد کنترل شود و مردم با اجتناب از ترددهاي غيرضروري، زنجيره شيوع ويروس را در جامعه قطع کنند.
وي در بخش ديگري از صحبتهاي خود با انتقاد از نبود نظارتها در توزيع اقلام بهداشتي و ضدعفوني در استان گفت: آذربايجان شرقي يکي از استانهاي توليد کننده الکل به حساب ميآيد، اما به دليل اينکه مديريت اين محصول به عهده تهران گذاشته شده، تهيه و توزيع مواد ضدعفوني کننده به کاري بسيار دشوار تبديل شده است.
نماينده ولي فقيه در استان همچنين با بيان اينکه احتکار کنندگان مواد بهداشتي و ضدعفوني با سلامت مردم بازي ميکنند، گفت: توليد و توزيع مواد ضدعفوني کننده بهداشتي نوعي مجاهدت است، اما به دليل عدم نظارت کافي دستگاههاي نظارتي و معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي محصولات توليدي براحتي در اختيار مردم قرار نميگيرد.
وي گفت: با مجاهدتي که کادر پزشکي و درماني در بيمارستانها انجام ميدهند و با توجه مضاعف مردم براي رعايت بهداشت فردي و محيط و مهمتر از آن، توکل بر خدا، ويروس کرونا را شکست خواهيم داد.
به گزارش روابط عمومي دفتر نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي، داروسازي و سرم سازي شهيد قاضي تبريز در حال حاضر 56 محصول انساني و 21 محصول دامي، با ظرفيت 36 ميليون بطري انواع محلولهاي تزريقي و 150ميليون عدد انواع آب مقطر و آمپول دارويي توليد ميکند 60 درصد نياز کشور را در اين زمينه تامين ميکند.