مديرکل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايعدستي آذربايجان شرقي از برگزاري دورهاي آموزشي رايگان در حوزه صنايعدستي به 2800نفر طي يک سال گذشته در استان خبر داد
مرتضي آبدار ظهر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران بابيان اينکه صنايعدستي بازگوکننده خصوصيات تاريخي، اجتماعي و فرهنگي است که اين خود عاملي مهم براي جذب گردشگر است، گفت: از اين رو ارتقا جايگاه صنايعدستي به توسعه گردشگري کمک خواهد کرد و در اين راستا معاونت صنايع دستي اداره کل اقدام به برگزاري دورههاي آموزشي رايگان حوزه صنايعدستي در 30رشته باهدف توانمندسازي و حرفهآموزي به متقاضيان و علاقهمندان، توانمندسازي جوامع شهري و روستايي، احيا، توسعه و ترويج صنايعدستي بومي و سنتي در سطح استان کرده است.
آبدار با اشاره به فعاليت بيش از 13هزار هنرمند در اين رشتهها، اظهار داشت: معاونت صنايع دستي اداره کل بهمنظور ارتقا شاخصهاي هنري در توليد صنايعدستي بومي و سنتي نيز، بهصورت سالانه دورههاي آموزشي ويژه شاغلان اين حوزه در استان نيز برگزار ميکند که تعداد شرکتکنندگان در اين دورهها بالغ بر 300نفر است.
او در ادامه به ظرفيت بسيار ويژه توليدات صنايعدستي و افتخارآفريني شاغلان در اين زمينه نيز اشاره کرد و افزود: امسال در پنجمين دوره نشان ملي مرغوبيت صنايعدستي سال 98، 31اثر از آذربايجان شرقي موفق به دريافت نشان ملي مرغوبيت صنايعدستي شدند که درمجموع تاکنون 182اثر از آذربايجان شرقي نشان ملي کسب کردهاند.
مديرکل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايعدستي استان ادامه داد: 13اثر نيز موفق به دريافت نشان بينالمللي مرغوبيت شدند و همچنين ?? رشته صنايعدستي در زمره ميراث معنوي کشور ثبت شد.
او در ادامه با تأکيد بر اينکه بايد در کنار توليد و خلق آثار صنايعدستي، در جهت برندسازي و بازاريابي آن نيز تلاش شود، اضافه کرد: يکي از اقداماتي که اداره کل در اين راستا انجام داده است، راهاندازي موزه زنده سفال تبريز در محل خانه علوي با حضور 80نفر از فعالان اين حوزه است، در اين مرکز تلاش شده است روشهاي سنتي سفالگري احيا شود و آثار توليدي هنرمندان براي نمايش و فروش عرضه شوند.