احرار: رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربايجانشرقي با اشاره به قيمت مصوب 12 هزار و 900 تومان مرغ کشتار روز گفت: هرگونه گرانفروشي و تخطي از قانون منجر به تشکيل پرونده و رسيدگي در محاکم تعزيرات حکومتي ميشود.
حسين نجاتي در جلسه بررسي مسائل و مشکلات مربوط به کشتار، تامين و توزيع مرغ گرم در استان با اشاره به بازديدهاي مستمر از کشتارگاه هاي مرغ طي روزهاي اخير به منظور ايجاد تعادل در زمينه عرضه و تقاضا و کنترل قيمت، اعلام کرد: رعايت قيمت فروش و درج قيمت مصوب بر روي بسته بندي ها لازم الاجراست.
افزايش 17درصدي جوجه ريزي در استان آذربايجان شرقي
رئيس سازمان جهادکشاورزي استان آذربايجان شرقي هم در اين جلسه با تاکيد بر رعايت کردن قيمت مصوب عرضه مرغ گرم گفت: آمار جوجه ريزي در استان در چهار ماهه اول امسال در مقايسه با مدت مشابه پارسال 17درصد افزايش يافته است و در حال حاضر مرغ آماده تحويل به بازار به مقدار مناسب وجود داشته و کسري مرغ براي عرضه در بازار وجود ندارد.
اکبر فتحي با اشاره به مشکلات موجود در بخش عرضه و توزيع مرغ افزود: عدم هماهنگي و اختلاف قيمت مرغ در بين استانها باعث شکايت و اعتراض مرغداري ها شده است و اين تفاوت قيمت در بين استان ها باعث شده که مرغداران آذربايجان شرقي در پذيرش قيمت جديد مقاومت کنند و احتمال خروج مرغ از استان وجود دارد.
وي تکميل زنجيره توليد تا فرآوري را نياز اساسي امروز صنعت مرغ دانست و گفت: هم اکنون نهاده هاي موردنياز بخش دام و طيور کشور تامين شده است و در اين زمينه هيچ کمبودي وجود ندارد و هيچ مرغداري نمي تواند ادعا کند که نهاده کافي در اختيارش قرار نمي گيرد زيرا که نه تنها کمبودي وجود ندارد بلکه بيش از مازاد بر مصرف، نهاده هاي دامي در دست وارد کنندگان نهاده موجود مي باشد.
رئيس سازمان جهادکشاورزي استان با بيان اينکه واحدهاي مرغداري گوشتي که از سهميه دولتي استفاده ميکنند بايد محصولات خود را به نرخ مصوب عرضه کنند، ادامه داد: هيچ بهانه اي در اين خصوص پذيرفتني نيست.
وي با بيان اينکه در استان صنعت مرغ از توليد تا کشتارگاه وجود دارد، اضافه کرد: در صورت وجود حلقه هاي زنجيره اين صنعت، سود توليد قابل تنظيم است و با تکميل زنجيره است که ارزش افزوده صنعت مرغ به حداکثر مي رسد و مي توان براي صنعت مرغ چشم انداز خوبي در اشتغالزايي و ارزش افزوده در نظر گرفت.
آذربايجان شرقي سالانه 100هزار تن گوشت مرغ نياز دارد، ولي حدود 80هزارتن در استان توليد مي شود و بقيه نياز مصرفي استان از طريق استانهاي همجوار تامين ميشود.