1392/10/10 - 12 : 35
کد خبر: 1395
مديريت آموزشگاههاي رانندگي از ناجا به وزارت صنعت رفت
واگذاري آموزشگاههاي راهنمايي و رانندگي از نيروي انتطامي به وزارت صنعت و معدن و تجارت با مصوبه دولت کليد خورد.
به گزارش احرارنيوز، داشتن گواهينامه رانندگي، شايد ضرورت نباشد اما از آنجا که داشتن مهارت هاي متعدد به تسهيل زندگي روزمره و صرفه جويي مادي مي انجامد، بسياري از مردم براي دريافت گواهينامه اقدام مي کنند و اين موضوع در بين جوانان نيز طرفداران بسياري دارد و تنها راه رسيدن به اين مقصود، اموزشگاههاي راهنمايي و رانندگي است.
طي سالهاي اخير، نظارت و پيگيري انجام امور مربوط به تاسيس و اداره آموزشگاههاي رانندگي بر عهده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران بود، اما به نظر مي رسد اين موضوع دچار تحولات جدي شده است.
سردار موسي اميري جانشين رييس پليس راهنمايي و رانندگي در گفتگويي اختصاصي، از مصوبه اي مهم خبر مي دهد که بر اساس آن مديريت پليس بر آموزشگاه هايي راهنمايي و رانندگي، اخيرا به سازمان هاي صنعت، معدن و تجارت استانها واگذار شده است.
اين واگذاري برابر تصويب هيات دولت صورت گرفته اما در عين حال همانند گذشته، سياست ها و نظارت عاليه پليس راهنمايي و رانندگي بر اين آموزشگاهها اعمال خواهد شد.
دولت در بخش ديگري از مصوبه مهم خود، گروه بندي جديد براي صدور گواهينامه هاي رانندگي ايجاد کرده است و با اين تصميم جديد دولت، با احتساب گواهينامه هاي پايه يک و 2، گواهينامه جديد پايه 3 نيز براي افرادي که نخستين بار خواهان دريافت گواهينامه هستند، در نظر گرفته شده است.
به نقل از صبحانه، بر اين اساس، متقاضياني که 18 سال دارند مي توانند براي گرفتن گواهينامه پايه 3 که مدت آن نيز 2 ساله است اقدام و پس از دو سال، درصورت تمايل گواهينامه پايه 2 دريافت کنند.
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: