احرار: معاون استاندار آذربايجان شرقي، بزرگراه تبريز – بازرگان را يک فرصت بزرگ اقتصادي براي مرند دانست و از جذب سرمايه گذار در اين راستا خبر داد.
داود گرشاسبي، ظهر امروز در نشست خبري با خبرنگاران ، با تبريک روز خبرنگار ابراز داشت: همراهي خبرنگاران با مسئولين به سمت يک هدف مشترک، سرمايه عظيم اجتماعي است و خبرنگاران در طول انقلاب اسلامي در عرصه هاي مختلف حضور فعالي داشته اند.
فرماندار ويژه مرند خبرنگاري را ساحت انديشه و قلم و توليد فکر دانست و اظهار داشت: هر کسي مي خواهد در اين مسير وارد شود بايد به توانمندي توليد فکر و علم مسلح باشد، خروجي قلم و انديشه بايد موجب ترقي و تعالي انسان شده و جامعه را به توسعه برساند.
معاون استاندار آذربايجان شرقي انتقاد خبرنگاران را سازنده و هموارکننده مسير دانست و اذعان داشت: حل بسياري از مشکلات شهرستان مرند، با انتقاد و همراهي خبرنگاران ميسر شد.
وي تاکيد کرد: بيشترين آسفالت روستايي استان آذربايجان شرقي در سال جاري در شهرستان مرند صورت گرفته است، در شوراي حمل و نقل نيز بسياري از معابر و جاده ها اصلاح شده است که موجب به صفر رسيدن تعداد کشته هاي تصادفات شهري شد.
فرماندار ويژه مرند افزود: تعداد خودکشي هاي شهرستان مرند از ? مورد به ? مورد رسيد و اين به دليل همراهي و فرهنگ سازي توسط خبرنگاران بود.
گرشاسبي منافع مرند را خط قرمز رسانه ها و مسئولين دانست و عنوان کرد: بيمارستان جديد مرند نيازمند ?? ميليارد تومان اعتبار است که اگر راه اندازي شود مي توانيم به دنبال آن دانشکده پزشکي را نيز در مرند راه اندازي کنيم.
معاون استاندار آذربايجان شرقي همچنين ورودي شهر را در تناسب شهر ويژه مرند ندانست و ابراز داشت: تاکنون چندين جلسه در اين مورد برگزار و مقرر گرديد ورودي شهر مرند به ? لاين اصلاح شود.
وي ابراز داشت: به دنبال جذب سرمايه گذار براي بهره برداري از بزرگراه مرند به جلفا و بازرگان هستيم و اين يک پتانسيل براي شهرستان مرند به شمار مي رود.
فرماندار ويژه مرند افزود: به دنبال احداث ايستگاهي براي مسافرين عبوري از اين مسير هستيم تا علاوه بر فروش محصولات و صنايع دستي شهرستان مرند، اقتصاد اين شهر را نيز ارتقا دهيم.
گرشاسبي با اشاره به اينکه تاکنون ?? فرماندار در شهرستان ويژه مرند رياست کرده اند، تاکيد کرد: از خبرنگاران انتظار داريم که علاوه بر نقد عملکرد مسئولين، راهکار نيز ارائه دهند در غير اين صورت، موجب دوگانگي فکري مسئول مي شود.
نقش تاثيرگذار خبرنگاران در سال انتخابات
معاون استاندار آذربايجان شرقي تصريح کرد: با کمبود بودجه و اعتبار مواجه هستيم و براين اساس به توانمندي هاي داخلي روي آورده ايم که افتتاح مرغداري تمام مکانيک در شهرستان مرند با حضور وزير جهاد کشاورزي به دنبال اين سياست بود.
وي همچنين گفت: به دنبال توسعه مزرعه تحقيقاتي قرخلار هستيم که با جذب سرمايه گذار مي توانيم از فرصت هم مرزي شهرستان مرند بهره برده و نسبت به افزايش صادرات نيز اقدام کنيم.
فرماندار ويژه مرند بر ضرورت ترويج داشته هاي اين شهرستان تاکيد و تصريح کرد: رسانه ها بايد حوزه توسعه فکري را در جامعه ارتقا دهند، شهرستان مرند تربيت کننده وزير و معاون رئيس جمهور بوده و داراي پتانسيل عظيم نيروي انساني است و خبرنگار بايد اذهان مردم را اغنا کند.
