مديرعامل گروه صنعتي تراکتورسازي ايران گفت: توان محاسبه بهاي تمام شده محصول توليدي در گروه صنعتي تراکتورسازي ايران از امور مالي اين مجموعه سلب شده است.
به گزارش احرارنيوز ابوالفتح ابراهيمي اظهار کرد: در کمتر از چند ماهه گذشته نزديک به 8 ميليون ريال افزايش قيمت در چهار حلقه تاير استفاده شده در محصول تراکتور اتفاق افتاده است.
وي افزود: اين تغيير براساس مصوبه سازمان حمايت از مصرف کنندگان و توليدکنندگان صورت گرفته که در مواردي حتي افزايش قيمت از اين مصوبه نيز بيشتر است، در حالي که متناسب با اين سير صعودي قيمت قطعات مورد استفاده، افزايشي در قيمت محصولات توليدي گروه تراکتورسازي صورت نگرفته است.
وي افزايش قيمت فولاد، ورق، مواد پليمري و قطعات وابسته به نرخ ارز را از ديگر تغييرات در افزايش هزينههاي مجموعه توليدي تحت مديريتش عنوان کرد و گفت: اين عوامل محاسبه بهاي تمام شده محصولات را حتي در کوتاه مدت از امور مالي سلب کرده است.
ابراهيمي با اشاره به فشارهايي که از سوي قطعهسازان داخلي براي افزايش قيمت صورت ميپذيرد، گفت: با عدم تحقق اين امر، مجموعههاي ياد شده اکنون ضمن امتناع از پذيرفتن قرارداد مدت دار متوسل به کاهش يا عدم توليد قطعه شدهاند.
اين فعال عرصه صنعت نسبت به افزايش قاچاق صادرات تراکتور به کشورهاي منطقه هشدار داد و گفت: براي جلوگيري از موارد ياد شده همچنين ممانعت از افزايش ضرر و حتي توقف توليد تراکتور در کشور بايد نهادها و ارگانهاي ذيربط تدابيري عقلاني در اين رابطه بينديشند.
ابراهيمي اظهار داشت: در اين راستا از سازمان حمايت از مصرفکنندگان و توليدکنندگان درخواست ميشود تا براي به روز نگه داشتن قيمت و حفظ بازار عرضه و تقاضا، قيمتگذاري اين محصول به هيئت مديره تراکتورسازي با نظارت سازمان صنعت و معدن استان واگذار شود.
وي جايگاه جهاني اين مجموعه و حضور در قاره آمريکا با خط توليدي که نماد صنعت ايراني و توانمندي متخصصان کشور است را يادآور شد و گفت: به نظر ميرسد حمايت و اقتدار اين صنعت که توانسته در دل قاره آمريکا بازارهاي صنعتي و کشاورزي را به خود اختصاص دهد، ضروري و نشان از اقتدار جمهوري اسلامي ايران دارد.
مدير عامل گروه صنعتي تراکتورسازي ايران در پايان از تمام مسئولين کشوري خواست تا براي رونق صنعت ملي تراکتورسازي ايران که آوازه و شهرت جهاني آن در بيش از 30 کشور و 4 قاره جهان طنين انداز است دست به دست هم دهند.