مدير کل سازمان تامين اجتماعي گفت :طي سال 98با توجه به شرايط اقتصادي ، سازمان به تعهدات خود عمل کرده و تعداد بيمه شدگان اجباري، در قياس با سال گذشته ، نزديک به 13هزار نفر افزايش يافته است
جعفر سمساري روز شنبه در نشست خبري با اشاره به اينکه در سال 98، مستمري بگيران بيکاري استان نسبت به سال گذشته کاهش يافته است، افزود: در 10 ماه اول سال تعداد مستمري بگيران بيکاري به 11 هزار و 864 نفر در استان کاهش يافته است.
وي تعداد مستمري بگيران را حدود 185 هزار نفر اعلام و اضافه کرد : طي 10 ماههي اول سال 2880 ميليارد تومان مستمري به مستمري بگيران پرداخت شده است. همچنين بيش از 50 هزار کارگاه فعال و داراي کارگر در استان مستقر است.
مديرکل تأمين اجتماعي استان ، توسعهي خدمات غير حضوري را از ديگر خدمات تامين اجتماعي دانست وافزود : تداوم استفاده از سيستمهاي نوين در راستاي دولت الکترونيک از رويکردهاي اصلي تامين اجتماعي است، بر اين اساس توسعهي خدمات حضوري با هدف دريافت خدمات سريع و آسان در سازمان انجام ميشود.
وي با اشاره به اجراي طرح پروندههاي الکترونيکي در استان، گفت: تمامي پروندههاي کاغذي در اين طرح به پروندههاي الکترونيکي تبديل شده است، تاکنون 54 درصد پروندههاي به صورت الکترونيکي بررسي شدند و تبديل بيش از يک ميليون پروندهي بيمه شده به پروندهي الکترونيکي نيز در دستور کار است.
سمساري بيان کرد: سال 98، 135 هزار ابلاغيه صورت الکترونيکي به شرکاي اجتماعي سازمان اعلام شده و 87 درصد فيشهاي پرداختي در استان به صورت الکترونيکي صادر شده است.
وي افزود: هوشمندسازي کنترل اسامي رانندگان مشمول معافيت، اجراي الکترونيکي، طرح ميز خدمت، طرح ساختار نوين خدمات از جمله اقدامات تامين اجتماعي استان در سال 98، است.
مديرکل تامين اجتماعي استان با بيان اينکه ميزان قطعي معوقهي سازمان تامين اجتماعي استان از دستگاههاي استان نزديک به 900 ميليارد تومان است، گفت: شرکت واحد اتوبوس راني با 50 ميليارد تومان بدهي، بزرگترين بدهکار سازمان تامين اجتماعي استان است.
در اثر عدم همکار ارگان ها، ساخت بيمارستان 300 تخت خوابي بي نتيجه ماند
مديرکل خدمات درماني سازمان تامين اجتماعي استان نيز در اين نشست با اشاره به پروژههاي افتتاح شده در دههي فجر، گفت: مراکز خدمات درماني در شهرستانهاي ملکان، عجب شير، بستان آباد و هشترود در بهمن ماه افتتاح خواهند شد.
جمال الدين نيک نامي در بخش ديگر سخنان خود با بيان اينکه تامين زمين در بخش خدمات درماني تامين اجتماعي به کابوس تبديل شده است، گفت: در حال حاضر براي احداث درمانگاه در بستان آباد زميني به مبلغ حدود 500 ميليون تومان خريداري کردهايم ولي شهرداري مدعي شده مالک آن بوده و مانع از احداث درمانگاه در اين شهرستان ميشود.
وي با اشاره به بيمارستان 300 تخت خوابي تبريز، گفت: سال 87هيئت وزيران تصويب کرده بود تا سازمان تامين اجتماعي بيمارستان 300تخت خوابي احداث کند و در همين راستا استانداري شهرداري را مکلف کرده بوده تا زمين آن را تامين کند در اين راستا جلسات بسيار متعددي برگزار شد ولي در اثر عدم همکاري مقامات شهري ساخت بيمارستان بي نتيجه باقي ماند.
مديرکل خدمات درماني تامين اجتماعي استان با انتقاد از عدم همکاري برخي ارگانهاي شهري در ساخت بيمارستان با تامين اجتماعي، ادامه داد: ارگانهاي شهري نه تنها با ما همکاري نميکنند، حتي انتقام هم ميگيرند و تاکنون زميني براي احداث بيمارستان در اختيار ما قرار ندادهاند.