گرشاسبي ادامه داد: وضعيت موجود مرند بايد تثبيت شده و در مسير اصلاح قرار گرفته و به سمت سازندگي مرند حرکت کنيم.
معاون استاندار آذربايجان شرقي تاکيد کرد: خبرنگاران بايد پتانسيل ها و ظرفيت ها و شخصيت هاي برجسته خطه مرند را معرفي و تبيين کنند.
وي در بخش پاياني با اشاره به انتخابات پيش رو اظهار داشت: امسال شرايط حساسي براي کشور محسوب مي شود و در کارزار رسانه اي با آمريکا هستيم و رسانه ها و خبرنگاران بايد به نقش و جايگاه خود در اين عرصه توجه ويژه داشته باشند.
فرماندار ويژه مرند تاکيد کرد: بايد مردم را به آينده اميدوار کنيم، هر چند با مشکلات زيادي روبه رو هستيم، امروز نياز به آرامش و ساخت مسير براي برون رفت از اين وضعيت داريم.
برگزاري دوره هاي آموزشي خبرنگاري در مرند
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان مرند نيز در اين نشست ابراز داشت: مردم به سواد رسانه اي نزديک ترمي شوند و اهميت خبر در مقايسه با گذشته نيست.
مهران فرجي افزود: مردم مرند با شناختي که از عرصه رسانه پيدا کرده اند، خبر سره از ناسره را تشخيص مي دهند و اين رسالت خبرنگاران را سنگين تر مي کند.
وي خاطرنشان کرد: در طول امسال کارگاه هاي خبرنويسي و آموزش مقدماتي خبرنگاري در شهرستان مرند برگزار شد و دوره تکميلي نيز در حال برگزاري است.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان مرند دوره آموزشي جرائم رسانه اي سال گذشته با حضور رئيس دادگستري شهرستان مرند برگزار شد و جلسه اي آموزشي با حضور پليس فتا ويژه کانال هاي فضاي مجازي تشکيل شد.
فرجي همچنين شرکت خبرنگاران در رويداد نمايشگاه کتاب تبريز، جشنواره بين المللي پروين اعتصامي و موسيقي مقاومت را از ديگر برنامه هاي اين اداره در طول يک سال گذشته برشمرد.
وي با اشاره به تشکيل شوراي روابط عمومي ادارات اظهار داشت: شوراي روابط عمومي ادارات شهرستان مرند تشکيل شده و حرکت خوبي در جهت تعامل رسانه ها با ادارات محسوب مي شود.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان مرند در ادامه ابراز داشت: معرفي اصحاب رسانه به ادارات به شرط برگزاري دوره آموزشي و عضويت در سامانه جامع رسانه هاي کشور صورت مي گيرد و از اين پس، تهيه ليست خبرنگاران با اين منوال خواهد بود.
رسالت سنگين خبرنگاران در گام دوم انقلاب اسلامي
همچنين بخشدار مرکزي مرند نيز اظهار داشت: بهترين و موثرترين ابزار براي جامعه سازي و تمدن سازي، خبرنگاران است و خبرنگار وظيفه آگاهي دهي به جامعه را دارد.
علي نيک نفس افزود: خبرنگاران در گام دوم انقلاب اسلامي، رسالت سنگيني بر عهده دارند و بايد با رعايت اخلاق حرفه اي، بتوانند در جامعه نفوذ داشته باشند.
وي همچنين اظهار داشت: خبرنگاران وارد مسائل شخصي مسئولين نشوند و تنها عمکلرد او را مورد نقد قرار دهند.
بخشدار مرکزي مرند با اشاره به اينکه خبرنگاران صداقت را در انعکاس اخبار رعايت کنند، تاکيد کرد: معيشت خبرنگاران يکي از مهم ترين مشکلات عرصه رسانه است و در اين صورت خبرنگار نمي تواند نسبت به حل مشکلات ساير اقشار موثر باشد.
گفتني است، در پايان اين نشست با اهداي لوح تقدير و هديه از فعاليت يکساله خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار تجليل شد.
مهر