بارگذاري 3 مقاله ي جذّاب و خواندني از خانم آرزو عبدالله نويسنده ي خوش ذوق آذري در مورد سومين سفر خود به جمهوري اسلامي ايران که هفته گذشته صورت گرفته است بازتاب وسيعي در رسانه هاي آذري داشت.
احرار نيوز : بارگذاري 3 مقاله ي جذّاب و خواندني از خانم آرزو عبدالله نويسنده ي خوش ذوق آذري در مورد سومين سفر خود به جمهوري اسلامي ايران که هفته گذشته صورت گرفته است بازتاب وسيعي در رسانه هاي آذري داشت.
به گزارش teleqraf.com؛ايشان با توصيف شهر تبريز و برخي امتيازات جمهوري اسلامي ايران، ضمني به مقايسه اوضاع ناخوشايند کشور خودشان پرداخته و از منظر زيبايي بيني، به تبليغ نکات مثبت و برجسته ي شهر تبريز و در کل، تبليغ کشور عزيزمان پرداخته است.
خانم عبدالله در ابتداي نوشته با لحني ادبي و ماهرانه، مصادف شدن زمان حضور خود در تبريز را با بارندگي فصليآغاز کرده و با مقايسه ي ايام بارندگي در شهر باکو، به نقد از زيرساختهاي باکو پرداخته و مي نويسد: در تبريز بعد از بارندگي شهر در حالت بربادي قرار نمي گيرد زيرا در کناره ي خيابانها، جوي آبي تعبيه شده که ديگر آبها در وسط خيابان و آسفالت جمع نشده و مشکلات بعدي را به بار نمي آورد و يا اينکه خط ويژه ي اتوبوس در شهر، امکان جابه جايي سريع و ارزان را به شهروندان تبريزي بخشيده است.
وقتي در خيابانها موتورسواري را مي ديدم که در ترک آن يک خانم محجبه نشسته است، مدرن شدن را با حفظ سنت هاي قبلي و تاريخي را در يک شهر شرقي مشاهده مي کردم و حقيقتا برايم جالب بود.
اين ستون نويس در بخشي از نوشته ي خود به نبود هيکل و مجسمه ها در ايران پرداخته و نوشته؛ از منظر اسلامي برافراشتن مجسمه نوعي بت پرستي محسوب مي شود و اگر مجسمه اي در شهر تبريز و ديگر شهرهاي ايران باشد مربوط به شهدا است، مردم و دولت ايران احترام بالايي به شهدا، رزمندگان و خانواده هاي شهدا قائل هستند، دولت به عنوان امتياز، فرزندان شهدا را به خدمت سربازي نمي برد و...
در بخش ديگر به بالا بودن وضعيت بهداشت و درمان و داشتن دفترچه هاي درماني و بيمه اي پرداخته که مي نويسد اين دفترچه ها که تصوير ابن سينا بر روي جلد آن نقشه بسته، اين امکان را به شهروندان ايراني مي دهد که از امتياز درمان و معالجه بهتر و ارزان تر بهره مند گردند