احرار خبر: عضو هيئت علمي مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي آذربايجان شرقي گفت: در دوره آماده سازي کنسرو فقط بخشي جزئي از ارزش غذايي مواد غذايي در مقايسه با روش پخت معمولي از بين مي رود.
به گزارش احرار خبر، جابر سليماني اظهار کرد: کنسرو کردن مواد غذايي از جمله روشهاي خوب نگهداري مواد غذايي است که در صورت رعايت اصول تهيه، ماندگاري خوبي براي بسياري از اقلام غذايي ايجاد ميکند.
سليماني ادامه داد: مواد غذايي همواره در معرض فسادهاي مختلفي قرار دارند که امکان نگهداري طولاني مدت آنها را که از ضروريات زندگي امروزي مي دانند، سلب نموده است.
وي با اشاره به اطمينان مصرف کننده بابت سلامت محصول افزود: اين نوع غذاها به صورت صنعتي و تحت نظارت و كنترلهاي بهداشتي تهيه شده و از نظر سلامتي مطمئن هستند.
سليماني از لزوم ايجاد رابطه اي منطقي بين کيفيت ماده غذايي و دما گفت و تاکيد کرد: با افزايش دماي فرآوري، کيفيت ماده غذايي هم کاهش مي يابد، بنابراين بايد بين کيفيت ماده غذايي و دما – زمان فرآيند رابطه اي منطقي ايجاد کرد